"brokeback mountain"

d o z o

New member
"brokeback mountain"

ראיתי את הסרט ביום שישי בצהריים (אתמול) החלטתי לעשות הפסקה מהמרוץ הטרום סופ"שי נכנסתי לקולנוע ולא ממש יצאתי ממנו עדיין כי אני לא מצליח להוציא את הסרט מהראש הוא עצוב הוא שמח הוא נוגע הוא מרתק הוא מצחיק הוא עצוב והוא מפתיע וכל כך נכון והוא נגמר ויצאתי והסתובבתי ברחוב והחורף ותל אביב וחבר שלי והאנשים ברחוב והעצים בשדרה והאיש הירוק ברמזור והחיים הפאקינג חיים( בהשראת הסרט) והכול נראה כל כך עצוווב וזהו, אני אראה את הסרט שוב רק כי לא השקעתי מספיק תשומת לב למוסיקה כי הייתי שקוע כל כך בצילום ובעלילה שפשוט שכחתי ( והבחורה שישבה לידי וטרחה להשתעל בווקאליות מדהימה ולפטפט עם חברה שלה תרמה את חלקה )אני משוכנע שהיתה שם הרבה מוסיקת קאנטרי, ומלודיות נוגעות אבל הכי טוב להיות בטוח . אהה, חזרתי לחייך כהרגלי בזכות זוג גברים חמוד שצעד לקראתי יד ביד בשדרה

odedee

New member
נכון שהוא נהדר?

כל הכבוד לאנג לי. כדאי כדאי כדאי לראות.

CANADA1979

New member
I am afraid to watch it.....

everyone tells me that they were depressed for a whole week after they watched the movie... I don't think it will be safe for me to watch it now after I broke up with my BF and from what i heard about the movie (one guy is married and "straight") it reminds me of my other ex who was not married but still thought that he is straight.... do u guys think it's safe to watch it?​

ro99

New member
Who are we to guess

The workings of your mind? It's your decision. We can only tell you whether it's safe for us to watch, but that won't help you one little bit...​

odedee

New member
You broke up with your BF

ומה שיש לך לספר לנו זה על התלבטויות אם לראות את הסרט או לא? מה, למה, ודוגמאות!

CANADA1979

New member
יודע מה....

עזוב אם אני אכתוב משהו על זה אז מאדאם רו וחבורתה יגידו שבגלל אנשים כמוני ילדים באפריקה מתים מרעב....

Noile

New member
i saw it,

and i'm not depressed. it's a beautiful movie and it's about bond, love and emotion more than being a gay movie. really recomended.​

michal molcho

New member
בסופו של דבר

הרי כל אחד לוקח מהסרט (מכל סרט) את מה שמדבר אליו, וזה מן הסתם, תלוי באיפה אנחנו נמצאים בחיים שלנו. אני אהבתי מאד, התרגשתי עד דמעות (אבל אצלי זה לא אינדיקציה לכלום, אני בכיינית ידועה), והמשכתי לחשוב עליו עוד הרבה זמן אחרי.

michal molcho

New member
../images/Emo207.gif ניל ג'ורדן

ומישהו ראה כבר את החדש של ניל ג'ורדן breakfast in pluto?

למעלה