Broadway

אניטה007

New member
Broadway

אולי מישהו יוכל לעזור לי - אתם מכירים אתר או כל דרך אחרת לרכוש כרטיסים מוזלים למחזות זמר בברודווי? אני יודעת שבלונדון יש דוכן מיוחד בו ניתן לרכוש כרטיסים מוזלים ברגע האחרון,השאלה אם יש משהו דומה בנוגע למחזות זמר בניו יורק.

מתוקיז

New member
בדרך כלל

אפשר לקנות כרטיסי הרגע האחרון גם בניו-יורק, וכן, הם יותר זולים. אבל אז את לא יכולה לדעת לאיזה מחזמר ישארו כרטיסים, אז אם את רוצה ללכת למחמזמר מסוים, כדאי לך להזמין דרך האינטרנט עוד כשאת בארץ, ולשלם מחיר מלא.

diri

New member
כרטיסים..../images/Emo110.gif

נדמה לי שגם דרך סוכנויות כרטיסים בארץ ניתן.. כמו קסטל לדוגמא.. הם מוכרים כרטיסים ללונדון וברודווי.. חוצמזה שהאינטרנט זה כלי טוב למיכירים זולים בנושא זה.. :) שיהיה בהצלחה, יום טוף, דירי

Cabaret

New member
לא באינטרנט ולא בארץ, אלא ב..

רחוב ליד ברודווי. תקשיבי, אם תקני בארץ ודרך האינטרנט את תצטרכי גם לשלם מכס, שזה יהיה די מבאס כי את סתם תשלמי יותר. אבל יש רחוב ליד ברודווי, שכחתי כבר איך קוראים לו (הסניליות תוקפת אותי!) ששם ש כרטיסים ממש מוזלים, חצי מחיר. אם תקני בבוקר של המופע\ יום קודם, תוכלי להנות ממקומות טובים וממחיר זול! ואל תקני בקופות התיאטרון כי גם ממש יקר! Cabaret נ.ב. וד"א, לאיזה מחזות זמר את הולכת?

אניטה007

New member
היי תודה לכם !

וזה לא בשבילי,זה בשביל חבר נורא טוב בחו"ל שטס לניו יורק ב-7 לדצמבר...והוא בראש ובראשונה הולך לראות את RENT ורוצה להזמין מראש ולגבי השאר הוא רוצה לקנות כבר בניו יורק עצמה,רצוי מוזלים...בגלל זה שאלתי. אם תיזכר בשם הרחוב, זה יהיה נהדר. תודה

mini shaham

New member
הייתי בניו יורק ממש לא מזמן...

תראי אם את נוסעת עכשיו זאת לא בעיה... עכשיו זאת לא שיא העונה של התיירים (יש עדיין המון ברוך השם אבל פחות מהקיץ).. כשהייתי באוקטובר עדין היו תורים של חצי יום לקנות כרטיסים מוזלים בדוכן בטיימס סקוור.. מה שאנחנו עשינו באנו לתאטראות עצמם וקנינו למאטינה שזה קצת יותר זול באותו יום כי יש כרטיסים... זאת לא בעיה להשיג ואם רוצים להיות בטוחים אז באים יומיים מראש או משו ואני חושב שאין בעיה תהני :)

אניטה007

New member
I wish

זה לא בשבילי,ראה הודעתי למעלה עם ההסבר. תודה רבה על הטיפ. איזה מחזות זמר יצא לך לראות בניו יורק?

למעלה