boy you better

boy you better

אוהבים פטל?
מכוונים גבוה?
עשיתם פעם איזשהו פשע?
ובלב שלכם..?
מה מישהו צריך לעשות בשביל לזכות בכם? בשביל להכנס אליכם פנימה..? ולבנות: [סורי, נו. זה פשוט מן שיר כזה.]
מרגישות לפעמים שאף בחור לא יכול לרצות אתכם, שאתן מיואשות מהם לגמרי? [וסליחה לגברברים שכאן אבל זה הכרחי!..]
עד כדי כך שתלכו לחברה הכי טובה כפיתרון?
[this is getting personal!].. טוב נו. לאו דווקא במובן הלסבי. אולי פשוט במובן של, להחזיק אחת את השניה, בתקופות כאלה.
מרגישות גבריות לפעמים? [בוחרות להיות כאלה לפעמים..?] [-בלע! איזה מן שאלון יצא לי! אוף נו. זה חתיכת שיר. דונט בליים זה מסנג'ר..]

תיקונים:

לרצות - לתת לכן את מה שאתן רוצות. מלשון when all the boys can't be man.. וכמובן. מדובר ב- ra-a-a-aaa-aaaspberry swirl... [פעם ממש ממש שנאתי את השיר הזה. עד שחברה פעם שמה לי אותו באוטו בפול ווליום. מאז התחלתי לשמוע אותו. וקצת אח"כ, שמעתי את הסטוריטלרז... איי איי, זהו. זו היתה התאהבות מיידית. אין על הטורי הזאת. פשוט, אין.]

FooK MI

New member
זה השיר הכי טוב שלה ;;

תחשבו שאם היא הייתה לוקחת פרוזק, כל השירים שלה היו נשמעים ככה. אוהבים פטל? התרכיז או הפרי? שניהם בסדר. מכוונים גבוה? תמיד, נראה לי. עשיתם פעם איזשהו פשע? לא שזכור לי. ובלב שלכם? :: מה מישהו צריך לעשות בשביל לזכות בכם? בשביל להכנס אליכם פנימה? רצות לי כל כך הרבה תשובות סוטות בראש שעדיף שלא אכתוב כלום
אוי באמת. זה פורום טורי איימוס. אם כבר, אז השאלות הבאות מיועדות לזכרים בלבד, ולא להררי הלסביות. :mad: מרגישות לפעמים שאף בחור לא יכול לרצות אתכם, שאתן מיואשות מהם לגמרי? גברים הם כל תחלואי העולם
עד כדי כך שתלכו לחברה הכי טובה כפיתרון? אשקול לזביוּת לעת מצור. מרגישות גבריות לפעמים? לפעמימוש

ואגב,

לא יפה להכליל! אם זה מה שאני חושבת |איקון מפוחד| אני מכירה בנים!! סטרייטים!! ששומעים!! טורי!! כן, יש כאלה. וגם רג'י.. אהמ אהמ, טוב, *הולכת להתחבא מתחת לאיזה שטיח...*

FooK MI

New member
אה-הא.

בנים סטרייטים שמרגישים לפעמים שאף בחורה לא יכולה לרצות אותם, עד כדי כך שהם הולכים לחבר הכי טוב כפתרון. לאו דווקא במובן הלסבי. אולי פשוט במובן של, להחזיק אחד את השני, ולקיים יחסי מין :mad: אלוהה. הגדרותייך כה גמישות

Jחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח יו. יוני
. רוצה להיות החבר הכי טוב שלי? |שרמנט|.

יפה יפה לך. לול

ואם כבר נכנסנו לשיחה הזאת אז אני מאוד גמישה!!
אל תחליט לפני שניסית!! [לא התכוונתי לצאת לא גמישה. גרר. נו, מה הייתי אמורה לעשות את השיר הזה? נראה לי אני אלך להביא את החברהכיטובעומו שלי להגנתי. בלעט!]

וואי,

בטח עדיף שלא אגיד את זה ככה בפומבי, אבל נראה לי שרק עכשיו הבנתי את התגובה שלך עד הסוף. |נבוט| הממ
טוב נו, אני לא אתווכח לגבי הגברים הסטרייטים, שהם יעשו את זה אם הם רוצים ואני בטוחה שיש פה נציגות. [אנשים, תתפקדו!!!] אבל. מה הקשר לפרוזאק?! [אני מרגישה כמו התלמידה המתקשה. אם אתה מרחם עליי -ועל שאר הגולשים שצריכים לקרוא את זה- מספיק, אתה תמיד מוזמן לפנות אליי במסרים. ובזאת חזרתי לשטיח הנחמד שלי..
]

FooK MI

New member
נו, שהיא כולה אנרגטית ומיוחמת ../images/Emo7.gif

ואם היא הייתה לוקחת כדורים נוגדי דכאון, היא לא הייתה חותכת כל החיים, ואז כל השירים שלה היו שירי סקס כמו זה ^^ [סקס אלים.]

רעוּת

New member
../images/Emo37.gif../images/Emo27.gif

אוהבים פטל? שיהיה מכוונים גבוה? משתדלת עשיתם פעם איזשהו פשע? רק עבירות תנועה פה ושם... ובלב שלכם..? אני מניחה שכן מה מישהו צריך לעשות בשביל לזכות בכם? בשביל להכנס אליכם פנימה..? לעבור מבחן אומץ קטן
סתם, נו. לדעת להתמודד איתי. ולבנות: [סורי, נו. זה פשוט מן שיר כזה.] מרגישות לפעמים שאף בחור לא יכול לרצות אתכם, שאתן מיואשות מהם לגמרי? [וסליחה לגברברים שכאן אבל זה הכרחי!..] אוי נו, עכשיו את שואלת את זה, אחרי שזרקו אותי ביום חמישי?
עד כדי כך שתלכו לחברה הכי טובה כפיתרון? [this is getting personal!].. טוב נו. לאו דווקא במובן הלסבי. אולי פשוט במובן של, להחזיק אחת את השניה, בתקופות כאלה. בדר"כ אני לא ממש משתפת. לא יודעת, נראה לי שאם אני ארגיש צורך אז כן. מרגישות גבריות לפעמים? [בוחרות להיות כאלה לפעמים..?] סיימתי את תקופת הטוםבוי שלי די מזמן ועברתי לפרנץ' וצבעים שונים של צלליות, אז אני חושבת שלא...

behappy

New member
../images/Emo156.gif

אוהבים פטל? טרי כזה, כן. מכוונים גבוה? יותר מדי גבוה לפעמים עשיתם פעם איזשהו פשע? כן ובלב שלכם..? גם
מה מישהו צריך לעשות בשביל לזכות בכם? בשביל להכנס אליכם פנימה..? לאהוב אותי המון. לקבל אותי בהרבה מצבים שלא אתאר לעצמי שאפשר. לנסות לשמח אותי. לתת לי לאהוב אותו/אותה. להיות שם כשצריך. להיות כזה שאפשר לעשות איתו/איתה מלא דברים כייפיים, להתחרפן, להמציא שפה, כאלה. ולבנות: [סורי, נו. זה פשוט מן שיר כזה.] מרגישות לפעמים שאף בחור לא יכול לרצות אתכם, שאתן מיואשות מהם לגמרי? [וסליחה לגברברים שכאן אבל זה הכרחי!..] הוי לגמרי עד כדי כך שתלכו לחברה הכי טובה כפיתרון? [this is getting personal!].. טוב נו. לאו דווקא במובן הלסבי. אולי פשוט במובן של, להחזיק אחת את השניה, בתקופות כאלה.- לא, אבל הרבה פעמים נדמה לי שמה שנכון לי עכשיו זו איזו קומונה כזו, מן חבורת אנשים שחיים ביחד ומתים אחד על השני, [בלי השתרללות וכל זה, נו!] מרגישות גבריות לפעמים? [בוחרות להיות כאלה לפעמים..?] הממ... אני אוהבת דברים-של-בנים, מוצאת את עצמי מסתדרת לפעמים יותר טוב עם בנים מבנות, אבל אני די בת :|

noosh

New member
Puff, the magic dragon

אוהבים פטל? כן!!!! זה חמוץ, וחמוץ זה טוב מכוונים גבוה? בוודאי עשיתם פעם איזשהו פשע? בטח, שדדתי בנק.
ובלב שלכם..? הא, זה כבר משהו אחר... מה מישהו צריך לעשות בשביל לזכות בכם? בשביל להכנס אליכם פנימה..? לבנות אמון, ולתת לי להכנס גם. ולבנות: [סורי, נו. זה פשוט מן שיר כזה.] מרגישות לפעמים שאף בחור לא יכול לרצות אתכם, שאתן מיואשות מהם לגמרי? [וסליחה לגברברים שכאן אבל זה הכרחי!..] נו ברור, Boys are stupid, throw rock at them! http://www.davidandgoliathtees.com/games/throwrocks.html עד כדי כך שתלכו לחברה הכי טובה כפיתרון? [this is getting personal!].. טוב נו. לאו דווקא במובן הלסבי. אולי פשוט במובן של, להחזיק אחת את השניה, בתקופות כאלה. אהמ. אני לרוב פונה לחברים שלי כשאני מיואשת או זקוקה לתמיכה, וזה לא משנה מה הסיבה. הם יכולים להיות בנות, הם גם יכולים להיות הומואים, אני לא מפלה
מרגישות גבריות לפעמים? [בוחרות להיות כאלה לפעמים..?] לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה