BlackBerry????

KuzKuz

New member
BlackBerry????

שלום, מישהו שמע על הדבר הזה? אפשר להשיג בארץ!?!?!?!?!?

shed

New member
--->

מכשיר מדהים, עם יכולות נפלאות, נוחות הפעלה וכל מה שרק תחלום עליו ב-PDA. ולא, הוא לא יעבוד בארץ.

shed

New member
--->

אמנם זה לא דיווח מקיף, אבל יצא להשתמש בו קצת. למשתמש העסקי - זה כמעט חלום מושלם (לדעתי חסר רק WiFi שם). קישוריות קבועה ועבודה נקייה מול שרת exchange כך שכל המיילים, כל הקונטקטים הכל איתך - כאיל אתה במשרד. יש לו jog dial (כמו שיש לסונים למינהם) שהוא פוט כלי נוח, ומקלדת מובנית (דבר שלדעתי הכרחי אם רוצים לשלוח מיילים מהמכשיר, ו/או לעבד עליו נתונים). לחיצה על מספר טלפון במייל - מחייגת אליו. לחיצה על כתובת דואל - שולחת מייל. יש עבודה גם עם attachment (במכשירים החדשים בלבד). הגלישה באינטרנט ברמה סבירה. איכות שמע מצויינת ברמקול הפנימי. בקיצור: אם אתה מחפש לראות סרטים: אז לא, זה לא המכשיר עבורך. אם אתה מחפש כלי עבודה שיחזיק אותך זמין ונגיש למידה מתי שצריך - זה הפתרון.

mikeoreli

New member
אם אני לא טועה

המכשיר עובד רק בארה"ב, כי רק שם יש לו תשתית אלחוטית. הBlackBerry הוא למעשה ביפר שהפך למעשה למחשב כף יד ונועד להעביר מסרים טקסטואלים. הוא פותח ודי נפוץ בארה"ב כי שם השימוש בטלפונים הסלולאריים יותר יקר (למעשה רק לאחר ה11 בספטמבר המחירים ירדו לאחר שהיו די שערורייתים ולכן תשתית הסלולאר לא ממש מפותחת שם ולכן כנראה בגלל זה מעדיפים שם WIFI וביפרים).

KuzKuz

New member
זה עובד ואני רוצה גם!

יש אמריקאי שאני עובד איתו, שהביא את זה איתו וזה עובד פיקס!! מכניס מיילים בכיף ועובד סבבה, השאלה איך להשיג בארץ?

shed

New member
---> אין להשיג בארץ

האמריקאי שהביא את זה לא השתמש בחשבון אצל אורנג' / סלקום אלא בחשבון שלו אצל ATT + הסכם רומינג מורחב גם לארץ. עבור השירות הזה הוא משלם 45$ בחודש. (זה לפחות המחיר שהאנשים שלנו בארה"ב משלמים עבור השירות הזה). הסיבה שלא ניתן לקנות blackberry בחו"ל ולהביא אותו לארץ (למרות שיש כאן תשתית GSM מתאימה) היא בגלל שבבלקברי צרוב ה-vendor ID, ולא ניתן לשנות אותו כמו בטלפונים אחרים. אני יודע שאחת החברות (לא זוכר אם זה סלקום או אורנג') פנו ליצרן על מנת לשווק אותו ופשוט סירבו להתייחס אליהם כי השוק כאן קטן מדי.

KuzKuz

New member
סחתיין

סחתיין על המידע, זה הזמן שלי לסגת מכל העניין

למעלה