Brain Damage

חרטושה

New member
בזמנו ווטקס תקף

גם את מרגרט תאצ'ר,ואת מרי וויטהד (באלבום אנימלס.

חרטושה

New member
אחרי התיקון יהיה ברור יותר...

בקטע על החזירים, Pigs -Three Different Ones, השיר אומר: Hey you, Whitehouse, Ha ha charade you are. You house proud town mouse, Ha ha charade you are You're trying to keep our feelings off the street. You're nearly a real treat, All tight lips and cold feet And do you feel abused? במילים אחרות, במשמעות חופשית לחלוטין: וויטהאוס את בדיחה, את קרה (חסרת רגש) ומלאה עכבות ומנסה גם למנוע מאיתנו להרגיש.

One Echoe

New member
זה השיר היחיד

שלא פירשתי מהאלבום...(פירשתי, אבל לא את כולו). ננמנמ..אין לי מושג מי זאת כ"כ.

מרי ווייטהאוס

היתה גברת אנגלית מבוגרת שבמשך כמה עשורים ניהלה מערכת-יחיד (או כמעט יחיד) נגד מה שהיא ראתה כ"פריצות" בתקשורת. כל איזכור של סקס, או סתם קידמה, נראתה לה כסוף העולם. היא כתבה מכתבים למערכת, ארגנה עצומות וחרמות, וכדומה. השקפותיה השמרניות היו דומות לאלו של הדתיים (האורתודוכסים) כאן בארץ. רק שבבריטניה היא היתה במיעוט, ובעיקר שימשה כמטרה לבדיחות, בגלל דעותיה וסגנונה המיושן.

oribarak

New member
למה?הוא ביסס מאוד יפה, מה שכן

הבאס היה חרא, הוא היה יותר מדי טוב...וזה גם למה אני לא אוהב מוזיקת שנות ה90 האמריקאית כי הכלים שלהם יותר מדי טובים אני אוהב את התופים היבשים בלי ההד, עם הצליל הדפוק, אבל יש לו חן אני אוהב את הבאס שנשמע כמו גיטרה אקוסטית..אני אוהב את הדיסטורשן של cream שצורם באוזניים, אני אוהב את המלוטרון

One Echoe

New member
חח,

אני מבין את כוונתך, אבל אתה לא יודע להסביר את עצמך! חח הבס היה יותר מדי טוב לכן הוא היה טוב חחחח פשוט, פעם השתמשו הרבה במלוטרונים והאמונד אורגן, והצלילים היו הרבה יותר עמוקים...ואין לי מושג איך להסביר את זה, כאילו-איך זה היה.

jimmiy page

New member
אני מבין אותכם, לדעתי הסאונד של

הבאס של פעם: cream, led zeppelin, fleetwood mac, הרבה יותר יפה ויוצר אווירה יותר נחמדה ויפה, אותו דבר עם פינק פלויד עכשיו ובשנות ה-90 הסאונד של הבאס וגם הגיטרות (dream theater וכו'...) יותר מדי נקי ומדויק, לפעמים זה נחמד שהגיטרות לא מכוונות בדיוק ואין להן את הסאונד הכי נקי ושמן.. גם ככה עם הסאונד הישן זה נשמע יותר "אמיתי" לדעתי,

Silvernaor

New member
עוד נקודה מעניינת

למשל בהופעות ישנות של הביטלס, רואים שם את רינגו סטאר מתופף על תוף באס, סנר, טם טם ו2 מצילות (אולי עוד). בהופעות כיום של פול מקרטני רואים שם את המתופף מנגן את אותם שירים עם מבצר של תופים סביבו

One Echoe

New member
נכון.

אני לא אוהב את התופים של היום. אין על התופים של שנות ה70\60.

Silvernaor

New member
בהאמונד משתמשים עד היום

אין על האיכות שלו בצלילים של אורגן

One Echoe

New member
נכון.

אבל הרוב לא משתמשים באורגן המקורי, אלא ב"אפקט" של סינטיסייזר מה שמוריד מהאיכות בצורה גורפת.

avki

New member
../images/Emo45.gif במקום צליל רב גוני זה נותן מין

צליל צורם כזה...

Silvernaor

New member
דווקא כן משתמשים בהאמונד המקורי

הסתכלתי באיחוד בlive 8 של פינק פלויד ריק רייט ישב ליד סינתיסייזר "קורטזוויל" וליד אורגן האמונד

One Echoe

New member
רייט ...

רייט לא זז בלי האמונד שלו
אני מדבר איתך על מוזיקה יותר עכשווית...

למעלה