Black - Bar 'n' Burger ../images/Emo21.gif
תמיד אני גוררת את לקוחותי למסעדות השוות בעיני במתחם יד חרוצים/בורסה/רוטשילד/עתידים/הרצליה פיתוח... ואילו הפעם - לקוח גרר אותי עד רחובות
לא נורא בכלל - כולה 25 דקות נסיעה - וכשמדובר בלקוח כל כך נחמד שמחליט להזמין אותי לארוחה, ובסוף עוד להזמין ממני עבודה - מה לי כי אלין. בחרנו בבלאק, כי לי בא המבורגר (לא יכולה לראות יותר פירות ים אחרי שבוע ברצלונה). לפני הכל - המקום מעוצב מדליק. ישבנו בחוץ, על ספות הגן הנוחות, ולדגע הרגשתי בקריביים ולא באמצע מתחם היי-טק דרומי... מאחר והיה אתמול יום חמישי - המבורגר היום היה: "מה בורגר" (מה בסגול) המבורגר מבשר טלה בלחמנית המבורגר עם טחינה (48 ש"ח) הלקוח טען שטעים, למרון שפוצצו את הלחמניה ברוטב שנזל לו כל הזמן על הצלחת... אני, הענוגה
, הסתפקתי ב"שווארצנגר" (39 ש"ח) 220 גרם של המבורגר מבשר בקר, שהיה, איך נאמר זאת בעדינות... היה בסדר. אולי אני אשמה כי ביקשתי מדיום - לא לכיוון הרייר - אבל היא לקחה את זה יותר מידי לכיוון הוול. היה טיפה יבשושי, והצ'יז מעל לא ממש הוסיף לטעם. להפתעתי המנה הגיעה עם צ'יפס
בתור מי שמשתדלת לשמור על גזרתה, ביקשתי שיחליפו לשיפוד עם תפ"א בגריל - הביאו שני שיפודים והשאירו את הצ'יפס.. לא שאכלתי אותו....אבל אני יכולה לומר לכם בפה מלא כי הצ'יפס שלהם נפלא
באגף הירוקים: נורא בא לי גואקמולי, שהגיע בצלחת נפרדת וליידו ערימת בצל מטוגן, אבל נחשד בחמיצות שלא מפאת הלימון - מה שגרם לו להשאר בצלחת מבוייש... וגם סלט ירוק חביב (39 ש"ח) כדי שנרגיש שמכניסים לגוף גם קצת בריאות ואז עשיתי מחטף...
בדקתי בעדינות מה עמדתו של הלקוח בנושא שוקולד ובנושא שיתופיות כשהתברר כי מדובר בשוקוהוליק אמיתי ובגבר שיתופי בעליל התחלתי למכור לו את משולש לולו... (בדיעבד זה היה הזמן למכור פרוייקט נוסף...
) עיניו נדלקו והחלו לנצוץ "כן-כן-כן
שיביאו את לולו לכאן ומייד
" (נדמה לי שזה מה שהוא רצה להגיד) אז הביאו את לולו - שוקולד עם פרלין וטופי (29 ש"ח) גזר הדין: הלקוח אמר שהוא לא אובייקטיבי, מאחר והוא לא יכול להגיד על שוקולד ולו מילה רעה אחת. אני, לעומת זאת, נאמנה למשימתי להביא אליכם את העובדות ללא משוא פנים...אומר כי משולש לולו חביב, אפילו מהנה, אבל לא משהו שהייתי מוכנה להרוג בשבילו. אני לא מתעלפת על מוסים וקרמים, ונדמה לי שזה מה שהיה בפנים שלא תבינו שלולו נשארה מיותמת, נתנו לה התייחסות ראוייה מפאת כבודה והמיתוס שהיא נושאת על גבה אבל לא אזמין אותה שוב לעצמי, מקסימום אזנב פינה מאחד השוקוהוליקים שבוודאי לא יוותר עליה. הארוחה בבלאק הסתיימה עם שני אספרסו קצרים וראויים. לסיכום אומר כי המסעדה מהווה אופציה דרומית חביבה למדי ומומלצת. ועוד יותר מומלץ לקוח כמו י. - תודה לך
תמיד אני גוררת את לקוחותי למסעדות השוות בעיני במתחם יד חרוצים/בורסה/רוטשילד/עתידים/הרצליה פיתוח... ואילו הפעם - לקוח גרר אותי עד רחובות