זבל! איזה יפההההה!! למה יש אנשים מוכשרים ואני לא?? איזה לא פייר זה... אבל זה ממש ממש יפה!))
C Chevelle New member 13/12/05 #29 זבל! ../images/Emo9.gif איזה יפההההה!! למה יש אנשים מוכשרים ואני לא?? איזה לא פייר זה... אבל זה ממש ממש יפה!))
זבל! ../images/Emo9.gif איזה יפההההה!! למה יש אנשים מוכשרים ואני לא?? איזה לא פייר זה... אבל זה ממש ממש יפה!))
S SpyKid New member 13/12/05 #31 ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif תודה, ולמה את חושבת שאת לא מוכשרת?? [אני למשל מכירה הרבה אנשים שהם מאוד מוכשרים במשהו אבל לא מודעים\רוצים להיות מודעים לזה ]
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif תודה, ולמה את חושבת שאת לא מוכשרת?? [אני למשל מכירה הרבה אנשים שהם מאוד מוכשרים במשהו אבל לא מודעים\רוצים להיות מודעים לזה ]
C Chevelle New member 15/12/05 #41 טוב...אני יודעת לעשות משו... שהוא וואנבי ציור..אבל בכול זאת...בכול מקרה אין לי כח פשוט לשבת ולצייר...אני לא יכולה לעסוק במשו אחד כל הזמן...
טוב...אני יודעת לעשות משו... שהוא וואנבי ציור..אבל בכול זאת...בכול מקרה אין לי כח פשוט לשבת ולצייר...אני לא יכולה לעסוק במשו אחד כל הזמן...
B B o o o o M New member 14/12/05 #37 שמתי לב שיש רק כמה נאמנים שנשארים פה באמת כשריק. השאר באים רק כשמלא ! (איזה נזיפה הבאתי האאא )