!Brace Yourself

Dawn12

New member
!Brace Yourself ../images/Emo67.gif

מה שאני אוהב אצל דיאן הוא שאצלה אפשר ממש לשמוע מתי האסימון נופל (וזה קורה תמיד באיחור ניכר). זה התחיל מזה שהיא היתה צריכה לחכות עד שמייקל ישאל אותה אם יש סיכוי שכריסטיאן הוא בעצם לא הבן של ויקטור כדי שהיא בכלל תשקול את האופציה הזאת. אבל על מה היא בדיוק חשבה עד שהוא הגיע אליה אם לא על זה? היום בפרק היא היתה צריכה ללכת שלב-שלב, ואפילו כשחשבתי שהיא סוף סוף קלטה שזאת ניקי - הופתעתי שוב לגלות שהאסימון עדיין לא נפל. אין מה להגיד, הראש שלה עובד בדרכים נסתרות. אבל מה כל זה משנה, מחר יש לנו את אחת הסצינות הכי סוערות שנראו בשנים האחרונות בצח"מ! העימות הזכור לטובה של שתיהן במסעדה של ג'ינה הוא כלום לעומת מה שמחכה לנו מחר, ותראו כמה זמן אנחנו כבר מחכים לה!
תגידו, מה פיליס לבשה היום? זה היה וילון?
ועדיין היא הצליחה לגרום לו להראות מדהים.
בזכות פיליס למדנו שגם בניומן אנטרפרייז יש חדר ישיבות הייטקי מן המניין. עדיין אי אפשר להשוות אותו לחדר הישיבות של ז'בו (איפה קומקומי הכסף, איפה?) אבל טוב לדעת שזה קיים. עכשיו צריך לחכות גם לסצינות שלא יביישו את המעמד. הרף של ז'בו די גבוה.
אוליביה: "מאוד נהניתי מהשיחה שלנו" אלכס: .... שתיקה רועמת? ייבוש? אלכס צברה היום כמה נקודות לזכותה אצלי ואם היא תמשיך לעקוץ את אוליביה אנחנו נסתדר מצויין. מה שכן, היא קצת הרסה את זה בהמשך עם הכבדות שלה. אפילו פיליס היתה מעורבת בהפתעה של מלקולם! היא לא יכלה להראות קצת יותר התלהבות? והכי חשוב - הפרק לא היו צעירים! שרק ימשיך ככה.

shirshir9

New member
חחח אהבתי את איך שסיכמת

את דמות השל דיאן...כי היא ממש ככה ממש צחקתי היום מהתפיסה האיטית שלה
אני בהחלט מחכה למחר
ממה ששמעתי מכם עומד להיות משהו רציני?
תרשו לי לומר שמלקולם IS THE MAN
פשוט חולה על הבן האדם הזה!!! על הטכניקות שלו לכבוש נשים...למרות שלדעתי אלכס כל כך לא האישה בשבילו
מיותר להגיד שאוליביה כל כך פתטית?! דיי נמאס ממנה כבר...כום מייבשים אותה מסביב... ולא הבנתי את הקטע של ניל פתאום
היה ממש מוזר...איך הוא קפץ פתאום.... "יש לי עבודה" "לא מספיק התיקים הרגילים יש לי גם את התיק הרפואי על הראש" "אני לא יכול לכת לארוחה עם מיימי" ואז אוליביה אומרת משהו על הפלאפון והוא בשנייה מחליט יאפ אני אלך לארוחה בכל המתלהב והמעצבן שלו
שרון...כל כך מראים לנו את ההכנות לשטח הזה....למכה הסופית....איך המעיל כל כך שמור אצלה בארון שוק
טרישה לכי כבר
לא יכולה לסבול את הברבית הזו יותר! מתי נראה גירושין מישהו יודע

נראה שדיאן התאוששה מהלידה

מהר מידי קודם כל גוף כזה , פשוט לא הגיוני שיהיה אחרי לידה (לפחות לא אצלי ואצל מקורביי) דבר שני איך??? תסבירו לי איך?? יוצאים מהבית בסערה ושוכחים את הילד? זה אומנם לא ילד של ויקטור אבל זה לא אומר שלא צריך לדאוג לו.

junny

New member
ואני שאלתי את עצמי

אם בשעות הפנאי מייקל הוא גם ביביסיטר?!??..

מחכה בקוצר רוח למחר...|ספויילר|

סוף סוף קצת מכות ועוד אצל בנות שזה הכי מעניין... הייתי בטוחה שדיאן תעשה את זה כשאשלי עוד בחדר ואז אש היתה מרוויחה הצגה חינם... אבל לא נורא. העיקר שאנחנו נהיה שם
. אמא דוריס אמרה היום משהו לשרון. לא שמעתי את החלק הראשון של המשפט אבל החלק השני צימרר אותי: "תנצלי כל רגע בחיים כי אין לדעת מה צופן לך העתיד..." (משהו כזה). ואני כמובן ישר חשבתי על טרגדית קאסי. היא בטח התכוונה ליחסים של שרון עם ניק אבל אצלי זה נתפס בהקשר אחר.
ואם אלכס פרז תצליח לעשות את מלקי מאושר (מה שקאלי ואוליב לא הצליחו) אז אני יסלח לה על החזות של מרגול ועל השפתיים הקופצניות שלה, שיש להם חיים משל עצמם...

taish

New member
ותובנה קטנה לסיום...

לאחר שצפיתי בהקלטה של הפרק, דילגתי על קטעי אוליביה (חוץ מהסצינה עם אלכס!) ואיכשהו לא ממש הזדהתי על כאבה של שרון, המחשבה היחידה שעלתה לי ושעדיין לא אמרתם בשרשור הזה היא לגבי טרישה. איכשהו, נראה שדווקא בתקופה האחרונה מצבה משתפר. היא לא נדבקת באובססיביות אל ריאן, מצליחה להכיר בעובדה שכבר אין לה עתיד איתו ומנסה לבנות מחדש את חייה במקום אחר. ודווקא עכשיו, כשצפוי היה שהיא תישבר לרסיסים. דווקא עכשיו, כשהיא אחרי ניסיון התאבדות. דווקא עכשיו, כשהיא מקיימת קשר הרסני עם מאט. באופן מוזר היא מוצאת בתוך עצמה את הכוחות להתמודד בצורה די נכונה עם המציאות ו"להניח לעבר" כמו שאוהבים להגיד שם. אהבתי את האסרטיביות שלה היום בסצינה עם ריאן. אז היא משוגעת עם קבלות, אבל לפחות יש לה קצת כבוד עצמי והיא יודעת לשמור על הפרטיות שלה ולסמן לריאן קווים אדומים. סאברין נותנת הופעות מרשימות אחת אחרי השניה, ולא משנה מי השותף שלה לסצינה. בין אם זה ריאן, מאט או ויקטוריה (במיוחד ויקטוריה!
) שעומדים מולה, היא מצליחה ליצור איתם כימיה ולהרשים. אם היא אי פעם תיתקל באוליביה, אני מבטיחה לחרוג מהעיקרון שלי ולצפות בסצינה של אוליביה.

shirshir9

New member
צר לי להגיד אבל אני לא מסכימה

לדעתי טרישה לא מצליחה לעבור קדימה ו"להניח לעבר" כפי שאמרת. האישה לדעתי חיה בהכחשה תמידית למצבה הרעוע. היא לא מצליחה להתקדם בחייה בצורה הטובה והבטוחה. גם הניסיון שלה להוצאי את ריאן מסודות "הטיפול הרפואי" שהיא לוקחת בו חלק מעיד לדעתי על מצבה שלא משתפר אלא רק מחמיר. נכון ריאן לא "חלק מחייה" אבל עדיין היא אוהבת אותו או יותר נכון אובססיבית אליו ואני חושבת שזה רק חלק מהמשך ההכחשה למצבה הנפשי. יש לציין שלא ראינו כל שיפור במצב הנפשי הזה מאז שהיא חזרה לג'נואה סיטי. הניסיון שלה עם מאט היא רק עוד דרך לקשור קשר מסויים עם מישהו- שאליו תמיד תפנה... גם מאט הוא מעין אובססיה שלה שהיא פוחדת שתעלם לה מחייה. משום התגובה החשש שויקטוריה תרעיל אותו נגדה, כל פעם שהיא מגיעה לדירה שלו ולא יודעת אם להתקדם צעד קדימה או לסגת אחורה. יש לציין שאני חושבת ככה עדיין בגלל ההתאבדות שלא יצאה לפועל ממש לא מזמן, מצבה הנפשי הוא רעוע ביותר

taish

New member
לא מצליחה להתקדם קדימה?

אז למה היא רוצה לעזוב את העיר ולהתחיל חיים חדשים? למה היא מנסה להימנע משיחות עם ריאן? בדיוק בגלל הרצון שלה להניח לעבר! היא מגייסת המון תעצומות נפש כדי לא להציק יותר מדי לריאן, וברור שזה קשה לה כי היא הרי הייתה מתה להיות איתו - ועל עצם המאמצים האלה היא ראויה להערכה. היא משתדלת להניח לעבר, משתדלת להתנתק מריאן ומג'נואה, ואולי אפילו מנסה לשכנע את עצמה שזה הדבר הנכון לעשות. עצם הניסיון שלה לחשוב כך ולשכנע את עצמה שזה הדבר הנכון, מראה שהיא בדרך הנכונה. לגבי הטיפול הפסיכולוגי, עצם זה שהיא הוציאה את ריאן מכל העניין רק מחזק את הטענה שלי. היא רוצה להתחיל מחדש, לבד, בלי להישען על ריאן. היא רוצה להתמודד לבד, לעבור את הטיפול הזה לבד, בלי הפיקוח המתמיד "האח הגדול" ("הבעל הגדול" במקרה הזה
). זו עדות נוספת לניסיון שלה להיות עצמאית. כשטרישה חזרה לג'נואה התחלנו להרגיש שמצבה מעט משתפר - פתאום היא התחילה לדבר ולחשוב בהגיון, הסכימה ללכת לטיפול פסיכולוגי... וכל זאת עד שהיא פגשה את מאט קלארק. מאט שוב הוריד אותה מהפסים. מאז היו לה תקופות של ups ו-downs, ובתקופה הנוכחית המגמה לדעתי היא חיובית. בכל מקרה, אם טרישה מעניינת אותך את מוזמנת לקרוא את המאמר על ההדרדרות שלה בפינת המאמרים כאן
. *מצטערת על הניסוח הקלוקל - השעה היא די מאוחרת, יש לי יום ארוך לפניי והייתי אמורה להיות במיטה כבר מזמן...

shirshir9

New member
ככה../images/Emo27.gif

לדעתי יש משהו במה שאת אומרת אבל אני מתייחסת לזה בצורה קצת שונה אני רואה בהישענות שלה על מאט קלארק אובססיה נוספת. כלומר מההישענות על ריאן "הגבר שהיא אוהבת" היא עברה לחזקת גבר אחר שאיתו כביכול היא מרגישה בטוחה...נאהבת....היא לא עוברת הלאה בכוחות עצמה מתגברת על האובססיות שלה. ככל שתתרחק כרגע מגברים תתעסק בבעיות שלה ותנסה להתמודד איתן כך ייטב לנו וגם לה. כשטרישה חזרה לג'נואה דווקא ראיתי שמצבה לא בדיוק משתפר...הייתה התקדמות מסויימת...אבל בגלל שהייתה נעולה על ריאן..היא עשתה את זה למען זה שישר איתה ולא למען עצמה לכן אני חושבת שכעת משהסתירה את הטיפול ממנו היא גם מפסיקה בו...לא חושבת שהוא יתקדם לאנשהו ביחוד כשהיא שוקלת לעזוב את העיר אגב תהיה נוספת...מדוע אם כך היא לא מבקשת גירושים באופן סופי מריאן? אני אלך לקרוא את המאמר..למרות שטרישה היא הדמות שאני הכי רוצה שתעוף מהסדרה
לא אהבתי אותה מאז סיפור טוני...ואפילו לפני כן כשגנבה את ריאן מנינה והניסוח כלל לא קלוקל....אבל אני מתנצלת אם שלי כזה

למעלה