Blood Brothers

• פותח הנושא E1982
  • פורסם בתאריך

E1982

New member
Blood Brothers

היי לכולם. מישהו מכם מכיר את המחזה זמר הזה? אמרו לי שהוא מאוד מוכר ומצליח בלונדון וארה"ב. אשמח לקבל פרטים על המחזה. -ערן-

ben321

New member
כן....

ממש אחלה מחזה, הוצג גם בארץ, בבית צבי אם אני לא טועה שעל העיבודים היה אחראי גם ירון כפכפי, שווה לחקור אותו, אני אישית לא ראיתי את זה בחו"ל, אך משתוקק לראות. הנה תמונה מההפקה הישראלית.

Jason2

New member
../images/Emo58.gifאני ראיתי את המחזמר../images/Emo58.gif

בלונדון זה מאוד יפה אך גם מאוד עצוב. מסופר על אמא שיולדת תאומים אך בגלל מצבה הכלכלי הקשה היא מוסרת אחד מהם לאימוץ ע"י משפחה עשירה. התאומים גדלים ונהיים חברים טובים מבלי לדעת שהם תאומים. המשפחות לא מגלים להם בגלל אמונה תפלה שאם אחד האחים ידע אחד על השני דקה אחרי זה הם ימותו. כל המחזמר מראה את הבדלי המעמדות וכיצד שני האחים הולכים במסלול הגורלי שיוביל לסוף המר. את המחזמר כתב וילי ראסל והוא עדיין מציג בלונדון (נדמה לי בפניקס בצ'רינג קרוס רואד). המחזמר הועלה בסוף שנות השמונים בארץ עם שלומית אהרן, יובל דור ואלון אבוטבול. מומלץ לרכוש את הפסקול ולהאזין לו לפני שהולכים לראות כי הם מדברים במבטא ליברפולי מאוד כבד.

Hippie Jeannie

New member
פששש סחתיין על הידע...

ואם אפשר להוסיף קצת: בגרסה הישראלית שהועלתה בבית צבי שיחקו בתפקידים הראשיים מאיה דגן כגברת ג'ונסטון, האם, ויגאל מזרחי וישראל ארנסט בתפקיד הבנים מיקי ואדוארד. וזה הועלה עוד מספר פעמים בארץ אני חושבת, בין השאר עוד איזה פעם בבית צבי עם קאסט אחר ואכן בשנות השמונים בכיכובה של שלומית אהרון. בנוסף - אני אישית מאוד ממליצה על המחזמר - שירים נחמדים, עלילה טובה, בסה"כ מחזמר טוב. אני אוהבת אותו. ואכן כדאי קודם לשמוע את הפסקול ולקרוא על העלילה לפני שרואים את זה, כי המבטא ממששששששש בלתי מובן.

yn3

New member
אבל זה שווה את זה...

המבטא הסקוטי של המספר (אני ראיתי את ההצגה באוקטובר האחרון) מאוד כבד אבל מוסיף המון דרמטיות לטקסטים שלו. בכלל, כל המחזמר קודר ומקאברי עם אזכורים אינסופיים של אמונות תפלות (כמו בשיר הנפלא shoes are on the table) בקיצור - מומלץ בחום! אני בהחלט הולכת לראות אותו שוב בביקורי הבא בלונדון... -יערה Love, Love Changes Everything

diri

New member
מצטרפת להמלצה!

גם אני ראיתי בלונדון את אחים בדם, ואני בהחלט ממליצה בחום. ההפקה ממש נחמדה, ונכון המבטא של המספר מעט כבד, אבל עם זאת מובן.. היו קטעים ממש גאוניים והשחקנים מצויינים..הקול של האמא מדהים! והיה גם מצחיק! בקיצור.. לך על זה- מומלץ! יום טוף, דירי

ben321

New member
דירי!

ראיתי עקומים! חובה חובה חובה! גם לכולם!

diri

New member
תודה...

ושוב תודה לך על ההדיקות והמסירות.. :) אני אשמע בעצתך. יום טוף, דירי

למעלה