Benjamin Turner
New member
BP, חוצות המפרץ, חיפה
לאחר ההמלצות הרבות מספור שהיו כאן בפורום על ההמבורגריה המשודרגת הזו, שלחתי לשם את חברתי עם בנזוגה דאז. היו, סבלו, חזרו וכמעט שחטו אותי. הייתי חייבת לבדוק את המוסד החיפאי הזה בעצמי ולכן עצרתי שם לארוחת צהריים קצרה, בין הלימודים לעבודה, ביום חמישי אחה"צ. הזמנתי (כמתבקש) המבורגר 300 ג', מדיום, ללא לחמניה, כשביצת עין מתנוססת עליו ופנכת פירה בטטה וירקות שורש תורמת ליווי מהצד. כמו כן ביקשתי מים עם קרח ופלח לימון שהופיעו במהרה בתוך קנקן שהכיל גם נענע
ההמבורגר היה מ-ע-ו-ל-ה! עסיסי, מבשר שאפילו בחורה בלתי אנינה בעליל כמוני הרגישה שהוא משובח, עשוי במדויק ומוחמא מאוד מהביצה שעליו (פעם ראשונה שאני טועמת את השילוב הזה עם ביצת עין לא הפוכה-פשוט פצצה). הפירה, לעומת זאת, הרגיש לי כמו פירה תפו"א קנוי שצבעו אותו בכתום. אני לא אומרת שזה אכן פירה תפו"א קנוי וכו' וגו' חסה וכרפס (ע"ע מידת האנינות שלי), אולם זה היה הטעם, או ליתר דיוק האין-טעם, שאליו התווסף בנוסף לכל הצרות גם מרקם דליל למדי. השירות לעילא, קצת נודניקי מרוב שהיה למלצרית חשוב לוודא שטעים לי (היי, לשאול פעם אחת זה נחמד, לשאול פעם שניה זה קצת מוזר, לשאול פעם שלישית כבר מעיד על סקלרוזיס
) אבל באמת מאוד אדיב, אכפתי ונחמד, והיה לי כיף לשבת לבדי ולארגן קצת את המחשבות אל מול קצת ירוק של משחק מונדיאלי. החשבון? 58 ש"ח עבור המבורגר+ביצת עין+פירה בטטה ושקל לאבטחה שהוסר לבקשתי ונתרם למלצרית המקסימה כתוספת לטיפ. יש לציין שאת המתחרה הגדול של ה-BP בחיפה, הקניבר, אינני מחבבת במיוחד, משום שההמבורגר שלהם יותר מדי גושי וסיבי לטעמי, ובעל טעם לוואי שעדיין לא עמדתי על טיבו אך אינו נעים לי (אם כי למען ההגינות יש לציין שתמיד הזמנתי מהם משלוחים הביתה ומעולם לא אכלתי במסעדה עצמה), ולכן ה-BP נכנס בקלילות למקום הראשון ברשימת ה"קרייבינג להמבורגר? בואי אלינו" שלי, לפחות בחיפה. לגבי שאר הפריטים בתפריט (מנות ראשונות, תוספות ומנות עיקריות אחרות), לא יודעת, אולי נבדוק בביקורים חוזרים.
לאחר ההמלצות הרבות מספור שהיו כאן בפורום על ההמבורגריה המשודרגת הזו, שלחתי לשם את חברתי עם בנזוגה דאז. היו, סבלו, חזרו וכמעט שחטו אותי. הייתי חייבת לבדוק את המוסד החיפאי הזה בעצמי ולכן עצרתי שם לארוחת צהריים קצרה, בין הלימודים לעבודה, ביום חמישי אחה"צ. הזמנתי (כמתבקש) המבורגר 300 ג', מדיום, ללא לחמניה, כשביצת עין מתנוססת עליו ופנכת פירה בטטה וירקות שורש תורמת ליווי מהצד. כמו כן ביקשתי מים עם קרח ופלח לימון שהופיעו במהרה בתוך קנקן שהכיל גם נענע