BONE THUGS עושים סרט ..הייתכן ..?

• פותח הנושא Trap1
  • פורסם בתאריך

Trap1

New member
BONE THUGS עושים סרט ..הייתכן ..?

אני אישית ראיתי את הטריילר ואהבתי אפילו שזה נראה נדוש כל הסיפור בערך אבל פאק איט ..זה בון תאגז זה חייב להיות מעולה.. fucking living lagends זה מספר על מה היה קורה אילולא חברי ההרכב לא היו פוגשים את איזי אי ולא היו חותמים ונכנסים לתעשיית המוזיקה..אם בכלל הם היו נשארים בחיים.? יוצא בספטמבר..ולא מאמין שיגיע לישראל..כי בוא נודה בזה..אנחנו מדינה של כוסיות קשה להם להתמודד עם זה ..גם המתרגמים בטח לא יסתדרו עם השפה שלהם.. בכל מקרה..מחכה לזה בטירוף..!!

Trap1

New member
כמובן שמההתלבות שכחתי את הלינק

http://www.youtube.com/watch?v=kkswMGIS6Pc

זה לא יגיע לארץ כי זה סרט סוג ג'

"סרטי שכונה" כאלה לא עושים יותר מדי רעש בארה"ב, אז למה להביא את זה לארץ? מי יראה את זה בכלל בארץ? רק המעריצים המושבעים של בון. ועם כל הכבוד, איך הם עושים דבר כזה בלי ביזי?

Trap1

New member
בקשר לביזי..

אני יודע שאתה מכיר את ההיסטוריה עם ביזי וכל הבלאגן שלהם אבל שמע אני די בטוח שיהיה מישהו בסרט שישחק אותו ואת פלאש.. חוץ מזה ראיתי לפני כמה חודשים שיחה של ביזי עם לייזי בטלפון שכל חבר'ה בון יושבים ליד לייזי והטלפון על רמקול ושמע עם כל האהבה שיש בין הבחורים האלה..היו קללות שם של אויבים ! אז אני לא יודע מה נסגר איתם בימים אלה.. אני רק יודע שפלאש בון אחיו של לייזי שנכנס לכלא בשנת 2000 יוצא בשנה הבאה מהכלא..ואני מאמין שיהיה איחוד מטורף קרייזי וויש ולייזי יתאחדו מחדש עם פלאש ואני בטוח שתהיה קריאה ענקית להחזיר את ביזי לפחות לעוד אלבום אחד..זה נדרש !

guysarid

New member
holy shitttt

סוג ג' או לא זה עדיין נראה הוד מובי טוב ואני מחכה לו

למעלה