BOSS MONSTER - משחק מטורף!!!!

falenheld

New member
הסבר

היי לכולם!
ממליץ בחום על משחק מטורף שאפשר לקנות עכשיו דרך kickstarter.
המשחק צבר 12000% מימון (!!!!!) בתקופה של פחות מחודש!!!!
המחיר שלו מצחיק, כולל משלוח לארץ וכולל אין-ספור תוספות שלא יודפסו יותר לעולם!
המכירה פתוחה לעוד 3 ימים, אז כנסו לראות, זה שווה את זה!
חפשו בגוגל boss monster kickstarter

falenheld

New member
קצת על המשחק

מדובר במשחק קלפים, בו כל שחקן טופס תפקיד של הבוס של מבוך מלא במפלצות ומלכודות. כן כן, כאן אנחנו הרעים! מגניב, נכון? המטרה במשחק היא לבנות מבוך בצורה חכמה כך שימשוך את תשומת לבם של גיבוריםאשר מופיעים כל תור ב"עיר", אך לדאוג לכך שנמשוך רק את הגיבורים שאנחנו נצליח לחסל לפני שיחסלו אותנו.
אם זו לא משימה מספיק קשה, אז שחקנים האחרים לא יעשו לכם חיים קלים, כי ישתמשו בכל הכישופים שלהם על מנת להקשות עליכם ולמשוך את הגיבורים אליהם .
המנצח במשחק הוא השחקן שהצליח לחסל כמות מסוימת של גיבורים לפני שחסלו אותו.

עיצוב המשחק הוא כמו המשחקים 8-ביט של פעם. הקופסא נראת כמו משחק של נינטנדו ישן ויש מלא פרודיות של משחקים אחרים בפנים.

כמו בכל פרויקט ב- kickstarter, הם יתחילו להדפיס את המשחק רק לאחר שסגר הפרויקט, בעוד 3 ימים.
הצפי לתחילת המשלוחים הוא פברואר 2013.

המחיר של המשחק הוא 20 דולר (בתצורה הזולה ביור) ועוד 10דולר משלוח.
המשחק מגיע עם מלא קלפים פרומו, שלא יהיה ניתן להשגה בשום דרך אחרת!

לאחר סיום הםרויקט, השמחק צפוי לעלות 25-30 דולר ללא משלוח!!!

אני ממליץ לכם על המשחק הזה, וגם, ככל שנהיה יותר קונים, אז נקבל יותר צ'ופרים מגניבים.

falenheld

New member
לצערי עוד לא, אבל...

עוד לא יצא לי לשחק בו, כי בדקו אותו רק בארצוץ הברית, אבל דיברתי עם אנשים שעשו לו פלייטסט, ואמרו לי שהוא מעולה!

מתאים ל-2 עד 4 שחקנים שרוצים לשחק משחק קליל וקצר יחסית (20 או 40 דקות).

אולי לא יתאים לשחקנים שמחפשים חוקים מסובכים וסטרטגיה מאוד כבדה, אבל אם בא לכם משחק לקצת כיף עם החברים שלכם, ייתכן שזו תהיה בחירה טובה.

אישית הזמנתי את הגרסה שמגיעה עם כל הקלפים הפרומו, וגם אקבל הביתה את ההרחבה הראשונה של המשחק חינם! אוכל לתת דעה אישית על המשחק בפברואר.

regex

New member
נפלתי כבר במלכודת הזו פעם

האמריקאים קונים בקלות מוצרים עם תימה שהם אוהבים אפילו אם זה לא ממש שווה הרבה מבחינות אחרות.

אני ממש הייתי נזהר ממשחקים עם תימת זומבים או 8BIT.

שוב - יכול להיות שהוא מצויין - אבל צריך המון זהירות.

falenheld

New member
סיכון

אני מסכים עם מה שאתה אומר. למשחק יש סיכון, אין מה לעשות....
אני אוהב את ה-8ביט, משחקי קלפים, והגראפיקה בקלפים מדהימה. גם אם המשחק לא יהיה כל כך טוב כמו שאני חושב, לא אתבאס עד כדי כך.

בכל מקרה, לא מנסה למכור את המשחק.... רק המלצה לאוהבי התחום. לא יכול להתחייב שיהיה טוב כשנקבל אותו, אבל מבטיח לספר איך זה כשיגיע

regex

New member
לא אמרתי שאתה מנסה למכור את המשחק

ברור שאתה מתלהב ממנו גם כי התימה מלהיבה אותך.

למרות שהעברתי חצי מחיי מול משחקי 8BIT עדיין לא נראה לי שאהנה ממשחק עם תימה כזו אבל עם מכניקה לא מעניינת.

גם הסקירה שבה צפיתי לא הייתה מאד חיובית.

נראה שהפעם אוותר!

sandman2017

New member
ראיתי סקירה מצויינת של father geek

ובקנייה אימפולסיבית רצתי וקניתי....

איפה ראית סקירה לא טובה? אפשר קישור?

אולי אפשר עוד להתחרט....

juggernaut1

New member
גם אני בפנים

נראה כמו משחק טוב, יש לי הרגשה טובה לגביו, גם אני השקעתי בו 40$.

נקווה לטוב

למעלה