Blink 182----->>> F-O-R-E-V-E-R!

Blink 182----->>> F-O-R-E-V-E-R!

אוקי אז ככה, לפי דעתי בלינק הם להקה של בנים כל כך מתוקיםםםם!!! שלא נדבר על זה שהשירים שלהם סוף הדרך... חוץ מזה הם לא להקות כמו בקסטריט בויז, הם מדברים אל הנוער, אלינו וזה נדיר ולא שירים של ילדים מסכנים ש"מחפשים ריגושים" ... בקיצקץ בקרוב אני פותחת אתר נ-ד-י-ר ביותר של הלהקה המתוקה הזאת, ועם כבר אז עם כבר ושכולם ידעו ושהכנעים ימותו! פגשתי את בלינק מאחורי הקלעים כשהייתי בח"ול בהופעה שלהם. הם האנשים הכי קרועים בעולם! מ-ת-ו-ק-י-ם.... הם חתמו לי על מלא תמונות וחיבקו אותי ונישקו אותי. אין סיכוי שאני אישית יפסיק להעריץ את הלהקה הניצחית הזאת. מתה עליהם: האסופית... נ.ב תגובות הערות והצעות לאתר יתקבלו בברכה.

xero1

New member
mark tom and travis rulz?

בכל מיקרה, באמת פעם MTV שלחו כמה אנשים מאירופה ואסיה לפגוש את בלינק אישית, ואחת מהן הייתה מישראל. האם זאת את? לא יודע, אולי. בכל מיקרה, בהצלחה באתר. ואם אני כבר פה, לא משהו אישי נגדך, אבל אם את רוצה שהאתר שלך יצליח ושיכבדו אותו תעבדי על הדיקדוק והשגיעות קטיב לפני שאת מעלה אותו. הצעה, לטובתך.

blinkme

New member
ל-xero1

גם לי אין משו נגדך בכלל לא אבל לפני שאתה מדבר תסתכל על מה שאתה אומר אתה כתבת קטיב במקום כתיב וגם כן לה"אסופית המקורית"גם לך יש שגיאות כתיב

punktx

New member
ל- blink me../images/Emo105.gif../images/Emo108.gif../images/Emo154.gif../images/Emo15.gif

חחחחח אולי לך יש בעיות בדקדוק ובהבנה, כי אם לא שמת לב זה נכתב בצחוק, וגם המילה "שגיאות" נכתבה "שגיעות" אז ככה שגם את לא יודעת דקדוק משהו אני גם חושדת שהאסופית המקורית היא mark tom travis rlz שחזרה אלינו אחרי שגירשתי אותה באכזריות. (אני גאה בעצמי כרגע) ובכל מקרה- אסופית- אני לא הייתי ממליצה לך לבוא לכאן ולהתחיל לרשום שטויות כמו "בלינק המתוקים והמהממים" כי זה לא המקום. ברוכה הבאה סהר

blinkme

New member
לסהר

אני לא באתי לרשום שאני חושבת שבלינק מתוקים ומההממים ומותק שלי שגיאה רושמים עם אלף ולא עם ע´ ולמי אכפת שהיא חזרה אבל בעצם למה היא חזרה???????

TaMnOoN

New member
חחחח היא עוד ממשיכה...

הוא כתב את זה בכוונה ככה מצחיקולה...

אויייי.... ../images/Emo7.gif

טוב קודם כל, כל אחד פה בא בטענות על השגיאות כתיב שלי ואפילו כתיב אתם לא יודעים לכתוב. חוץ מזה אני לא מי שאתם חושבים שאני "mark..." משהו.... אני פשוט אסופית ואני לא מוצאת שום סיבה ל"העיף" אותי ולהיות שמחים כי כפי שהבנתי זה פורום של בלינק ובפורום כותבים מה שרוצים כל עוד זה לא פוגע בכם אני לא חושבת שזב אמור להפריע. אני פשוט אוהבת את בלינק. ובקשר לשאלה של MTV לא זאת לא אני בני דודים שלי גרים במיאמי וטסתי אליהם אז בדיוק היה לי יום הולדת והם קנו לי כרטיס. בכל אופן אני אוהבת אותכם ...
נ.ב האתר כבר מוכן, אבל דרושים שיפוצים ומידע. תציעו לי משהו....

xero1

New member
חפיף דודה

פשוט חבשנו שאת מישהי שהייתה פה פעם, שמישהי שהיה לה את כל הספרים של בלינק והדיסקים של בעברית וחתומים ע"י הלהקה. והיא אף פעם לא השתמשה בסמיילים, יכול להיות שאת לא היא :) בקשר לאתר, רן (לא אני, מהנל הפורום) התחיל לבנות פעם אתר מעריצים לבלינק, אבל משום-מה הוא הפסיק. יש לו עיצוב ומראה אתר נורא יפים שכבר מוכן, הייתי מציעה לך ליצור איתו קשר. ניראה לי שהאייסיקיו שלו זה 84917928. ולא זוכר את האימייל, כתוב לו בכטיס האישי של תפוז. חג טוב

למעלה