אז ככה ההמלצות שלי:
הדוכסית מרחוב דיוק,The duchess of duke street סיפורה של בחורה צעירה שהופכת לטבחית הטובה ביותר באנגליה,מאוד מזכיר את אדונים ומשרתים אבל עלילה שונה בתכלית,סיפור מסגרת עם עלילות קטנות בפנים עם ג'מה ג'ונס המצוינת.כל הסדרה יצאה בDVD שני עונות שלכל עונה שני סטים,מומלץ בחום. קו אונידין,The onedin לצערי יצאו רק שני סטים מהסדרה המופלאה הזו,סדרה שמשלבת תככים ופוליטקה של העולם הישן,רומטנטיקה והרפתקאות ימיות ,קברניט שאפתן עושה עסקה שבמהלכה הוא הופך לבעל ספינה,חברה בע"מ ואשה מוצלחת,אחת הסדרות הכי טובות שנעשו אי פעם לדעתי. כמובן משפחת פאליסר,להשלמת הסט של הסאגות המשפחתיות הגדולות. פולדארק המשובחת ,הכל יצא בDVD . נפילת הנשרים שדיברתי עליו לפני כמה דפים,אם מיטב כוכבי שנות השבעים ופטריק סטיוארט. בית אליוט,שני אחיות מיסדות בית אופנה אחרי מות אביהן,סדרה שנוצרה ע"י ג'יין מארש ואליין אטקינס שיצרו את "אדונים". By the sword divided קורות משפחת אצולה בימי מרד קרומוול. הנרי השמיני,גרסת שנות השבעים עם דונלד יוסטון והמשך שלו (אותם שחקנים משחזרים את תפקידהם) Elizbeth R עם גלנדה ג'קסון המופלאה,אגב בקרוב תרוץ ההפקה האחרונה של האנק השמיני בהאלמארק עם מיטב כוכבי התקופה. אני אזכר בעוד כמה דברים ,אני אזכיר,בעקרון יש גם המון דברים בריטים שהם מז'אנר אחרים ובאותה רמה,בריידסהד הפקה מלוטשת ביותר אבל אין בה את הסוג קסם שיש בדרמות שהזכרת.