ברוך הבא!!
אוסף מרשים ביותר... איפה טיילת?? ולעניינו: 1. ב-2006 הייתה את ההופעה הזאת, Broza5, במועדון זאפה בת"א. היא צולמה והוקלטה והופצו DVD ו-CD שלה, ואת שניהם ניתן היה היה וניתן עדיין (מן הסתם) לקנות בכל חנות מוזיקה, אין לי מושג איך לא ידעת על יציאתם. בכל אופן, הופעה מעולה, תתחדש! כדאי לך לקנות גם את ה-DVD (וגם את ה-DVD של מצדה 93 אם אין לך... ראיתי שיש לך את ה-CD). 2. האתר של דויד לא מתעדכן כבר מאז 2004-2005, ככל הנראה עקב הבעיות ביחסיהם של דויד ורותי (שהייתה אחראית על האתר) שעתה כבר התגרשו... 3. בקשר לאוסף - לפי דעתי הוא כמעט מושלם. חסרים לך רק Spanish Heart (הגירסה האנגלית ל-Isla Mujeres) ו-Todo o Nada (הגירסה הספרדית ל"זה הכל או כלום"), ואם אתה באמת אספן כפייתי אז גם כל מיני אוספים ישראליים שונים שיצאו במהלך השנים ששיריו של דויד מופיעים בהם (ביניהם האוסף שיצא לא מזמן מטעם חברת האוספים העולמית "פוטאמיו"), ובנוסף איזה אוסף של שירים של דויד שיצא בארה"ב בשנים האחרונות שאין לי מושג מאיפה ניתן להשיג אותו. כנ"ל גם לגבי Spanish Heart ו-Todo O Nada, ובנוסף Isla Mujeres וגלויה מצוירת שאין לי מושג מאיפה אני יכול להשיג אותם (ראיתי שאת השניים האחרונים שיש לך... מאיפה אתה השגת?). בנוסף יש שם גם איזה דיסק שבין סודות גדולים ל-Stone Doors שלא יצא לי להיתקל בו... איזה אלבום זה בדיוק? ואם אתה מעוניין לדעת, דויד מתכוון להוציא מתישהו במהלך 2008 שני אלבומים, אחד בעברית ואחד באנגלית, וב"ה גם אלבום אינסטרומנטלי (פסגת חלומותיי). ודבר אחרון - איזה אלבום אתה הכי אוהב????? מקווה שעזרתי, ואולי תוכל לעזור לי גם עם השאלות שלי...