black friday

black friday

שלום, ניסיתי גם בפורום ציוד צילום אבל לא ממש היו שם תושבי ארה"ב, אז אני מקווה שכאן יש מעט. האם המבצעים בשישי השחור (היום שאחרי thanksgiving) הם משמעותיים, והאם הם קורים בכל החנויות או רק ברשתות הגדולות? ז"א מה שאני צריכה אין בוול-מארט, אני אקנה את זה בחנות צילום מקומית או ברשת חנויות צילום (למשל wolfe's camera), האם לדעתכן יהיו גם בחנויות האלו מבצעים? המשפחה שלי לא הייתה בטוחה והציעה שאבדוק... הם בד"כ מתרחקים מהחנויות ביום הזה בשל הצפיפות. אני פשוט נוסעת לבקר את המש' לחג והייתי שמחה להתחדש לי במשהו. תודה רבה!

RoyG NJ

New member
יש הנחות גדולות על מבצעים ספציפים

המלאי מאוד מוגבל והמבצעים האמיתיים הם לאלה שמוכנים לחכות מחוץ לחנות (בקור) מספר שעות לפני שהיא נפתחת. שאר המבצעים "חביבים" אבל לא בהכרח משהו שאי אפשר להשיג אחרי החגים. ביום שני שלאחר מכן יש משהו שמכונה CYBER MONDAY - הרבה אתרים מציעים מבצעים טובים. סביר להניח שחנויות קטנות ומקומיות לא ימכרו במבצעים כל-כך גדולים מאחר שהמטרה העיקרית לBF זה התנועה הגדולה שבחנות ושאנשים יקנו גם דברים אחרים במחירים רגילים (ואפילו יקרים יותר)

After eight

New member
מנסיון של הרבה מאד שנים בארהב, לא צריך להיות

בחנויות בלילה בין חמישי לשישי. אפשר יכול לעשות הזמנת קניה גם יום יומיים לפני "שישי השחור". עוד דבר, כמעט לכל חנות באינטרנט יש להם "newslatter" ואת יכולה לקבל הודעות על מבצעים למייל. באמזון למשל, מספיק שעושים חיפוש על פריט מסויים ומקבלים הודעות ישר למייל. יש קניונים שפותחים את הדלתות כבר ביום חמישי בשעה 10 בלילה!! זה מטורף לחלוטין אבל חוויה מדהימה. בהצלחה!

למעלה