*קולות של תופים* הסוף
T TamirKC New member 5/6/07 #34 תודות../images/Emo23.gif לאתר fansitefreaks נקודה קום ולאתר blakefans נקודה נאט ולאתר blakelewisfans נקודה ORG וכמובן, לצליל ותודה לבלייק שותן לכולם להנות ממנו
תודות../images/Emo23.gif לאתר fansitefreaks נקודה קום ולאתר blakefans נקודה נאט ולאתר blakelewisfans נקודה ORG וכמובן, לצליל ותודה לבלייק שותן לכולם להנות ממנו
LeAnnDylan Well-known member 5/6/07 #38 או אני בתודות |מסמיק| כפרעליך!! אתה יצרת שרשור מדהים כל הקרדיט לך
T TamirKC New member 6/6/07 #44 נו מה, שרשור מדהים, לבנאדם מדהים הכי מבאס אותי שהוא לא הראה את היכולות האמיתיות שלו בתוכנית הוא הרבה יותר מוכשר ממה שראו באמריקן איידול
נו מה, שרשור מדהים, לבנאדם מדהים הכי מבאס אותי שהוא לא הראה את היכולות האמיתיות שלו בתוכנית הוא הרבה יותר מוכשר ממה שראו באמריקן איידול
K Koki Girl1 New member 5/6/07 #13 **סוגדת**גם לך וגם לבלייק../images/Emo99.gif תודה על ההשקעה! כל הכבוד! **נכנסתמהרלכלהקישורים**
M M o n t i New member 5/6/07 #23 ../images/Emo109.gif ואוו!כל הכבוד על ההשקעה! תודה רבה ^^ ושוב,סליחה על הריסת הסדר.
LeAnnDylan Well-known member 5/6/07 #24 או פאקינג וואו!!!../images/Emo99.gif אמג!! תמיר!! איזו השקעה אעההעהעהע #^$%&Y@$&%@%&@& כפרעליך אין עליך!! תודה על ההשקעה
או פאקינג וואו!!!../images/Emo99.gif אמג!! תמיר!! איזו השקעה אעההעהעהע #^$%&Y@$&%@%&@& כפרעליך אין עליך!! תודה על ההשקעה
D darklighter New member 6/6/07 #53 תודה על ההשקעה../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo190.gif
T TamirKC New member 6/6/07 #59 אני../images/Emo3.gif 23 במאי. השנה לא ידועה לי אבל אם זה חשוב, תורידי 25 מ- 2007
S SHTRUDIDI New member 6/6/07 #66 אתה כה נסגד../images/Emo47.gif! איזה יופי של פינה עשית פה! רבה על ההשקעה, כל הכבוד! בלייק
W whatever4 New member 6/6/07 #82 ../images/Emo2.gifוואו! איזו השקעה! כל הכבוד! תודה על כל הראיונות וההופעות! בלייק שולט בכל אחד מהם . אני אוסיף עוד ראיון מעניין עם בלייק שבו הוא מדבר בין היתר על קלייב ועל הדיסק העתידי- פה. שוב- תודה !
../images/Emo2.gifוואו! איזו השקעה! כל הכבוד! תודה על כל הראיונות וההופעות! בלייק שולט בכל אחד מהם . אני אוסיף עוד ראיון מעניין עם בלייק שבו הוא מדבר בין היתר על קלייב ועל הדיסק העתידי- פה. שוב- תודה !