brain balance

rachelgalam

New member
brain balance

האם מישהו מכיר את שיטת העבודה של עומר הירש life in balance האם משהו התנסה בשיטה הדוגלת באיזון שני חלקי המח?

FOR THE LD

New member
לא מכירה את השיטה של עומר הירש, אבל

גם אני מעודדת תלמידים לעבוד עם שתי ההמיספרות - לא רק עם זו שמועדפת, ולא רק בהתאם להתמחות ההימספיריאלית, כדי לייעל את תהליך הלמידה, ולשפר את התפקוד הקוגנטיבי. אני אפילו לוקחת זאת צעד אחד קדימה ועוזרת להם להשתמש באיזורים נוספים במוח, שיסייעו בהפנמת החומר, ביצירת קשרים וקישורים חדשים - ממש עבודת חיווט משוכללת, שנוצרת בתהליך הלמידה.
נושא מרתק מאין כמותו!
כמובן שעוררת את סקרנותי, ואני אבדוק את השיטה של עומר הירש.
תודה לך!

כתבתי הודעה שנעלמה, לא יודע למה

גישת שתי ההמיספרות היתה פופולארית בשנות השישים והשבעים. היום זוהרה דעך כי הבינו שרוב תהליכי הלמידה מצריכים יכולות משולבות וכן תקשורות בין היכולות.
לגבי הפרעת קשב היו לי אתו כמה דיונים בהם ביקשתי הוכחות לכך שהשיטה עובדת על הפרעת קשב...קיבלתי הפניה לשורה של מאמרים על הצלחות בתחומים כגון קואורדינציה וזכרון, אבל אף אחד מהם לא עסק ישירות בהפרעת קשב.

rachelgalam

New member
הודעה שנעלמה

תודה רונן, האם אתה מכיר שיטה מומלצת יותר לטיפול בהפרעת קשב? בשיחה עם דר הירש הוא טוען כי יש חלק פגוע במח עקב כשל התפתחותי בגיל הילדות שעל ידי אימוני מח - שנעשים עי תרגילים מסויימים שהם אמורים ליצור איזון בין 2 המוחות.69

yuliyuli1

New member
ואני תוהה איך הוא הגיע לתובנה הזאת

הרי אין מחקרים / עבודות מדעיות שמראות את זה (כי אז גם רופאים קונבנציונלים היו מודעים לכך). הוא חלם את זה בלילה? הוא חוקר מוח ששומר את גילויו לעצמו ולא מפרסם אותם בעיתונות המקצועית?

השיטה המומלצת לדעתי זה ריטלין וגרורתיוו

יחד עם טיפולים נילווים בהתאם לצורך.....

למעלה