bmi 40 אצל דר אבינוח.

טול30

New member
bmi 40 אצל דר אבינוח.

הייתי ביעוץ אצל אבינוח והוא קבע 40 bmi שאלתי היא עכשיו שאני צריכה לפנות לקופת החולים שלי יש מצב שהם בכל זאת לא מאשרים ניתוח??? נ.ב אני מבוטחת בכללית פלטיניום

LATIN GIRL77

New member
BMI 40 ומעלה נותן אישור מיידי לניתוח

35-40 BMI מצריך אישור של הקופה. ממליצה לבקש רשימת בדיקות מהקופה בכדי שלא יהיו בעיות עם אותו האישור כי לפעמים יש שוני בין מה שמבקש המנתח לבין מה שמבקשת הקופה. דרך הפלטינום שווה לעבור ניתוח בפרטי מכיון שאם יש לך מעל שנה את הפלטינום את יכולה לעבור את הניתוח אצלו באופן פרטי ב400 ש"ח בלבד. בהצלחה!!!

גם אני אתמול הייתי אצלו בראשל"צ

גם אני BMI 40 אמר שאני צריכה וועדה... מזל שקבעתי כבר ל 18.5 ואמר לי לעשות את כל הבדיקות..... (נשאר לי רק צילום וושת עוד שבועיים....) ומחר אני צריכה להתקשר לפקידה שלו ולקבוע תור לניתוח.... מקווה שבאמת הכל יהיה בסדר ובוועדה יאשרו לי.... לאחר הוועדה צריכה לקבוע תור נוסף אצלו?? באיזה שלב מזמינים את הטבעת?? ואצל מי??

טול30

New member
גם אני הייתי אתמוללל

לא קיבלת מהאחות שהיינו אצלה דף עם כל ההסברים וההוראות???

איזה כיף לךךךךךךךך

לצערי צריכה לחכות לוועדה במאי מתקשרת פעם בשבוע לשאול אולי יש ביטולים... מתה כבר לדעת שזה באמת יקרה...

טול30

New member
גם אני הייתי אתמוללל

לא קיבלת מהאחות שהיינו אצלה דף עם כל ההסברים וההוראות???

בטח שקיבלתי.... נשאר לי רק לקבוע תור לניתוח

רק שאלתי על הטבעת.... איפה ומתי מזמינים אותה...

טול30

New member
היי

אני יכולה לעבור את הניתוח בלי לערב את רופא המשפחה??

קובי d1

New member
שבת שלום טול 30

אין מצב שלא יאשרו את הניתוח בBMI 40 האם קיבלת מהרופא המנתח רשימת בדיקות שאת אמורה לעבור גוד שבעס קובי

טול30

New member
בוקר טוב

היי קובי קיבלתי רשימת בדיקות כמו צילום חזה אולטראסאונד בדיקות דם וכו... רופא המשפחה חייב לאשר זאת או שהוא יכול להתנגד לתת הפניות לבדיקות ולניתוח???

קובי d1

New member
רופא משפחה לא צד קובע

רופא המשפחה חייב לתת את כל הבדיקות שהמנתח נתן קובי

PavlovsDaughter

New member
רופאי משפחה לא עושים חשבון על בדיקות, אך

יש כמה חריגים (זה מה שאני זוכרת מהשירות הלאומי) שלא נדרשים לצורך ניתוח בריאטרי: 1. בדיקות MRI דרשו אישור מיוחד של רופא מחוזי, כי הן יקרות מאוד. 2. בדיקת רופא מומחה בבי"ח שהקופה לא בהסכם איתו גם עשוייה לעורר תרעומת קלה. 3. קולונוסקופיה וירטואלית. חוץ מזה רופאי משפחה נותנים חופשי בדיקות שתן, דם, צפרדע, כינים, ערוב וכו'. גם רנטגן ואלטרסאונד לא עושים חשבון יותר מדי.

אופירA

New member
מנהל
חייבים לקבל אישור מהקופה

האישור מהקופה הוא טופס 17 - התחייבות למימון הניתוח עבור בית החולים. לכן את חייבת לגשת למשרד הקופה. אך בנתונים שציינת הקופה חייבת לאשר לך את הניתוח (אלא אם כן את סובלת ממחלה נדירה שמונעת את הניתוח, או ממצב פסיכוטי פעיל שאינו מאפשר לעבור ניתוח יזום). רופא המשפחה לא יכול להפריע לך לבצע את הניתוח, ולא יכול לסרב לתת לך הפניות לבדיקות. אם הוא משום מה מסרב, מתלוננים עליו מיד בפני הממונה עליו מבחינת הקופה. אסור לו להפריע לך והוא חייב לתת לך הפניות בצורה תקינה ומסודרת. הוא יודע זאת, אז המכסימום שהוא יוכל לעשות זה לנסות להוריד לך את המצב-רוח. אם הוא מגזים בכך - התלונני עליו. אם הוא לא מגזים, חייכי אליו חיוך מלאכי/לועג (ובהתאם לאישיותך, את יכולה לצרף תנועה מגונה כלשהי לעברו... סתם, אל תקחי אותי ברצינות. פשוט יש לי "אהדה" מאוד מסוימת לרופאי משפחה שלא מקובל עליהם ניתוח לאדם עם BMI40). רצ"ב חוברת בקובץ וורד, לכל מנותחי ד"ר אבינוח, עם הסברים מפורטים מה צריך ומי צריך מה (בפרק אחרון, של הפרוצדורה).

למעלה