Brigade Skateboards

Bazooka Joe

New member
Brigade Skateboards

יש להם את סדרה של trick tips הכי טובה שראיתי. בריגייד הם ספונסורים של דני ויינרייט, ג´ייסון אליס, קבלארו, אנדי מקדונלד. כנסו לאתר www.brigadeskateboards.com ותלחצו על הראשים של הסקייטרים בטים שמופיעים למטה, ושם תוכלו לצפות בקטעים שלהם מסבירים תרגילים. הקטעים לקוחים מהסרט- basic training (שאפשר לקנות באיזה 100ש"ח באינטרסרף, ראיתי שיש את זה למוכר שם) דני ויינרייט מסביר על אולי (זה טוב לראות את זה רק כדי לראות את האולי שלו) וגם קיקפליפ. קבלארו מביר fs boardslide... קיצר, מה אני מבזבז מילים.. כנסו וזהו

Bazooka Joe

New member
שאלה למבינים

brigade זה אותה חברה של bones bearings? למה ראיתי באיזה מקום שכתוב bones brigade וגם הבחנתי שכל מי שבטים של Brigade הוא גם בטים של bones bearings אז איך זה הולך? brigade זה כאילו חברה בתוך חברה?

rodney

New member
על תככים ושערוריות

יש תאגידים גדולים שמחזיקים בתוכם את חברות הסקט שאנו מכירים אני לא ממש זוכר אבל אם אני לא טועה יש איזה 3 מפעלים עקריים שמיצרים סקטים לכל החברות ... לפי מה שאני יודע brigade מכיל בתוכו את bones ואם אני לא טועה גם את powell אבל אני כבר לא זוכר את השטויות האלה

Bazooka Joe

New member
אוווווווווה

ישך איזה מפת תאגידים-חברות, משהו שיסביר קצת איך כל העסק הזה עובד ומי בסוף מי נהיה מליאן מהעסק הזה? יש לי תחושה שהכל בסוף הולך לאיזה כיס ביל גייטסי של מישהו שבכלל לא יודע מזה קיקפליפ והתאגיד בבעלותו

TIS

New member
זה הפוך

אני יודע רק את החלק של פאוול: פאוול מחזיקים בתוכם את ברגייד, בונס, מיני לוגו, אם אני לא טועה גם את סרף וואן.

למעלה