Borland TASM turbo assembler גרסה 5 איך אני מריץ את התכנית בה?
S svoivandim New member 24/8/05 #2 כשאני מנסה להעלות את הקובץ בOPEN אני מקבל את ההודעה: Program has no symbol table מה זה אומר?
S svoivandim New member 24/8/05 #4 אני יודע שעבדנו איתו כשלמדתי במכללה וכן היינו מעלים את הקובץ לתוכנה ומריצים את התכנית
S selalerer New member 25/8/05 #8 Symbols נשמע כמו משהו שתוכנה תחפש בתוך object file (קובץ מקומפל) ולא בתוך קובץ טקסט. אני לא מכיר את הסביבה שאתה עובד איתה אבל תוודא שאתה פותח בה קובץ טקסט (עם קוד Assembly) ולא אומר לו שאתה פותח קובץ מקומפל (ואז כמובן הוא מודיע לך שהתוכן של הקובץ לא מתאים).
Symbols נשמע כמו משהו שתוכנה תחפש בתוך object file (קובץ מקומפל) ולא בתוך קובץ טקסט. אני לא מכיר את הסביבה שאתה עובד איתה אבל תוודא שאתה פותח בה קובץ טקסט (עם קוד Assembly) ולא אומר לו שאתה פותח קובץ מקומפל (ואז כמובן הוא מודיע לך שהתוכן של הקובץ לא מתאים).
S svoivandim New member 25/8/05 #7 תוכנת ALAB מישהו מכיר? אני חושב שהיא תוכנה שמהווה מעטפת לכל אותם פעולות שצריך לעשות כאשר עובדים עם Borland TASM turbo assembler אם מישהו מכיר היכן ניתן להשיג אותה אשמח מאד!
תוכנת ALAB מישהו מכיר? אני חושב שהיא תוכנה שמהווה מעטפת לכל אותם פעולות שצריך לעשות כאשר עובדים עם Borland TASM turbo assembler אם מישהו מכיר היכן ניתן להשיג אותה אשמח מאד!