blink 182 ruls 4 ever

ravid182

New member
blink 182 ruls 4 ever

בלינק 182 הם להקה טובה יותר מגרין דיי ומי אליינט אנט פארם וכל הלהקות האלה בלינק שולטים mark hoppus הכוסון וגם tom delonge וtravis barker ושכל הקנאים ימותו

HelloweeN

New member
כרגיל...

מסתכלים על היופי החיצוני, ולא מתייחסים למוזיקה... לא פלא שזה להקה ששייכת לבנות 14... חבל

Ran-182

New member
חצי צודק הלווין

באמ ת יש הרבה בנות שרוצות להקשיב לרוק, להיות מגניבות, אז רואות אמ טי וי וכל דבר שקצת רועש נידבקות אליו (לא יודע אם יש או אין כאלה בפורום הזה). אבל יש גם את האלה, שבאמת מעריצים אותם ומכירים אותם הרבה מאוד זמן ויש להם המון דברים שלהם (לא רק חולצות), כמו התקליט 7 אינץ´ שלהם (המאוד נדיר, לא זה שיש בלוסר קידס נקודה קום). (דוגמא לאחד מהאנשים האלה: Bunny_girl שבת שלום

בחנוכה,

כשיהיה לי קצת כסף אז אני מתכוונת ללכת לצליל או לטוור רקורדס, ולקנות את הדיסקים השנים שלהם. כמו אנימה אוף דה סטייט, צ´יצ´ר קאט ועוד אחד ששכחתי תשם שלו. הבעיה היא שאני צריכה איזה מתאים שקל בשביל זה... אה וואל, נראה כבר! אה כן, זה ממש מפגר לאהוב להקה רק לפי אם הבנים שם חתיכים או לא, או כמו שרן אמר, שיש בנות שחושבות שאם הן ישמעו את זה הן יהיו "אין". חברה שלי התחילה לאהוב להקה כלשהי רק בגלל שהיא רצתה להתקרב לחברה הכי טובה שלי! TaLi

Ran-182

New member
ניראה לי שאת צ´יצ´ר קאט יהיה לך

... בעיה לקנות, הוא דיי ישן אין אותו בחנויות כאלה של דיסקים אולי את דוד ראנץ´ תוכלי לקנות שם

~BLINK182_gurl~

New member
צ´שיר קאט ובודהה

את שניהם אפשר להשיג באינטרנט דרך אמזון.קום... ונכון זה באמת עולה הרבה אבל שווה את זה!

דאמט

אם זה דרך האינטרנט צריך להזמין עם כרטיס אשראי, ואם צריך להזמין עם כרטיס אשראי, בחיים לא ירשו לי!!!!!!!! וואהההההההההה
TaLi

אבל

ההורים שלי לא רוצים להזמין מהאינטרנט בגלל שצריך לתת את המספר כרטיס אשראי והכל! עזוב, זה מסובך כזה! מקסימום אם אי פעם אני אמצא מישהו/ מישהי (גירלז פאוור) שיש לה/לו את הדיסקים האלה אז אני אצרוב אותם! TaLi

roychu

New member
אם יש משהו שאני לא יעשה

זה לצרוב דיסקים של להקות שאני ממש, ממש אוהב... צריך לפרנס אותם

גם אני לא ממש אוהבת את העניין הזה

אבל אם ממש ממש ממש ממש ממש ממש אין לי בררה ואין דרך שאני אשכנע את ההורים שלי, אז אני אצרוב את זה! TaLi
חוץ מזה מה הסיכויים שאני אמצא מישהו ברעננה עם הדיסקים האלה?

~BLINK182_gurl~

New member
אמזון.קום

זאת חברה גדולה ואין להורים שלך ממה לפחד, הם לא יגנבו כסף או משהו כי זה סתם יפיל להם את העסק. וחוצמזה אם את גרה ברעננה אז ככה- אני גרה ליד רעננה ואני מכירה ילדים מרעננה ומהסביבה שאוהבים את הסגנון ויש להם כל מיני דיסקים של בלינק ככה שיש לך תקווה!

אוו מגניב!

כמו מי? וואי תארי לך בסוף אנחנו מכירות אחת את השניה! מה האי סי קיו שלך? TaLi

Bunny_girl

New member
שלום שלום

היי יש לי את צ´שייר קאט ובודהה המקוריים. מהאינטרנט , כמובן. זה לא יוצא כל כך יקר. החתול עלה לי75 ש"ח בערך והבודהה גם בערך אותו דבר. שווה לך לחסוך כל שקל ולקנות את זה. דיסקים מעולים ! ודרך אגב: עובדה קטנה: מכירים את השיר "THE LONGEST LINE" של NOFX ? אז תדעו לכם שבלינק עשו לזה לפני הרבה זמן קאבר. ("כיסוי" מה שנקרא..) תורידו!! זה יפה. אתמול היה מבחן בהיסטוריה...הלך ח-ר-א@ חחה אז מה. ביי ביי ורד

Ran-182

New member
וררררררדדדדדד!!!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo6.gif

אחותי בדיוק עברה לגור בבאר שבע, אני הולך לבקר אותה שבוע הבאה. אני בא אלייך, ניקבע כבר באייסי
בודדה? והחתול? די די....
the longest line של NOFX, ברור שמכירים. "in the end of the logest live...." שיר ענק בלינק עשו אותו? לא ידעתי, אני הולך להוריד בה ביי (תיתחברי יותר לאייסיקיו) רן

Chot

New member
אהה.. יש את צ´סיר קאט ודוד ראנץ´

ואני חושבת שגם את בודהה באוזן השלישית במחירים לא רעים בכלל, כך שאת יכולה לחסוך מההורים שלך את הפאניקה. מה גם שאנמה זה לא משו ישן, ואת יכולה לקנות אותו משומש בכל חור באיזה 20 שקל.

HelloweeN

New member
נגדיר את ככה

בקשר לבנות שאוהבות בלינק, 98% פוזריות, ו-2% במקרה הטוב באמת אוהבות אותם בגלל המוזיקה שלהם. הבאני הזאת אולי משתייכת לשני האחוזרים שציינתי...

HelloweeN

New member
טוב, טוב..

גם את !
אמרתי שהרבה פוזרים פה, לא כולם... תמיד יהיו את המעריצים האמיתיים.ץ

~BLINK182_gurl~

New member
נמאס לי!!!

שכל הזמן נדמה לכם שאתם יותר טובים מאיתנו! תאמין לי שאני יודעת שיש הרבה פוזריות אבל אם אתה לא נותן לאלה שאוהבות את בלינק בגלל המוסיקה הזדמנות, אני לא מתפלאה שאתה לא מכיר כאלה! ורק לידיעתך כשאני ראיתי את בלינק בפעם הראשונה בקליפ של אול דה סמול תינגס חשבתי שהם מצחיקים נורא אבל גם מכוערים בטירוף. ורק אחרי בערך חצי שנה שהערצתי אותם הבנתי שהם לא רק מצחיקים ועושים מוסיקה טובה אלה גם נורא חמודים! ואם הם כל אלה ביחד אז זה אפילו עוד יותר סבבה... אז לצומת לבך! שירה

למעלה