Broza 5 cd

woodstockfan

New member
Broza 5 cd

היי לכולם, אני אספן של ברוזה וגם אחרים ואחרי טיול ארוך, הגיע זמן לקנות עוד דיסקים.. היום מצעתי את הדיסק ברוזה 5 פה באילת. זה אותו עם 4 נגני ג'ז. 2 דיסקים והוא יצא ב-2006. איך פספסתי אותו? :) זה לא מופיע באתר שלו. יש עוד כאלה?! תודה! יש לי אתר עם האוסף הישראלי שלי ומשהו אחר אבל אולי מעניין - אוסף של הופעות שהתקיימו בארץ. מדילן ועד קלפטון - הרבה לא יודעים על קוימן של אלה.

handlessman

New member
ברוך הבא!!

אוסף מרשים ביותר... איפה טיילת?? ולעניינו: 1. ב-2006 הייתה את ההופעה הזאת, Broza5, במועדון זאפה בת"א. היא צולמה והוקלטה והופצו DVD ו-CD שלה, ואת שניהם ניתן היה היה וניתן עדיין (מן הסתם) לקנות בכל חנות מוזיקה, אין לי מושג איך לא ידעת על יציאתם. בכל אופן, הופעה מעולה, תתחדש! כדאי לך לקנות גם את ה-DVD (וגם את ה-DVD של מצדה 93 אם אין לך... ראיתי שיש לך את ה-CD). 2. האתר של דויד לא מתעדכן כבר מאז 2004-2005, ככל הנראה עקב הבעיות ביחסיהם של דויד ורותי (שהייתה אחראית על האתר) שעתה כבר התגרשו... 3. בקשר לאוסף - לפי דעתי הוא כמעט מושלם. חסרים לך רק Spanish Heart (הגירסה האנגלית ל-Isla Mujeres) ו-Todo o Nada (הגירסה הספרדית ל"זה הכל או כלום"), ואם אתה באמת אספן כפייתי אז גם כל מיני אוספים ישראליים שונים שיצאו במהלך השנים ששיריו של דויד מופיעים בהם (ביניהם האוסף שיצא לא מזמן מטעם חברת האוספים העולמית "פוטאמיו"), ובנוסף איזה אוסף של שירים של דויד שיצא בארה"ב בשנים האחרונות שאין לי מושג מאיפה ניתן להשיג אותו. כנ"ל גם לגבי Spanish Heart ו-Todo O Nada, ובנוסף Isla Mujeres וגלויה מצוירת שאין לי מושג מאיפה אני יכול להשיג אותם (ראיתי שאת השניים האחרונים שיש לך... מאיפה אתה השגת?). בנוסף יש שם גם איזה דיסק שבין סודות גדולים ל-Stone Doors שלא יצא לי להיתקל בו... איזה אלבום זה בדיוק? ואם אתה מעוניין לדעת, דויד מתכוון להוציא מתישהו במהלך 2008 שני אלבומים, אחד בעברית ואחד באנגלית, וב"ה גם אלבום אינסטרומנטלי (פסגת חלומותיי). ודבר אחרון - איזה אלבום אתה הכי אוהב????? מקווה שעזרתי, ואולי תוכל לעזור לי גם עם השאלות שלי...

woodstockfan

New member
Broza 5 cd

היי - חצי שנה בדרום אמריקה ומעל חודשיים ב-Jamaica :) כן, אני צריך לקנות את ה-dvd's שלו ואעשה זאת בחודשים הקרובים. חבל שהאתר שלו לא מעודכן. את הדיסקים שלו באנגלית וספרדית קניתי ב-Ebay ו-Amazon - קשה למצוא אותם. חסרים לי אני חושב שניים והשנה אאתר אותם ב-Ebay איזה אני הכי אוהב? אולי מצדה השנייה - זה עם הסלסה בנד. איזה אתה הכי אוהב? תודה לכל המידע! I have a lot of catching up to do with my music collection in 2008..

woodstockfan

New member
Between Stone and Secrets

היי - זה דיסק פרומו שמצאתי ב-Ebay לפני כמה שנים. כיף למצוא נדירים כאלה! יש בו שירים ב-אנגלית ועברית.

handlessman

New member
התמונה באמת מוכרת שלי קצת...

יכול להיות ממידע שקראתי על אלבום ב-Windows Media Player... בכל אופן... גם גלויה מצוירת מ-Ebay?

woodstockfan

New member
כן

כן, מה שנדיר של ברוזה אצלי מ-Ebay.. מדי פעם אני בודק שם ולפעמים מוצא דברים כאלה. את שני הדיסקים שלו שחסרים לי אני בטוח שאמצא שם.

handlessman

New member
רק שאלה קטנה...

איך זה עובד כל העסק של Ebay? זה סתם עוד חנות לקניית מוצרים באינטרנט, או שזה יד שנייה וכאלה?

woodstockfan

New member
Ebay 101

לא, זה השוק הכי גדול באינטרנט. כדאי להירשם ולבדוק. גם מוצרים חדשים וגם יד שנייה. כשאני מחפש דיסקים אני עושה חיפוש - israel cd lot lot זה אומר מכירה עם כמה פריטים. הרי אני לא רוצה לקנות דיסק אחד ולשלם על המשלוח אפילו מאירופה. אז אני קונה כמה דיסקים מי מישהו בבת אחת. עוד דוגמה זה putumayo של מוסיקה עולמית - putumayo lot ואפשר למצוא כמה מכירות פומביות שיש בהן 4-20 דיסקים של Putumayo בקייה אחת. ככה קניתי הרבה דיסקים שלהם ושל ברוזה בקלות ובזול. ליד השם של המוכר כתוב כמה דברים הוא כבר מכר שם והערות - חיוביות ושליליות - מאלה שקנו ממנו. אז אני לא קונה ממי שלא מכר נגיד 10 פעמים, אבל בדרך כלל ב-2007 אתה קונה מאנשים שכבר מכרו מאות או אלפי פעם. לכל מכירה פומבית יש כללים משלה - אם מוכנים לשלוח לישראל, איך לשלם - כרטיס אשראי, Paypal ועוד הרבה אפשרויות. אני קונה שם כמה פעמים בשנה מאז 1997 ולא היו לי בעיות. מקווה שזה יעזור לך ולאחרים!

handlessman

New member
טוב...

אבל שתי בעיות - זה מכירות פומביות?? לא אוהב את זה, אפשר להציע הרבה הצעות ובסוף זה יוצא המחיר של זה כמו שזה שווה באמת ואפילו יותר... והדבר השני הוא שההורים שלי לא ירשו לי להזמין מחו"ל...

woodstockfan

New member
לגבי הראשון

אין הרבה תחרות על רוב הדברים בעולם. להרבה מכירות יש כפתור - קנה עכשיו - במחיר מסויים ואתה יכול להפסיק את התחרות ולקנות מיד.

glitter8

New member
ברוך הבא!../images/Emo140.gifלפורום דיויד ברוזה

ראיתי שעמרי כבר עידכן אותך, אתה בהחלט מוזמן להישאר..ואיך אומרים אצלינו..במצדה, כבר היית? ונעים מאד, אני ענבל-מנהלת הפורום.

woodstockfan

New member
תודה

היי - תודה על ה-welcome היפה. כן, רוב זמני הפנוי הולך על המוסיקה. ועוד לא הספקתי לראות את ברוזה בהופעה למרות שיש לי את רוב הדיסקים שלו. שיגיע לאילת! ושנה הבאה במצדה.. :) יש לי הרבה דיסקים שקניתי בטיול להוסיף לאתר - חודש הבא..

sarita4

New member
ברוך הבא

איך זה שעד עכשיו לא היתה בהופעה של דיויד
הוא הופיע בעבר באילת לשני שני...םםםםם

woodstockfan

New member
לא יודע

היי - תודה. לא יודע. ראיתי את נורית גלרון בקיבוץ אילות פעם. ב-2008 אני מקווה שאראה אותו ואחרים .

למעלה