Bonan vesperon.

lernantino

New member
Bonan vesperon.

Mi finis hodiau^ la kurson "esperanto viva" per la interreto kaj mi deziras dau^rigi (ankau^ per la interreto). Al kie nun? Dankon!

Saluton

שלום לך תלמידה חרוצה! Saluton diligenta lernantino Gian Piero havas adreson de kurso por progresantoj en la Interreto. .Liaj detaloj estas en la komenca pag^o de la Forumo. .Tal, ni g^ojos se vi vizitos la klubon en Tel-Avivo en mardo vespere. אם את רוצה חומר בכתב למסיימי הקורס הבסיסי, הודיעי לי בטל' 03-6916946 או בדוא"ל- [email protected]

sagxulo

New member
Esperanto post la baza kurso

Brave lernantino! Bonvolu sendi al mi vian hejman adreson (kaj vian nomon, kompreneble) kaj mi sendos al vi senpage la kompaktan diskon "Fenestro al Esperanto" per kiu vi povos kontroli vian scion kaj kie vi trovos aliajn interesajn informojn Poste, vi povas partopreni interretan progresigan kurson kiu kostas por israelanij cent dolarojn kies tutoro estas la esperantista akademiano Boris Kolker el Usono, aux vi povas dauxrigi vian memlernadon per tauxgaj libroj sed vi bezonas tiam tre bonan memdisciplinon. Bonvolu skribi al mi por pli detala tutorado. Gxis la Gian Piero Savio - sagxulo

crane

New member
חפשי את GERDA MALAPERIS ברשת

זה קורס אינטרנט המבוסס על רומן בילוש קצר למתחילים. מומלץ, לעניות דעתי.

interDist

New member
Vojaĝo en Esperanto-Lando

היי טל, אם את חושבת שאת כבר מוכנה ללמוד ללא עזרת שפה שנייה (כלומר, ישירות באספרנטו) -- אני הייתי ממליץ לך בחום על ספרו של בוריס קולקר (חבר באקדמיה לאספרנטו), Vojaĝo en Esperanto-Lando. הספר אינו רק ספר לימוד השפה, אלא נותן גם סקירה נרחבת של התרבות, שהתפתחה מסביב לשפה ולתנועה במשך השנים, של מקומות בעולם, בהם אפשר למצוא אספרנטיסטים ועוד. הספר בנוי בצורת פרקים, כאשר כל פרק הוא פגישה ב"מועדון אספרנטו" ווירטואלי. לפי דבריו של קולקר עצמו: "Perfektiĝo per Vojaĝo estas granda avantaĝo"
אפשר לרכוש את המהדורה השנייה והמשופרת בהרבה דרך שירות הספרים של אל"י (פרטים בטל' 03-6916946 אצל יוסי). סרגיי.

למעלה