Boys night

• פותח הנושא ojm
  • פורסם בתאריך

ojm

New member
Boys night

חזרתי עכשיו מערב הפוקר השבועי עם החברים בו דיברנו על העובדה שלרוב כל כמה שנים כמות האנשים מצטמצמת -לפני 7 שנים היינו 15 קבועים ו-5 "לפעמים". הערב היינו "רק" 9. השוונו את המצב לערבי הבנים של האחים של החבר'ה וישנה התאמה רבה לעניין, האחים הקטנים בקבוצות גדולות והאחים הגדולים בקבוצות קטנות יותר. האם לכם יש ערב בנים? האם גם אצלכם לאורך זמן הקבוצה הקבועה מצטמצמת? יום חמישי הוא היום הנפוץ, גם אצלכם? ושאלה אחרונה, האם המפגש שלכם סובב סביב הולד'ם ומכבי כדורסל (עם האוהדים השרופים והשונאים הקבועים)?

זלאמן

New member
דווקא אצלנו זה הפוך

אנחנו משחקים רק שנה וחצי, אבל אצלנו ללא ספק המספר הולך וגדל. פעם היינו משחקים כל שבועיים, עכשיו זה נהיה כל שבוע. אנחנו סוגרים כל פעם את השולחן על 10 שחקנים כי אנחנו לא רוצים יותר. אפילו לאחרונה ארגנו טורניר של 16 אנשים וזה רק הולך וגדל קהל השחקנים. אולי גם כשאנחנו נגיע לכמה שנים זה יהיה הפוך, אבל בינתיים זה משגשג...

Jesuscrist

New member
גם אצלנו זה הפוך

התחלנו מעט ומעט פעמים,עכשיו אנחנו משחקים בערך 3 פעמים בשבוע,אמנם לא 10 אנשים אבל סה"כ צוות יש משהו כמו 12. איך אתם יכולים לשחק בשולחן יותר מ 8,המשחק זוחל אצלנו עם כל כך הרבה....

זיקן

New member
מנהל
אתם מיזדקנים

אין לכם מה לעשות לשרוף זמן במישחקי קלפים מזמן ניגמלתי מזה ורק אחרי שיום אחד הלך לי טוב היה הרבה כסף על השולחן והחברים לא רצו שאעזוב ואמשיך לשחק והיה אחד שממש איים עליי ומאז זהו , זה מתאים לזקנים שניפגשים בימים מסויימים לערב מישחקים, יש הרבה דברים יותר מועילים מזה.

ojm

New member
המשחק תמיד מתקדם לאט

ובינתיים מדברים על כל מיני שטויות.... אם יש קבוצות ממש גדולות פותחים 2 שולחנות ואז אפשר גם לשחק בכמה סגנונות (טקסס, אומהה, החלפה, 21 וכו')

ojm

New member
ערב בנים לא חייב להכיל פוקר

אצל אח של אחד החברים הם נפגשים ולא משחקים משחקי הימורים אלא יותר מונופול ומשחקי חברה דומים (והם בני 30 בממוצע). דווקא התייחסתי לזה בפוסט המקורי שפירסמתי. ההתעניינות שלי היא כללית לגבי מפגש ללא הנשים והילדים

Jesuscrist

New member
כרגיל,יורד על כל דבר שלא לטעמך

תסביר לי,מה בדיוק דפוק בפוקר?

פנומן 72

New member
לא יורד. אני אומר את דעתי.

שיחקתי פוקר לא פעם. אם יש לך יד טובה אתה רץ קדימה, אם החבר'ה שלצידך מפחדים הם יבקשו לחשוף את הקלפים. טראח נגמר הסיבוב. מחלקים מחדש. הייתי בסרט הזה. אני מעדיף Hearts. משחק מרתק פי אלף.

Jesuscrist

New member
לא הבנתי תמשפט

"אם החבר'ה שלצידך מפחדים הם יבקשו לחשוף את הקלפים. טראח נגמר הסיבוב."

פנומן 72

New member
אתה יודע לשחק פוקר ?

יש לי יד טובה, אני מעלה את הקופה, כל החבר'ה מסביב נלחצים ומשווים את הסכום כדי לראות מה יש לי. בד"כ פוקר לא נמשך יותר מ-2-3 סיבובים, אלא אם אתה משחק 6 אנשים ... כשזה 4 בד"כ זה נגמר מהר, אלא אם לשניים יש ידיים טובות ואז הם מכים אחד בשני וגם אז לרוב מישהו מקבל רגליים קרות אחרי 4 סיבובים. בקיצור סתם משחק מטופש. (אלא אם אתה משחק אותו עם בחורות וקורא לזה סטריפ פוקר)

Jesuscrist

New member
לפי ההסבר שלך

חברים שלך לא יודעים מתי הזמן לתת באול אין ומתי לא... אנחנו משחקים לפעמים ארבעה ואין אול אין כל 3-4 ידיים,אגרסיביות היא -או תכונה של שחקן מנוסה מאוד שיודע לקרוא את היריבים או,מה שסביר להניח במקרה שלכם,מעשה שנובע מתוך פזיזות וחוסר ניסיון. אז בקיצור,אין שום סיבה לתת באול אין כל 3-4 ידיים ואם יש אז אין איזון בין השחקנים אצלכם.

ojm

New member
פנומן

מה שאותי מסקרן הוא לא הפוקר. אתה והחברים נפגשים לשחק הארטס בצורה קבועה?

פנומן 72

New member
הלוואי שהיה לי עם מי ...

פעם כל האחים גרו קרוב אז היינו משחקים עכשיו כשהתפזרו כולם אז אין עם מי ...

למעלה