BPD שבוע 3 התוצאות

BPD שבוע 3 התוצאות

קרב מותח עשרות משתתפים, מנצח שבועי מפתיע וכל אלו, מייד בשרשור.. אגב, כמו שאמרתי, קובץ הספירה המקורי נמחק לי בטעות וספרתי הכל מחדש במהירות, אז אם אתם מגלים טעות, תגידו.

שאלה 1: להקת רוק הולנדית

השאלה שהייתה קשה עבור חלק, אישית, זה לקח לי המון זמן אבל היום הסצנה ההולנדית מאוד חביבה, אז רק אמליץ למי שלא מכיר להתעניין המון כיף רץ באמסטרדם ואני לא מדבר רק על הקופי שופס.. גם השבוע עזרה לי LadyG בניסוח השאלות והתשובות שמעניקות בונוס, כך שתשובה אחת היא שלי ואחת שלה. LadyG: the outsiders Keeper: Focus התשובות שלכם, כרגיל, בקובץ

שאלה 3: שיר של הסטונס

LadyG: She's like a rainbow Keeper: Under My Thumb בשאלה הזו אגב, מרבית דווקא לא הלך למי שבחר בשאלת הבונוס, מה שבאמת מפתיע, זה שאנג'י, אולי הלהיט הכי גדול של הסטונס בארץ (ולמרות שזה שיר מאוד חשוב בחיים שלי, בכנות, זה לא באמת השיר הכי טוב שלהם) לא זכה למרבית הקולות.

שאלה 4: אמן בלוז

LadyG: Muddy Waters Keeper: Robert Johnson ביבי קינג, הוא כנראה המלך, אבל הניקוד הגבוה יותר, קיבלו מי שבחרו במאדי ווטארס הזקן

../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

המנצח השבוע, נדמה לי בפעם הראשונה במשחק, הוא מורנא, פנריז, אפיטף, בארמלי, טופ גייר, יואבשק, הזבוב וגיבה שומרים על קשר עיין עם הפסגה גם השבוע.

Little Savage

New member
מחאה חריפה!

למה מגיע לי 0 נקודות בשאלה מספר אחת אם בחרתי בפוקוס?!
מגיע לי 24 נקודות בשאלה הזאת ולכל שאר המתמודדים שבחרו בשאלה הזאת יש להוסיף נקודה.

אותי לועדת אגרנט...

בדקתי, צודק, יתוקן במהלך היום. כמו שאמרתי מראש, הקובץ המקורי נמחק וספרתי הכל מהתחלה דיי במהירות, אז סביר שיש טעיות, בבקשה תבדקו ותודיעו אם טעיתי במשהו. תודה על התיקון

אבדתי 23 נקודות

בעקבות שינויי תשובות: החלפת האאוטסיידרס בשוקינג בלו והחלפת ג'אגר בלנון. אני כנראה לא ממש מצליח לקרוא את האנשים בפורום הזה... (חוץ מהליידי שהיה ברור שתבחר באוטסיידרס)

../images/Emo47.gifסיכום כללי../images/Emo47.gif

פנריז שולת!!!1 יואבשק צמוד מאחוריו, וכל השישיה הראשונה עוד יכולה להפתיע.

למעלה