Brian weiss

cookimonster

New member
Brian weiss

היי חברים האם מישהו מכיר ספרים של Brian weiss ויכול לכתוב לי את שמותיהם באנגלית? תודה מראש

רותי 11

New member
יש לי את כולם את

מה שהוא הוציא בארץ אני צריכה לרדת למקום שלי שם נמצאים הספרים אני אראה את השמות באנגלית ואני ארשום לך

רותי 11

New member
לדעתי אם תרשמי את השם שלו

בחיפוש בגוגל באנגלית את תמצאי את הספרים

טומי32

New member
cookimonster עדיין לא תקשרתי בשבלך../images/Emo9.gif

אבל לפי תחושות וחוש השישי נראה לי שפרט לכך שאת אשה פקחית ושנונה, את מורדת בכל המוסכמות עלי אדמות. כגון התא המשפחתי המקובל, השרות הצבאי...ועוד כהנה וכהנה. אם טעיתי בגדול אבקש את סליחתך

cookimonster

New member
לא לא טעית

העלית בי חיוך ענק במיוחד, לא עשיתי צבא ואני לא רוצה ילדים וכמובן שאני מורדת בכל המוסכמות אני אינדיגו
לא?

טומי32

New member
ילדת אינדיגו ../images/Emo24.gif

ילדי האינדיגו הם ילדים בעלי יכולת מאוד גבוהה, רוחנית וגם פיזית. יש בהם את היכולת לראות את הדברים שמעבר. הילדים האלה יש להם יכולת על חושית. הם קולטים באופן טלפתי את האנשים סביבם. שורות אלו מצאתי לאחר חיפוש בגוגל. אז מה את צריכה עזרה מאחר?

cookimonster

New member
ולא רק זה

ילדי האינדיגו מרדנים מאוד ולוחמי צדק, שמטרת העל שלהם פה היא להפיל את המוסדות הקיימים שהפסיקו לעבוד, בתור ילדה קטנה אכן היו לי כוחות כאלה והייתי רואה המון דברים לפני שקרו וכל מיני דברים מוזרים, היום אין לי את היכולות האלה באותה רמה ואני מנסה להחזיר, ובנתיים שמחה להתייעץ עם אנשים במיוחד עם אנשים כמוך כי הרבה מתקשרים נתנו לי תאריכים לכל מיני דברים אבל אף אחד לא אמר לי דברים כמו שאתה אמרת!

רותי 11

New member
קוקי אף אחד לא יכול לתת לך תאריכים

כי זה לא נכון לתת אותם, את בלבד קובעת את התאריכים האלה את בלבד קובעת את המציאות שלך. נכון כילדת אינדיגו באת לפרוץ את הדרך לילדי הקריסטל באת לפרוץ מסגרות. ואת היכולות שהיו לך כילדה את בהחלט יכולה להשיב אליך כי הם למעשהה תמיד איתך רק תזיזי את המעטה ששמת עלי, מעטה של הגיון מעטה של תפיסת חיים שמתשנה עם הגיל כאשר תביני שמה שהיה לך כילדה עדיין קיים בתוכך יהיה לך קל יותר להתחבר לזה.

cookimonster

New member
היי רותי

המעטה שלי הוא הפחד, בתור ילדה ראיתי הרבה דברים שהפחידו אותי, ואיפשהו עדיין אני מאמינה שאראה אותם אני אפחד, אני עדיין מקבלת מסרים מדיי פעם אבל הרבה יותר עדינים, למשל לפני שסבתא שלי נפטרה קיבלתי מסר שיש לי ימים אחרונים לבקר אותה וכך באמת היה..... לגביי תאריכים, וזה שאנחנו קובעים אותם, אולי ברמה הלא מודעת..... לא ברור לי, כי הרי אם אנחנו קובעים תאריכים האם אני יכולה לקבוע שבתאריך מסויים יקרה לי משהו מסויים? הרי ניסיתי לעשות את זה, אפילו ביקשתי סימן שזה אכן יקרה וקיבלתי.... ועם זאת זה לא קרה בתאריך שכיוונתי אליו (ביקשתי שיקרה משהו עד תאריך כך וכך...) אז איך בדיוק אנחנו קובעים אתהתאריך?

רותי 11

New member
קוקי כשקובעים תאריך או מה שלא יהיה

צריך לעשות את זה באמונה שלמה שזה אכן יקרה והכי נכון לעשות את זה - פשוט ליצור את זה ואז להניח לזה לא לחשוב יותר על זה עד לאותו תאריך וזה כדי שלא יכנס הספק שיכול לחסום את זה. ולגבי הדברים שראית - תביני כל בשליטה שלך, את מחליטה מה לראות ועד כמה והכי טוב זה לעשות את הדברים בשלבים כדי לעכל כל תהליך בנפרד

טומי32

New member
איזה קטע ../images/Emo9.gif

תאריכים? ממני לא תקבלי תאריכים זה בטח. אני שמח שאת בוטחת בי, כי זה א' ב' של יחסים בין בני אדם. דרך אגב מחר כנראה כריסטין באה לתל אביב להפגש איתי. אם יהיה מה...אספר לכולן/ם

cookimonster

New member
גיליתי על עצמי לאחרונה שאני בנאדם שבוטח באנשי

עשיתי באיזה סדנא את התרגיל שצריך ליפול אחורה ובנאדם שאני לא מכירה אמור לתפוס אותי, וזה הלך לי דיי בקלות...... והיו עוד כל מיני תרגילים, ואפילו מאוד נהנתי מזה....

tovabrendel

New member
היי קוקי

קישור לאתר של Brian weiss האתר הרשמי שלו יש לי הספרים שלו באנגלית..וגם שני דיסקים.. כמו שהוא כתב באחד מספריו... למטופלים שלו הוא נותן את הדסקים לתרגל בבית.. .. האחד: regression through the mirrors of time את הדיסק הזה אפשר לרכוש בנפרד או יחד עם הספר באותו השם.. בדיסק הוא מנחה לתוך תהליך של שחזור גלגולים..טוב למי שרוצה לנסות לבד. הדיסק השני הוא: spiritual progress through regression את הספרים אפשר לרכוש ב-amazon או ישירות אצלו באתר.. את הדיסקים רכשתי ישירות מהאתר שלו.... בהצלחה

cookimonster

New member
היי טובה המון תודה ../images/Emo24.gif

האמת שמה שאני רוצה זה את גירסת האודיו, בגלל זה שאלתי לגביי השם באנגלית, אני מחפשת את הספרים בגרסת האודיו שלהם, בנתיים לא הצלחתי למצוא ......

למעלה