BMI

BMI

פעם ראשונה שבדקתי לפי הBMI איפה אני וכמה אני צריכה לרדת כדי להגיע למשקל תקין. אז אחרי שכבר ירדתי אי אלו קילואים, יש לי עוד 7 ק"ג לרדת כדי להגיע להגדרה. אני יודעת שבשביל להרגיש ממש טוב אני ארצה לרדת עוד כ4 ק"ג מעבר לזה וזה עדיין יחשב במסגרת המשקל התקין, אבל סוף סוף יש לי מספר שאני יכולה להתייחס אליו, והאמת - גם נראה מושג.

ליאת 0212

New member
../images/Emo50.gif

קטן עלייך
בואי עם ציפיות ריאליות, תעשי מה שאת יכולה, אל תהיי קשה מדי עם עצמך ותראי שהתוצאות לא יאחרו לבוא

לילית462

New member
נהדר, אני לא מתחברת למדד הזה...

אולי כי עלפיו אני צריכה לרדת עוד 8 ק"ג כדי לגרד אותו מלמעלה, ואני חושבת שאם ארד עוד חמישה זה יהיה בהחלט בריא, אבל הוא תמיד יושב לי איפשהו בראש - עוד מטרה שצריך להגיע אליה, כרגע רחוקה מידי עבורי אז אני מתעלמת. מתמקדת בשלושה קילו, אח"כ נמשיך !!!

רגב ת

New member
לילית

חישבתי את ה BMI שלי אבל איך אני מתרגמת למספר הקילו שעלי לרזות?

איזה אסון ../images/Emo201.gif

חישב לי לרדת עוד 30 קילו כדי להיות במשקל אנורקסי תקין
עומדת על MBI של 35.
נראה לי שאסתפק בהגדרה של עודף משקל שלא אשתגע.

Mריונטה

New member
BMI הוא מדד מצויין

בגבולות המגבלות שלו..... - ספורטאי לדוג', שמסת השרירים שלו שוקלת המון יהיה עם מדד גבוה שלמעשה לא אומר כלום על עודפי השומן שלו, כך שכמו כל כלי אחר צריך להבין אותו לדעת איך לקחת אותו כ"עזר" ולא כ"נגדו" ( בהשאלה כמובן..)

רגב ת

New member
בדקתי ומצאתי

שגם לפי השיטה הזו המשקל העודף שלי הוא מה שאני מקווה להוריד או במילים אחרות לחזור למשקל שלפני הלידות שגם אז לא הייתי שחיפית ולא שמנה

polinomialy

New member
בדקתי. אחרי הרבה זמן שפחדתי מזה

ה-BMI שלי תקין אבל על הגבול העליון (25). המשקל אליו אני שואפת הוא בדיוק בממוצע (BMI של 21.5) בשביל זה אני צריכה לרדת עוד 7-10ק"ג. אני יכולה לרדת עוד כמעט 18 ק"ג ועדיין להיות ב-BMI תקין, רק על הגבול התחתון (18). 2-3 ק"ג פחות מהמשקל אליו אני שואפת אני נראית אנורקטית (מנסיון) ולכן אני אתמיד בלנסות להגיע לכ-10 ק"ג פחות ממה שאני היום ולהשאר שם.

את יודעת מה? בניגוד למצופה, אני

דווקא לא מתייאשת. ירדתי כבר 19, לפי ה-BMI שלי אני צריכה לרדת בערך עוד 20..... עכשיו, מי שמכירה אותי פיזית (מישהו אמר שממ"ית
) יודע שאני לא נראית כמו אחת שצריכה להוריד עוד 20 ק"ג. אז אני משתדלת להסתכל על חצי הכוס המלאה, להודות לאלוהים שנתן לי את הגוף שלי, המתניים שאני אוהבת, הבטן הבסדר שלי, הגובה והכי חשוב - הבריאות. עם כל השאר - נתמודד.

jesie12

New member
עד חצי המלכות

צריכה תמיכה מורtלית? GO REGEV GO
כבר אמרתי לך שאנחנו צריכות להיפגש כולנו שוב מי מרימה את הכפפה?

למעלה