Black

gavrik

New member
Black

היה עכשיו בגלגל"צ.. סתם רציתי לשתף. אגב הלאפ טופ שלי שוב הלך לאדה טוטאל לוסט. פעם קודמת זה קרה לפני כמעט שנה בדיוק. מחר צריך לקחת לתיקון, מקווה שעוד יש אחריות. ונגמר לי החלב אז אני הולך לאכול דגני צ'יריוס עם ליקר קפה. בטח יש בזה קצת חלב. ןלא איכפת לי מה השותפים חושבים על זה. ויש לי להגיש תרגיל בית בשדות לעוד 10 שעות.נכון שדות זה קונטציה לדשא, ירוק, חופש והכול? אז זהו, שלא. זה זוועה. זוועה!! אה, ולמצוא מסרק פן מסתובב או איך שזה לא נקרא כמתנה לכריסמס הזה. אני לא יודע לאן אני הולך מכאן, אבל זה בטח יכלול דם לילה טוב לכולם

דנטל

New member
לא סובלת צ'יריוס

ומסרק עגול יש בסופר פארם הקרוב לביתך, אבל אם אתה צריך משהו ממש מיוחד של ספרים, אז לא חסר חנויות שמוכרות למספרות וגם ליחידים. לפחות בתל אביב.

De-Panther

New member
עשית לי חשק לדגני..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בוקר - ועדיף אלו שיש בהם הכי הרבה צבעי מאכל וחומרי טעם - כאלה שצובעים את החלב בכלמיני צבעים כימיים אבל אם אני אצא מהחדר אני אעיר את כל הבית

gavrik

New member
לא אוכל את הצבעוניים

בכל אופן דגנים עם ליקר זה זוועה.. לא לנסות

מה עם ליקר עם דגנים?

ומה עם ליקר מדגנים? אני הכי אוהבת את הברונפלקס עם הפקאן... הכרתי את זה בצבא (לא שחס וחלילה הצבא סיפק את זה) ומאז אני מכורה!

gavrik

New member
אני אוכל רק צ'יריוס

כוחו של הרגל, פשוט זה היה בארוחת הבוקר באילת כל יום יש את האלה שמאוהבים בכריות אבל זה דביק מידי לטעמי

למעלה