Breaking News: Jacqueline MacInnes Wood leave

Shiri from the block

Active member
אומרים שהאנטר טיילור גם עוזבת!!!!!!!! WOW

גם טיילור וגם סטפי??? במה זכינו??

סתם, על סטפי יהיה לי עצוב דווקא... אני לא מתה עליה אבל על השחקנית נחמד להסתכל מידי פעם

על טיילור אפשר לעשות צעדה ברחובות ולקפוץ משמחה????
הללוייהההההההה!!!!!!
לא יודעת מה התיכנון שלהם עכשיו בלי טיילור... נגד מי ברוק תריב?? או שלא תריב? גם זה טוב חח
יהיה מעניין עכשיו!!

Shiri from the block

Active member
ואו הודעה רשמית לגבי זה Hunter's last airdate on B&B is July 3. We thank you all for all the love and support that you have shown her all these years - please visit our official website www.huntertylo.com for more. xo Team Hunter

מעניין מאוד!!! מה קורה שם??
רידג', סטפני, עכשיו טיילור ועכשיו סטפי..... האם הם נפטרים מכל המבוגרים?? סטפי כיוצאת דופן..
רק שלא פתאום יוציאו את ברוק???

avivit3321

New member
נראה לי שברוק בקרוב תהיה מובטלת

רידג' נעלם, סטפני עד שהשלימו מתה, טיילור תעזוב...
האם תשחק נגד עצמה?

avivit3321

New member
ואז סוף סוף שני בנים יריבו על בת...?

האם החדש + ליאם יריבו על הופ?
הגיע הזמן להפוך משולשים, אמן!

Shiri from the block

Active member
כן נראה שזה הכיוון ואני גם בעד ששני בנים יריבו על בת אחת!! יאללה מה קרה סטפי והופ נמרחות על ליאם ושוכחות מהכבוד העצמי שלהן??
נשמע שיהיה מעניין!

יששששששששששששששששששששש

גם סטפי וגם טיילור! לא יכולתי לבקש יותר טוב מזה!!

האם יגמר סוף סוף המשולש המעיק? או שימצאו מישהי חדשה שתחליף את מקומה של סטפי במשולש האיום הזה.

לגבי טיילור, אין שמח ממני! דמות מיותרת שהייתה צריכה לעזוב כבר מזמן. מעניין איך הפעם זה יקרה, מקווה שלא יהרגו אותה ויחזירו אותה אחר כך כי זה כבר באמת יהיה פאתטי.

avivit3321

New member
המשולש לא ייגמר, ימצאו חדש

לגבי טיילור, אני מצטערת - אולי אני היחידה אבל אהבתי את את דמותה, חבל שבשנים האחרונות החווירו אותה - הייתה צריכה לעזוב מזמן...
בכל מקרה לסטפי יש שכל- לא רצוי ולא כדאי לשחק אותו תפקיד לנצח כמו המבוגרים בסדרה,
קשה לי להאמין שילהקו את רידג' ברוק או טיילור לתפקיד חדש כשהם כל כך מזוהים עם הדמויות ב"אמיצים"

crazyforyou92

New member
טיילור מילא אבל סטפי לא הגיוני

היא מהווה את ההמשך של סטפני בסידרה, היא כאילו ממש סוג של כמוה. ומה ישאר מהפורסטרים (למרות שהיא לא לגמרי פורסטר) אם היא לא תהיה כבר?
לטיילור לעומת זאת היה פעם פוטנציאל אבל רק הרסו את הדמות שלה. אני משער שבטח היא כאילו תעזוב ותיסע לאנשהו, לא נראה לי שיהרגו אותה.
אבל חבל כי תמיד אהבתי את הדמות של טיילור וציפיתי שבעתיד תהיה עלילה בה היא מתחברת לברוק כמו שקרה עם סטפני.
העזיבה של טיילור לא פוגעת יותר מידיי בסידרה, אבל זה בגלל שהסידרה בין כה הגיעה כבר לשפל.

בטח גם לסטפי נמאס כבר

היום נדיר שרואים צעירים שנשארים בסדרות כאלה לאורך שנים. היא חמש שנים שם כבר ובטח רוצה להמשיך הלאה.

למעלה