BOOOOOM!!! ! ! !

Yeman Bitch 1

New member
BOOOOOM!!! ! ! !

בלה בלה בלה בלה שיט שיט שיט שיט פאק פאק פאק פאק דאמיט דאמיט דאמיט דאמיט.... אנד אגאין: בלה בלה בלה בלה שיט שיט שיט שיט פאק פאק פאק פאק דאמיט דאמיט דאמיט דאמיט!.... אמרו לי להפציץ שטויות... אז... הנה ג€;)ג€

SAMAR

New member
פיקצ'ו!

הפיקות שלי לא מבריאות....לילילילילילילטרלה לה לה לה....סופשבוע טוב לכולם! לולי לולי לווווו....נחמד שיש מישהו שנענה לתגוביתי....מפציצה בשטויות....טרולי לו טרולי לו! אתמול בחמש אחר הצהריים הלכנו עם אמא למכולת ובדרך ראינו, שהגן שלנו סגור!
משהו יודע את ההמשך???

holly shit

New member
מי בכלל עונה להודעות שלך?!?

הם אפילו לא שוות תגובה.. זה לא כ"כ נעים לראות גן סגור..זה לא כ"כ נעים לראות גן סגור..

SAMAR

New member
מעניין שאת אומרת...

את זה, אבל את תמיד עונה! את לא צריכה באמת שלא! אז אל תתקפי, ואל תרקי לבאר שממנה את שותה!!!

SAMAR

New member
המממממ.....

אני ניסיתי לא להיות תוקפנית, באמת, רק ציינתי חצי עובדה....הפרצופים יצאו בטעות...סליחה!

SAMAR

New member
לא סליחה!!!!!!!

את ענית להרבה מאוד!!!!את מתכחשת!!!!!מה את רוצה ממני?! לא רוצה לענות אל תעני, אף אחד לא ביקש ממך!!!!

holly shit

New member
לא מכחישה ולא כלום!!

בחיים לא עניתי לך להודעה ואני גם לא מתכוונת לעשות את זה!!!

BiAAcH

New member
אההההההה נצל"ש!!!!

לא אכלתי בשר כל היום!!!! אני הולך לכרות לי איזה גרד ולשים על האש!!!! קמתי, אמרו לי לא לאכול, כי הולכים למסעדה, במסעדה לא היה בשר והתעצבנתי, הגענו הבייתה, אני מברר מה יש לארוחת ערה - לזניה, ווט דה פאק!?!?! ההורים שלי חושבים שאני אצליח להעביר יום ללא בשר!! וד"א, היום בעקבות כל האירועים האלה, גיליתי שאני מכור לבשר....

bobby6killer

New member
חחחחחחחח

"יפה יפה" - רק בחורה שלא ראתה את גיא יכולה להגיד לו את זה

למעלה