Breaking News!

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
Breaking News!

אין לי כח לדפדף אחורה, אבל נראה לי חדש וחשוב מספיק. האמת, חדשות מזעזעות ונקווה שעד העונה הבאה זה עוד ישתנה. אחרי הכל, בעולם הבידור כמו בעולם הבידור... יו נואו... בכל מקרה, תקציר הכתבה בשניים וחצי משפטים ואייקון: - נראה שעקב הסכמים מטופשים עם חברת WB אשר לא התקבלו, איימי שרמן-פלדינו ובעלה דן, כידוע, צוות הכותבים המוביל והיוצר של הסידרה, לא ימשיכו לעונה השביעית והמסתמנת כאחרונה. את העונה השביעית הם משאירים בידי "דייב רוזנטל" - כתב ומפיק מנוסה בסידרה. - - תסמין חשוב לעצם היות העונה השביעית אחרונה: אלקסיס ולורן חתומות לעוד שנה בלבד. - והרי מס' אייקונים להמחשה:
הבה נחזיק כולנו אצבעות למען סיום ראוי לסידרה מנצחת. <בתמונה - איימי שרמן-פלדינו - יוצרת הסידרה, כותבת ראשית>

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
ועוד כמה עובדות מעניינות

איימי בעברה הייתה חלק מצוות הכותבים של "רוזאן". דן כתב לאחת התוכניות היותר טובות במצויירים (ומי שלא מכיר, הגיע הזמן!): Family Guy איזה זוג... יא-אללה שלהם. ונסיים בתגובה של ורן על העניין: (זה נמצא בכתבה, אבל אני יודעת שאתם עצלנים) "I think it would be terrible [if Amy and Dan left]. We've had our ups and downs, but it's not a show that has ever had anyone else with the vision that she and Dan, who really are a force together, have. You can feel when someone else is trying to write Gilmore Girls-ish dialogue, you can just feel that it's... I know some people think that we talk too much, or the tone is not for everybody. Sometimes I just want to take a breath or have a reaction shot. I get it. But this is the person who is telling the story. So someone would be stepping in trying to replicate that, and I just think it's a bad idea."

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
נו, אז אתם מעודכנים

יופי יופי :) קבלו מתנה ממקור ראשון לכפר על הידיעה הכבר לא מרעישה (מסתבר) (זתומרת, העריכה ממקור ראשון לא המשפט) (זתומרת... נו, הבנתם) האיכות נוראית כי התעצלתי ליצור קובץ jpeg חדש, ומסתבר שקבצי Word מומרים זה פשוט לא זה, ולמה זה מעניין אתכם? זה לא. אבל היה חשוב לי לתרץ. בקיצור, תהנו.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
ואם כבר מתנה, אז גם סיפור

היה זה יום קיץ אביבי בעיר הגדולה ת"א. אני מניחה. האמת שאין לי מושג, אני משרתת בקומה מינוס מאתיים, אבל הייתי רוצה להאמין, שאכן, היה זה יום קיץ אביבי, אם אפשר לאמר כך. ואי אפשר. אני וחברתי הטובה, מ', צופות פנאטיות גאות בבנות גילמור (כבוד) החלטנו להעלות את רמת הפסיכוזה לדרגות חדשות. מה עוד לא עשינו?! סופי שבוע של מרתונים עם פיצה, קולה וחיוך? עשינו! מאות שעות של צפייה בריפיט ברגע הנשיקה הראשונה של לוק ולורליי? עשינו! ניתוח פסיכולוגי מעמיק של כל אחת מן הדמויות? עשינו! לעזאזל אפילו הורדתי, הדפסתי וכרכתי פאנפיק מובחר בו טריסטן ורורי מככבים והעולם מושלם! את הדי.וי.די כבר יש, את הפרק האחרון ראינו, האם דיננו האכזר הינו להמתין בשקט לבוא העונה השביעית??? לא ולא! "וואי, חשבתי על רעיון אדיר" היא קופצת עלי בהפתעה, "זאת הייתה אמורה להיות הפתעה אבל..." זה בסדר, הופתעתי, "לא הספקתי" האמת, הדיאלוג קצת מפוברק, אבל זה נשמע טוב ולא יותר מידי רחוק מן האמת. "טוב אז היום אנחנו רואות את הפרק האחרון לעונה נכון?" "נכון" עניתי "אז חשבתי להוציא חולצות 'סוף מסלול' לבנות גילמור" "וואי, זה באמת רעיון אדיר" "נכון???" "וואו, ממש, וצריך איזה... משפט מפתח חזק" "כן! משהו כמו "??what about the kids" או..." "Lorelai Gilmore, Disappoiting Mothers Since 1968" "כן! אבל צריך גם למשפט השני..." "צריך להמון משפטים!" "צריך המון חולצות..." "היי... נוציא לעונה השביעית!" "וואי, היינו צריכות להוציא לכל עונה!" "טוב קצת מאוחר מידי בשביל זה..." "יהיו לנו המון חולצות שלהן..." "נוציא לשביעית קפוצ'ון" "וגופיה" "ובוקסר" "וואי זה יהיה אדיר!" "חופשי" ומפה לשם, משם לפה, מת"א הביתה ומהבית חזרה לת"א... הוצאנו חולצות! על הצד הקידמי יש את הסמל של WB עם הכיתוב: You`ve Been Gilmored! |הסמל| Gilmore Girls סוף מסלול 06 ובצד האחורי את התמונה שמעלי. כן, זוהי קפיצת מדרגה לעולם הסופר פאנטים. מי מתעלה עלי? מי? <פרסים למתמודדים מולי, בעיקר על האומץ>

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
טוףףף נוווווווווו

*פותחת ארנק, מוציאה שרשרת תמונות פספורט של משפחה, חברים וחולצות סוף מסלול* <שלא תגידו שלא הזהרתי>

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
ומקדימה

יש לי גם סיפור חדש, אבל אין לי כח לספר. תשארו במתח עד הביקור הבא.

למעלה