BRW - End of Chapter One

Sabre Runner

New member
BRW - End of Chapter One

אני לא מאמין ששכחתי את זה, הקטע שחיכיתי לו כל הפרק... בזמן שהלוחם הלך בדרכו, החוצה מהכנסיה, דמות שקופה הוציאה את ראשה דרך הדלת אותה לא הצליח לפתוח. הראש היה חלק במידה שהקשתה להבדיל האם זה באמת ראש או כדור בדולח. הפנים נראו כמו עוצבו על ידי עידנים על גבי עידנים של רוח ואוזניה היו ארוכות, מחודדות ומשוכות לאחור. שערה היה חלק ומודבק לראשה כמו תחת רוח עזה. הדמות הביטה בלוחם העוזב ומצמצה קלות בעיניה הצלולות. חיוך עדין נמתח על פני פיה הכמעט בלתי-נראה ובאותה פתאומיות בה צצה, משכה הדמות את ראשה חזרה דרך הדלת, משאירה רק משטח של עץ וברזל.

Sabre Runner

New member
BRW - Begining of Chapter Two

פלאשבק שני - בייזירס ה-22 ליולי 1209. 13 בצהריים. החומה נפרצה לפני כמה שעות. צבא המרצחים של אצילי צפון צרפת כבר שעט בתוך העיר, נועץ את חרבו בכל תושב, בלי אפליה של מין או גיל. הצרחות שנשמעו לאורך הרחובות וחלקי הבניינים שהופלו על ידי פגיעות הטרבושה, הזכירו ללוחם מקרים דומים לאורך השנים של מסעות הצלב. משהו משך את תשומת ליבו לסמטה צדדית. הוא הספיק להבחין בילד קטן שאץ לאורך הרחוב המקביל. הדבר הבא ששמע הייתה אנקה חנוקה והדבר הבא שראה היה סילון דם לרוחב פתח הסמטה. חייל במדים מהודרים, שזיהו אותו כחייל הצפון, התקדם לאורך הרחוב השני, הבחין בו, סימן לו לידידות והמשיך הלאה, חרבו המגואלת בדם, ניצבת איתנה בידו. "שם, המפקד," אמר אחד מארבעת החיילים שליוו אותו בעיר. הוא הצביע קדימה וגבוה והלוחם הסתכל. מעבר לשני גושי בניין, בלט הצריח הגבוה שלא היה ניתן לזהות בשום צורה אחרת גם אם צלב הארד שלראשו היה נתלש. כשהם התקדמו, הוא היה יכול לראות אותו יותר בבירור, נגלה מעבר לבניינים. על חזית 'קתדרלת הקדוש נאזאייר' היה צלב, אותו הצלב שראה על 'כנסיית הבתולה המבורכת' בקונסטנטינופול. מעל הדלת הראשית, כאות קין בולט, היה צלב גדול ואדום שזרועותיו צרות. הוא היה סימטרי ומושלם, וכל אחת מזרועותיו נסתיימה בשני חודים שהתפצלו בצורה ישרה לצדדים.

Sabre Runner

New member
לכל הרוחות, זה קשה.

זה קשה להריץ משחק היסטורי. לקח לי בין 4 ל-5 שעות להשיג ולעבד את המידע שהייתי צריך בשביל להרכיב רק את פתיחת הפרק השני. (-: אני הולך לישון.

Nihau

New member
לא הייתי בפורום בגלל עבודה

בתקווה ובעזרת המודם הסלולארי בעתיד הקרוב זה ישתפר...

למעלה