boy can I see this coming

boy can I see this coming

eighteen and potomac ומיד אח"כ two cathedrals נחשו מי הולך לבכות בשעה וחצי הקרובות ? שוין, לפחות הגבר בתורנות ולא יצחק עלי, שאני לוקחת ללב סדרות וירטואליות ודמויות וירטואליות.

אז אני פחדנית

אני לא הולכת לראות את two cathedrals, אני תמיד נגמרת מהפרק הזה. בייחוד מהקטע שגב' לנדיגהם הצעירה משכנעת את ג'ד ברטלט הצעיר להתעמת עם אבא שלו בנושא משכורות נשים. אני לא הולכת לראות את זה. אני אפילו לא הולכת לראות את התוספות. אני פשוט עוברת ישר לעונה 3 והעולם יצטרך לחיות עם זה שאני פחדנית. מותר לי. עבר עלי יום קשה ואין לי גבר איתי כרגע וגם הגבר שאיתי לא יכול להבין את היום שלי. אז אני הולכת לראות את עונה 3 ולהעמיד פנים שכלום לא קרה. [סליחה על ההשתפכות. יום קשה]

מה קורה איתך?

ממתי אנחנו מתחמקים מפרקים? את מפסידה הרבה דברים טובים - ג'ד מתעמת עם אלוהים (ועוד בלטינית שוטפת), פורס בפני גב' לנדינגהם דמיונית את כל הסיבות להמשיך בתפקיד וסיום עם Dire Straits. מה עוד אפשר לבקש? תהיי חזקה

איך אני אומרת ?

לדבר על זה קצת הורס את הקטע של ההכחשה. בכל מקרה, ראיתי את הפרק הזה לפחות 4 פעמים. אולי אני אלך לראות את הפספוסים. יש לך גלידה זמינה ? בחורה במצבי צריכה גלידה.

למעלה