bring on the bad guys!!

deddy23

New member
bring on the bad guys!!

למי מכם שמכיר את העניין עם קנדור - העיר הקריפטונית האחרונה שנשמרה וכווצה למימדים ננסיים ע"י בריניאק בטח לא יהיה קשה לזהות את הבבוק הזה שמוצג כאן כשבתוכו כלואים ה- bad guys... בהתחלה רציתי סתם רק לצייר לעצמי את הבקבוק ואח"כ לכלוא בתוכו את ת"א אבל לאחר מכן חשבתי שיכול להיות יותר נחמד לכלוא בתוך הבקבוק הזה את החבר'ה הרעים ולא רק של הקומיקס אלא של כל הרעים הכי מגניבים שיכולים להיות.. אז ההתחלה באה כמובן עם הדמויות להלן - לגבי סטאלין אני באמת לא יודע מה לומר פשוט היה נראה לי שעם הגוף של בריאניאק והראש של סטאלין (איש הברזל) באמת יכול היה לצאת משהו נחמד... ועכשיו לקראת ה- bad guy הבא שאני עומד לכלוא אני פונה אליכם בכדי שהכליאה תהיה לבחירת הקהל - את מי הייתם רוצים לראות נכלא בתוך הבקבוק? ביטלג'וס, המפקד של קוברה, מגטרון, הג'וקר, מומ-רע (מחתולי הרעם) או אולי את המורה/מפקד/בוס שלכם? בכל מקרה מקווה שתהנו והנה זה מתחיל עם בריניאק - האחד והיחיד...

deddy23

New member
captain cold

מאויביו של ה-FLASH (שפניו הנוכחיים נתרמו ע"י אחד מחברי הטובים ביותר...)

deddy23

New member
סטאלין

אויבם של בעצם כל תושבי אירופה המזרחית משנת 1924 ועד שנת 1956 (אם אני זוכר נכון את שיעורי היסטוריה של התיכון...)

deddy23

New member
ואחרון (לבינתיים..) mr. burns

אוייבם של כל תושבי ספרינגפילד... ואני מתנצל מראש אם הייתי אמור לכתוב burnz עם Z ולא עם S אני פשוט באמת לא הכי יודע...

ailag

New member
LOL גדול!

תכלא איזה פרופסור לכבוד שנת הלימודים הבאה עלינו לטובה (?) ..

למעלה