boobies

TwiddleDick

New member
boobies

אחרי אלף שנה מצאתי סופוף את זה http://deadcitysounds.blogspot.co.il/search/label/rites of spring
בטח לא מחדש פה להרבה אנשים, אבל Rites of Spring למי שבכל זאת לא מכיר אחד ההרכבים הראשונים במה שיהיה לימים הארדקור מלודי. עם גי פיציוטו בתור הלידמן יותר מאוחר גם הצטרף לפוגאזי, אדי ג'אני, מייק פלוז וברנדן קאנטי בתפקיד שארחבריהלהקהשאףאחדלאשםעליהםזיןואםזהאתםאזתדעועלמהאנימדבר. בקיצור אם עוד לא יצא לכם אז זה שווה תיקון.
הנה דוגמית http://youtu.be/YXtQRP90YVs והעיקר שתהנו.

IDNTFS

New member
Is that the live recording...

where the last song is like 20 minutes long? Yep, that last song is pretty unbearable to get through.

R.O.S. had a good record and a boring EP, and I still really like the song "For Want Of...", but at some point I started growing sick of the "vulnerable-dude-going-berzerk" vibe. And then I discovered the band Rain, whose sole EP "La Vache Qui Rit" I absolutely LOVE. It kinda sounds like R.O.S. and was recorded around the time R.O.S. was still active, but has none of the tear jerking elements that made R.O.S. annoying. The guy with the art-fag sounding first name and Pokemon sounding last name from R.O.S. and Fugazi originally put it out of his old label, before Dischord reissued it. The song "Snakeout" has such a great melodic intro. Fuck, I'm going to listen to it right now.

Thanks for the link!

משאלה אחת אחרונה

תודה על הקישור, אדון טווידל.

רציתי רק להזכיר שאחד השמות האלה שמנית כחברי להקה שאפ'חד לא שם עליהם - אדי ג'אני - למעשה ניגן בלהקה שרוב חברי הפורום הזה יסכימו הייתה אפילו יותר טובה מ-Rites of Spring (אם כי קדמה לה): The Faith.

ואם כבר, שווה אולי להזכיר גם את הלהקה One Last Wish, שהייתה בתכל'ס פשוט Rites of Spring עם בסיסט אחר (גם הוא בוגר ה-Faith). הלהקה הזאת ניגנה כולה איזה 6 הופעות (לא ש-R.O.S נגנו כזה הרבה), והקליטה רק תקליט אחד, "1986", אבל עדיין יכלה להיות לה השפעה אדירה אם רק יאן מקיי (שגם הפיק אותה) לא היה מסרב להוציא את התקליט הזה במשך 13 שנה - עד 1999 אשכרה! - פשוט כי נמאס לו שיצא ל-Dischord מוניטין של לייבל שמוציא להקות שכבר לא קיימות.

קיצר, אין מצב שמישהו יכול לאהוב את Rites of Spring אבל לא את One Last Wish. התקליט שלהם הוא אנדרייטד בטירוף, ולדעתי בהרבה מובנים מתעלה על זה של Rites of Spring (הנגינה יותר מהודקת, הוא בנוי יותר טוב מלודית, הוא קל/אוורירי יותר, יענו פחות מלודרמטי, והפעם האדי ג'אני הזה שהזכרנו קודם אפילו שר קצת, כשהקול שלו משתלב בצורה מושלמת עם חספוס הגרון-מלא-שברי-זכוכיות של הסולן גי). את השיר "My Better Half" שלהם שקלתי לשים כאן בשרשור ההוא על שירי פאנק ואהבה. זה שיר יפיפה.

אפשר להוריד את התקליט "1986" בקישור הזה, בערך ב-60 שניות.
אה, ואזהרה: לארבעת חברי Rites Of spring היה אחר כך עוד הרכב ניסיוני ומייגע שאפילו לא שווה להזכיר...

ורק דבר אחרון (סליחה על האורך): גם Rites of Spring וגם One Last Wish מנגנות מוזיקה של סתיו, כמו שהנרי רולינס היה אומר, שזה מצחיק כי הן חלק מה"רבולושן סאמר" של די.סי, וגם כי המילה "אביב" היא בתוך השם של אחת מהן, אבל זה כבר סיפור אחר. עכשיו לא סתיו, עכשיו בעצם מתחיל אצלנו החורף, אז אי-אפשר להקשיב ללהקות האלה. צריך להתחיל לשמוע להקות של חורף. אתם יודעים למה אני מתכוון.

כל טוב.

IDNTFS

New member
וואו, תודה גם לך...

על זה שכתבת על O.L.W. שלא שמעתי מליון שנה, ובעקבות ההודעה שלך פתחתי איתם את יום העבודה. אם יורשה לי, אני אוסיף שאף פעם לא חשבתי שהם להקה יותר טובה מ-R.O.S. אני הולך לשער כאן, ולהסתמך על השמיעה המידרדרת שלי, אבל אני חושב שהעובדה שמייקל המפטון מ-Faith ו-Embrace נוכח בתקליט היא מה שמביא את הרגעים הכי מגניבים בו. שוב, אני מסתמך על ההגיון, אין לי את התקליט הזה עם האינסרט והקרדיטים, אבל אני די בטוח שהשירים שנשמעים כמו Embrace - למשל "Burning In The Undertow", ו-"Three Unkind Silences" - הם שירים שהוא הביא לשולחן.

זה אחלה thread, מקווה שהוא יישאר קצת למעלה ולא ייקבר מהר. התחנה הבאה בפלייליסט YouTube שלי תהיה התקליטון הראשון של Moss Icon, ואז ה-guilty pleasure של הקוקסינל שבי - התקליט הראשון של Shudder To Think.

נ.ב. כרגע חשבתי על זה, ושתי להקות שאני מנגן בהן עשו קאברים לשירים של Faith. ואני לגמרי חושב שהצד שלהם הוא הטוב יותר בספליט עם Void.

ZyklonB12

New member
סתיו זה קונספירציה,אבל מה זה להקות של חורף?

יש לי להקות חורף... פשוט הכרתי את האלבומים שלהם בתקופת החורף ושם הם נשארו,\.. ואולי כמה שירים עם אזכורי גשם וקור
דווקא ממש מעניין אותי, מה זה להקות חורף בשבילך סנטי?

אה והקישור של 1986 לא עובד לי :{
לאחרים הוא פועל..?

שלום לך...

קודם כל, הנה קישור אחר להורדת התקליט של One Last Wish.
מקווה שהוא יעבוד לך (למרות שגם הקודם עבד, לפחות אצלי):
http://www.mediafire.com/?jdm2wzmdzti

ולגבי השאלה שלך - הנה התקליטים שמחלקת חניקות שוטרים מקפידים לשמוע בין תחילת נובמבר לאמצע מרץ:
טל לוי: Black Sabbath – Paranoid
ברק מאירי: The Ruts – The Crack
דוד קצין: לא יכול בלעדיה – עופר לוי
אני: Siniestro Total – De Hoy no Pasa

כל טוב לך.

מעולם לא שמעתי תקליט שלם של הראטס

אולי הגיע הזמן באמת. ברגע שיתחיל חורף כמו שצריך...

תמיד רציתי שיהיו לי "להקות חורף"

ו"להקות קיץ" וכו', אבל זה פשוט לא עובד לי. אני מצליח לחבר בין מוזיקה לעונות ברמה התיאורטית אבל לא ברמה המעשית. אין להקות שיותר כיף לי לשמוע בעונה מסויימת יותר מבאחרת.
אולי זה בגלל שבלב שלי יש חורף כל השנה...

AntifaJerusalem

New member
לגמרי

יש גם אוסף מחווה לבורזום של אמני אינדסטריאל, חצי מהשירים חרא אבל החצי השני זה אחלה מוזיקת חורף.

למעלה