blink sux ass :)

Dutchyyy15

New member
blink sux ass :)

אתם יודעים שהם נחשבים פופ על גיטרות? מי שמחפש פאנק אמיתי שישמע את: The Ramones Sex Pistols וכן הלאה

B182

New member
אתה מגניב../images/Emo70.gif

אתה נכנס לפורום של בלינק כדיי להגיד את זה לאנשים. עלוב. על היום הראשון של החופש? נו באמת... וואלה אין לך חיים...חחחח וכן, אני מכירה את הלהקות האלה אבל אני דווקא מעדיפה את דד קנדיס ובאד רליג'ן אז יאללה, תחפר חזרה למחילה ותוריד ת'אף המתשנא על אנשים שלא באמת שומעים פאנק כי זה לא מעניין אותם (לא, אני לא אחת מהם). סלאמת

Dutchyyy15

New member
טוב תיהיו בריאים

זה ידוע שבלינק זה לא פאנק. יש לי חברים שהם מומחים בפאנק, ויש להם ברשימת שמיעה יותר מ20 להקות פאנק מכל הזמנים, והם פשוט מתעבים את בלינק, למה? כי הם חובבנים ולא יודעים לעשות מוזיקה. אני הלכתי :)

may90

New member
ואיכפת לנו מה חברים שלך חושבים כי..

למה אתה אומר לנו את זה? שאלנו? התעניינו? הרהרנו? גם אם הם לא פאנק "אוי שיט אני לא אוהבת אותם יותר!" אוח סתום כבר וספר רק אם נשאל!

Outwit

New member
כנסו!

עזבו אנשים מה אתם שמים עליו אני מת על בלינק הוא שונא את בלינק סבבה כל אחד ומה שהוא אוהב הוא יגיד שבלינק זה פופ שיגיד מה אכפת לי מזה אני שומע אותם כי כיף לי לשמוע אותם.

B182

New member
טוב אז קודם כל

נראה לי שאתה שפוט קטן של חברים שלך או משהו כזה. דבר שני, זה לא "ידוע שבלינק זה לא פאנק" אלא בלינק מנגנים פופאנק, הסגנון הקליל והממוסחר של הפאנק, הייתה יודע את זה אם באמת הייתה מכיר ת'פאנק על כל סגנוניו (סאקההה). ממוחים בפאנק? גיב מי אה ברייק! מה זה להיות מומחה בפאנק? בולשיט! בטח ילדים בני 14 שמצאו בקאזא או איזה תוכנת שיתוף קבצים אחרת את כל הלקות הגדולות בפאנק חורשים ת'שירים שלהם בלי להבין שום דבר מעבר, גילחו איזה מוהוק עלוב וחיברו ניטים לכל הבגדים שלהם, או במילים אחרות - פוזרים. אהה ויש מצב שהם גם הפכו לטיבעונים נגד הכיבוש אבל זה רק אם הם הרחיקו לכת והתחברו לסצנה הישראלית ואני בספק לגמריי. ובקשר ל20 להקות, זה קצת....חחחחח אז שוב, דיי להתנשא בדברים שכנראה באמת אין לך בהם. אני מניחה שבאמת רב הכותבים בפורום לא מכירים ת'להקות האלה מהסיבה הפשוטה שזה לא הסגנון שהם אוהבים לשמוע... בלינק היו פעם סבבה, תשמע חומר ישן שלהם ותגלה שהם היו בכלל לא רעים, אחר כך כבר אנשים שיותר בקטע של 'פאנק' (זה חייב לבוא עכשיו בגרשיים כאלה כי בא לי! )יעני מוזיקה שמורכבת מגיטרה- באס- תופים בקצב מהיר, רועש ועצבני, נטשו אותם, אני בן היתר. אני לא שומעת יותר בלינק אלא דברים הרבה פחות מוכרים והרבה יותר טובים ועדיין אין לי שום מילה רעה על בלינק או על מי שנהנה מלשמוע אותם עדיין, שינעם לו, בדיוק כמו מי שנהנה לשמוע בריטני ספירס או אייל גולן - שיהנו, אני ממש לא דורשת שכולם יתחילו לשמוע סקס פיסטולס וראמנוז. אז שוב, דיי להיות משועמם. ביי ביי
ואם יש לך תכניות להישאר בפורום למרות שאתה לא אוהב את בלינק, כי הנה יש פה אנשים שלא שומעים בלינק והם כותבים פה (היי) אז תציג ת'צמך וכאלה

Sk8erJS

New member
יראלוששש

תיהיה בריא חמוד מה אתה לא ידעת שיעשו עליך פה סייבר לינץ'?!?! אל תשחק אותה תמים! חברים אל תתיחסו יש לו בעיות עם עצמו ועם "פופ על גיטרות" אבל בכל זאת יראל, אני אוהב אותך...

RoY Circa182

New member
בגלל שאין סיכוי שאני אהיה מנהל

או שאני ארצה בזמן הקרוב או בכלל אז... אתה על הז-י-ן שלי ושל כולם לך תשמע רוני ותתקשר אלי כשהיא תצליח עד אז המספר טלפון שלי יהיה 2 ספרות

למעלה