3 הקופסאות החביבות שלי
Threesome, Vol. 2 היא הקופסה האחרונה שקניתי ובה 3 אלבומי הג'אז רוק הגדולים של פרנק זאפה: HOT RATS, THE GRAND WAZOO, WAKA JAWAKA. הקופסה המתוקה הזאת כוללת כמה משיאיו של זאפה כמלחין, מעבד (לביג באנד) וגיטריסט. ההומור קיים גם כאן אבל הוא חבוי רק בשורות השירים שיש בהם מילים, וברובם אין. לאוהבי הזאפה שלהם מה שיותר מוסיקלי, ג'אזי, חף מגימיקים ונצחי כמו מהדק ניירות. אין בונוסים, אבל האריזה עוצבה במיוחד לקופסה ומכילה די הרבה אינפו. RYKODISC. Chicago IV - At Carnegie Hall, Vol. 1-4 סדרת הופעות ב 1971 תפסה את שיקגו במיטבה גם מבחינת ההרכב וגם מוסיקלית. קופסה של 4 דיסקים גדושים מתעדים בלייב את כל השירים משלושת אלבומי שיקגו הראשונים והחשובים ביותר, וכמה מהאלבום הבא שלהם. יותר מזה לא צריך משיקגו. גרסאות ההופעות לא ממש רחוקות מהאולפן, אבל אנרגטיות להפליא. מי שאוהב את הלהקה ומי שאוהב ג'אז-רוק חייב את הקופסה ויכול להסתפק רק בה. בזמנו ההופעה יצאה על אלבום ויניל מרובע ועלתה במחיר של אלבום אחד לטובת המעריצים (החלטה שיווקית שהתגלתה כמוטעית - צרכנים פוטנציאלים האמינו שהמחיר משקף אלבום זניח ולא קנו). הקופסה ב CD יצאה בשנות התשעים באיכות גרועה, אי אפשר היה לשמוע את חטיבת כלי הנשיפה. הפגם תוקן בקופסה שלי שיצאה השנה, ונוספו שלל בונוסים - מאותו סבב הופעות. יאמממי. ULTIMATE SPINACH - THE BOX מהלהקות האהובות עלי ביותר בתחום הפסיכדליה. המארז דמוי קופסת ויניל (משהו ענק) ובתוכו 3 אלבומי התרד האולטימטיבי, כל דיסק בקרטון שהוא שיחזור של התקליט המקורי, חוברת עבה ופוסטר. AKARMA שהיא לייבל ידוע באיכות הקופסאות שלו ופחות באיכות הסאונד התעלתה על עצמה - סאונד מעולה, בונוסים וצ'ופרים. באשר לשושת האלבומים בקופסה: שני הראשונים הם מאסטרפיס באוזניי. השלישי בינוני ואני מתייחס אליו כדיסק שלם של בונוסים, מהם מוצלחים, מהם פחות. השלישי אגב יצא תחת אילוץ של חוזה הקלטה וככה הוא גם נשמע. לקנות בריצה בגלל 2 האלבומים הראשונים.