black sabbath

DUDE5

New member
black sabbath

מישהו בבקשה יכול להשיג לי בבקשה ביוגרפיה על הלהקה ושירים מומלצים שלהם? אני לא מוצא שום קישור לאתר שלהם, לא פה, לא בפורום מוזיקה אלטרנטיבית ואפילו לא ברוק ומטאל. תודה.

ganooov

New member
אתה לא תמצא שום קישור עליהם פה ../images/Emo13.gif

מכיוון שאני, אררר - לא ממש אוהב אותם. אבל דיברו עליהם כאן כבר כמה פעמים, ולמיטב זיכרוני יש כאן מספר אנשים שאוהבים את השבת השחורה (גרימבל, לא?)

הנה לך....

http://www.black-sabbath.com/index.shtml לא אוהבת הבי מטאל, אבל הם זה משהו מיוחד. כל ההבי, בלאק דט או מה שזה לא יהיה שמסתיים במטאל חיכו אותם בניסיון גרוע. כמו שזפלין הם להקה ענקית, האהובה עלי ביותר, וכל אלא שהושפעו מהםי יצרו סתם מוסיקת רוק אז בקיצקוץ סאבאת´ הם טובים, טוני יומי גיטריסט מבריק לדעתי, וכמה צפוי- פראנויד זה האלבום שאני הכי אוהבת ובכלל התקופה עם רוני ג´יימס דיו- הם עשו שירים גדולים, הגיטרות מחלחלות בכל הגוף

hells bells

New member
לכל אלו שלא אוהבים או לא מסוגלים

לשמוע בלק סבאת´ אני ממליץ על שני תקליטים די רגועים שלהם. הראשוןנקרא בפשטות בלאק סבאת´ והוא תקליט בפירוש רגוע וטוב עם קטעי סולו של איומי שלא ישכחו! השני קצת יותר כבד אבל עדיין קל לעיכול,מאסטר אוף ריאלטי שירים מצויינים וגם שניים ממש ממש שקטים. תנסו ותהנו.

electricGirl

New member
אני דווקא אוהבת הבי מטאל

אבל את בלאק סבאת´ אני לא אוהבת כלכך

Grimble Grumble

New member
גרמיבל בהחלט!

ו(תהרגו אותי וזהו) מעולם לא חשבתי שהם נופלים מהגדולים האחרים בתקופתם כגון לד זפלין או דיפ פרפל... הסגנון דומה וגם רמת השירים לא פחות טובה...

סיקסטיז

New member
הם אחלה מטאל

אלגנטי ומלא אנרגיה - משהו שלא רבים ממשיכיהם הצליחו לעשות ... ולדעתי הכי עדיף להתחיל עם האוסף שלהם - 21 שירים מצויינים מכל הזמנים פתיחה מצויינת ללהקה הזו - מצחיק שבתמונות באוסף הם נראים כמו ילדים טובים מהסיקסטיז שגידלו שיער ארוך - צוחקים ועושים שטויות , ואיך משם עשו מהם תדמית של שליחי השטן עלי אדמות .... (בערך כמו לראות את האוזבורנס ולראות איך אוזי מתנהג כמו חתלתול ליד אשתו הנחמדה... :))

DUDE5

New member
../images/Emo51.gif לכולם!!../images/Emo45.gif

אני יקרא את הביוגרפיות אבל אני קודם רץ לראות "טומי".

למעלה