איזה תמונה פשוטה ויפה תודה חן
A American Starfish New member 25/11/06 #40 בדקתי שם לאחרונה ביום רביעי ../images/Emo98.gif כל כך הרבה התחדש ביומיים?
E EinavBIUS New member 26/11/06 #43 טוב, אתם מביאים דברים רציניים ואני אביא שטויות. עד כמה לאנשים לא נמאס ללכלך ככה?
A American Starfish New member 26/11/06 #44 חחחח ../images/Emo6.gif ה-22.11 זה עוד לפני חג ההודיה! כנראה שהם לא יכלו לחכות עד אחרי החג עם הסיפור שהם המציאו... (וכידוע, לארץ זה אפילו מגיע כמה ימים אחרי)
חחחח ../images/Emo6.gif ה-22.11 זה עוד לפני חג ההודיה! כנראה שהם לא יכלו לחכות עד אחרי החג עם הסיפור שהם המציאו... (וכידוע, לארץ זה אפילו מגיע כמה ימים אחרי)
W West Doll New member 26/11/06 #45 ../images/Emo6.gifאיזה חרטה ברטה../images/Emo3.gif אני מתה על הכתבות האלה רק בגלל התגובות של האנשים.. תודה עינב
../images/Emo6.gifאיזה חרטה ברטה../images/Emo3.gif אני מתה על הכתבות האלה רק בגלל התגובות של האנשים.. תודה עינב
W West Doll New member 27/11/06 #48 אנג'לינה על שער של איזה מגאזין../images/Emo3.gif היא על השער בגלל שהיא נבחרה למקום ראשון של המתלבשות הטובות ביותר בבגדים קלאסיים/אלגנטיים
אנג'לינה על שער של איזה מגאזין../images/Emo3.gif היא על השער בגלל שהיא נבחרה למקום ראשון של המתלבשות הטובות ביותר בבגדים קלאסיים/אלגנטיים
W West Doll New member 27/11/06 #49 אותו מגאזין גם ניסה ללמד את הקוראים איך להכין שמלה כמו של אנג'י לפחות ככה כתוב.. >>קלוק<< >>בלופ<< >>שלוק<< ומצטערת על האיכות..זה מה שהיה
אותו מגאזין גם ניסה ללמד את הקוראים איך להכין שמלה כמו של אנג'י לפחות ככה כתוב.. >>קלוק<< >>בלופ<< >>שלוק<< ומצטערת על האיכות..זה מה שהיה
W West Doll New member 27/11/06 #50 תמונה חדשה-ישנה...ישנה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif