Blood Ties

Schnickelfritz

New member
Blood Ties ../images/Emo41.gif

אהבתי. ממש יפה, גם בפרק השניה
משחק מצויין של מישל טכטנברג
אין לי עוד הרבה מה להגיד, אני לא טובה בניתוחים וכל זה, אז אני משאירה את זה לכם.

ד י י ז י

New member
גם.

פה מתחילים הפרקים הרציניים אני חושבת..
באמת משחק מצוין של מישל טכטנברג! אהבתי את איך שהיא מתמודדת עם הכל.
וספייק משתדל!
המתנה שלו! אוי.. הייתי רוצה לראות את הסצינה שהוא נותן לה אותה.
אניה, והסקס עם החילופי תפקידים!
God, I love that woman!
סוף סוף קצת ווילו וטארה. היה מאוד חסר!
בתחילת הפרק וגם בפרק של שבוע שעבר, בגלל שכבר ידעתי מה בן הוא, הקטעים עם בן נראו מאוד לא הגיוניים. הוא מדבר עליה כאלו היא לא קשורה אליו איכשהו. לא יודעת בדיוק איך להסביר.. אבל זה היה מוזר. אם תשימו לב לאיך הוא מדבר עליה בהמשך העונה ועכשיו, תשימו לב להבדלים. )I tink( וגם אני אשאיר את הניתוחים לכם..

הפרק הזה

באמת נותן נקודה טובה למישל טרכטנברג על המשחק. ראיתי אותו רק פעם אחת אז אני לא זוכרת הרבה ממנו, אבל אני כן זוכרת את זה. ואל.

matara

New member
עוד מישהו התעצבן מה...

עוד מישהו התעצבן מהפלאשבקים של דאון כשספייק מקריא מהיומן של ג'יילס? הרגשתי שמזלזלים באינטלגנציה שלי...(אין לי הרבה אבל בכל זאת...) כלומר אני יודעת שזה להשלים פערים לאלו שלא ראו, אבל זה היה ממש מעצבן...

אהם אהם

אני אהבתי את הפרק בשביל 5 אבל הוא לא מדהים... אני אוהבת את אניה, אין עליה! את יפה בשביל ילדה... חחח... התרגום העברי הורס הכול מחדש:] פרק ממוצע חביב + אין המון להתעמק, ובקשר למשחק של מישל, דווקא חשבתי שהוא ילדותי ולא מציאותי בכלל:/

ANGEL N

New member
בהחלט פרק חשוב לעלילה המרכזית...

והפרק הזה תווספת לנו הפתעה נוספת
. בוא נראה איזה הפתעות היו לנו עד עכשיו: .דון סמארס- פרק ראשון 2.ספייק מאוהב בבאפי (החלום)- פרק רביעי 3.. ריילי נהנה מערפדים שמוצצים לו את הדם- פרק 8-9 4. גלורי היא אל- פרק 12 5. בן הוא גלורי וגלורי היא בן- פרק 13. אתם חייבים להודות שזו הפתעה די גדולה עבורכם, אף אחד לא חשב על זה בכלל. נכון בן כל הזמן נראה חשוד, אף פעם לא הבנו אותי בדיוק, מצד אחד נראה שהוא טוב ו"מנקה אחרי הליכלוך של גלורי", ומצד שני הוא כל הזמן היה נראה חשוד. אז עכשיו אנחנו יודעים שגלורי ובן חולקים את אותו גוף, אבל איך זה יכול להיות? זה אומר שבן הוא סוג של אל? בכל מקרה מה שברורו הוא שבן לא דומה לגלורי והוא משום מה יצא נגדה, ברגע שהוא מגלה שדון היא המפתח הוא מנסה להגן עליה ולהרחיק אותה כמה שיותר ממנה. דון כאן מראה לנו שלמרות הכל יש בה משהוא מבאפי, היא לא מאבדת קור רוח ומשחקת עם גלורי, כן כן דון הקטנה והשבירה (שכל הזמן מוצגת כתלויה בבאפי ובגו'ייס) עומדת מול גלורי וחוקרת אותה בדרך ערמומית ביותר. דון מבינה שהיחידה שיכולה לתת לה תשובות מי היא באמת היא גלורי והיא מנצלת את זה. שימו לב שהדם מאוד בולט בעונה הזאת והפרק הזה במיוחד, קודם כל יש את הסצינה שבו דון חתכה את עצמה והית מלאת דם ולבסוף גם באפי נפצע וע"י הדם הזה היא הראתה לדון את הקירבה בינהם והוכיחה לה שלמרות הכל, ולמרות שדון היא המפתח עדיין יש בינהן קשרי דם, ועדיין הן אחיות. עוד כמה דברים נחמדים שחשוב לשים לב אליהם: 1. ספייק בא ליום הולדת של באפי והביא לה מתנה- בונבונירה, חדי העין בינכם ישימו לב שמדובר באותה בונבוניה מהפרקים הקודמים וכהוכחה לזה דון מעידה שהבונבונירה לא הכי שלימה. 2.ספייק מנסה להרים את הפשיט של אולף הטרול מלפני כמה פרקים ולא ממש מצליח בקיצור מדובר בפרק חשוב ויפה ביותר.

יערה5

New member
לא הבנתי איך זה

שלגלורי ובן יש אותו גוף, בגלל שכל הזמן בן מרחיק את גלורי ממנו וגם הוא לא ממש אוהב אותה... ואם הם באותו גוף, איך זה שגלורי לא ידעה שדון היא המפתח ובן כן ידע שדון היא המפתח... מוזר...

ANGEL N

New member
זה פשוט...

נכון שגלורי ובן חולקים את אותו גוף, אבל הם אנשים שונים לגמרי. כך שבעצם הם לא יודעים הכל אחד על השני. גלורי לא יודעת את כל מה שבן יודע, אבל היא בהחלט מרגישה שמהוא קורה. דרך אגב נורא מוזר שדון לא זכרה שבן וגלורי חולקים אותו גוף לא? היא שכחה מה קרה שם והיא משום מה בטוחה שבן הסתלק לפני שגלורי הגיע, מאוד מוזר! טוב, אחרי כל מה שהיא עברה בפרק הזה הגיוני שהיא לא תזכור הכל, לא בכל יום מגלים שאתה לא באמת מי שחשבת שאתה ובעצם המשפחה שלך לא ממש המשפחה שלך.

אבל ../images/Emo41.gif

כנראה כל הטריק שזה בעצם מסתדר במוחות של אנשים, כמו שגילינו ב-spiral ואל.

IDOffryn

New member
היא התכוונה ../images/Emo41.gif סוף עונה 5

שבפרקים האחרונים מסבירים שעצם אנשים שרואים את בן הופך לגלורי או ההפך שוכחים מזה בגלל כישוף בגלל זה רק ספייק זכר שבן הפך לגלורי.. ולאט לאט הכישוף כבר נחלש אז אנשים התחילו לזכור וגם בן וגלורי התחילו לזכור מה השני עשה בזמן שהגוף לא היה בשליטתו..

ANGEL N

New member
ת'אמת לא נראה לי שהיא התכוונה לזה..

ספויילר להמשך החמישית... וחוץ מזה לא נראה שיש קשר בין הזיכרון של גלורי ובן ולבין זה ששאר האנשים לא יכולים לזכור שגלורי זה בן.

דווקא בדיוק לזה התכוונתי ../images/Emo41.gif

אתה תהית לעצמך שזה לא מוזר שדון שכחה שבן התחלף לו פתאום עם גלורי, ואני עניתי שמסבירים לנו בהמשך העונה שהרי יש כישוף שגורם לאנשים לשכוח, איכשהו משנה משהו במוח של אנשים וככה זה גם מסתדר להם הגיונית, וזה גם מה שקרה לדון. אז אולי התהייה שלך היתה בהקשר לפרק הזה בלבד, אבל בהמשך העונה זה מתברר. ואל.

ANGEL N

New member
התהייה שלי היתה רק לגבי הפרק הזה...

הייתי בטוח שמובן שאני מדבר עכשיר רק מנוקדת מבט על הפרק הזה, הרי ראיתי את כל העונה כבר. דרך אגב, כל ה"ניתוחים" שלי על הפרקים הם רק בהקשר שלהם כאילו אני לא יודע מה קורה בעתיד. ספויילר להמשך העונה ... גם כתבתי שאולי בן הוא גם אל, וכולנו יודעים שזה ממש לא נכון. בניתוחים שלי אני מנסה לעלות על כל המחשבות האפשריות לגבי העניין, מה שכתבתי על דון היה מנקודת מבט של אדם שלא יודע את העתיד בסידרה.

alrighty

פשוט התהייה שלך היתה נראית כאילו אתה ממש לא מבין איך זה קורה, אבל אם זה רק בהקשר לפרק הזה, k. ואל.

ANGEL N

New member
אני משתדל שזה יהיה ככה ../images/Emo6.gif...

העניין הוא להראות באמת שאני מאמין במה שאני כותב למרות שבפועל אני יודע שזה ממש לא נכון. כנראה הצלחתי יותר מידי טוב :).

למעלה