BLACK פתח תקווה

FreakOfNature

New member
BLACK פתח תקווה

לפי מה שכתוב ב"ידיעות פתח תקווה" היום, ה- BLACK ייפתח תוך חודש וחצי בערך, בקרית מטלון, במתחם של קפנטו וספגטים.

Cell313

New member
כל הכבוד לעיר

שהצליחה למשוך אליה את BLACK.. כבר הייתי בטוח שזו סתם אגדה בגלל שאף אחד לא ידע איפה נפתח.. מיקום מצויין.

FreakOfNature

New member
אגדה זה בטח לא היה

באתר rest.co.il יש כל הזמן פרסומות של בלאק, וכתוב שבקרוב יהיו סניפים בירושלים, ראשל"צ, פ"ת וחיפה. לגבי המיקום - אין ספק שזהו מיקום מעולה. לקפנטו ולספגטים יש שם סניפים ממש יפים ואני בטוח שגם בלאק לא יאכזבו. מה שנשמע לי הכי אופטימי זה שהיה כתוב שהפתיחה תהיה עוד חודש וחצי בערך... יחסית מהר, לא? הרי לארומה לקח כמעט חצי שנה לפתוח בקניון, והיה שלט של לחם ארז 9 חודשים לפני הפתיחה, וגם בורגוס קצת מתמהמהים. אגב, בידיעות פתח תקווה היה כתוב גם שנפתח איזה פסטה בר מוצלח ברמת החייל לא מזמן, שבקרוב יעשה "עלייה" לפתח תקווה.

Cell313

New member
באר שבע

עיר יותר גדולה מפתח תקווה, ומאוד מפותחת.. בגלל המרחק מהמרכז יש להם סניפים של הרבה מסעדות מהרצליה ותל אביב.

FreakOfNature

New member
ב"ש לא יותר גדולה מפ"ת

עברנו אותם השנה. אבל כל שאר מה שרשמת די נכון... לא שמעתי על סניפים אבל בהחלט זהו המטרופולין של אזור הדרום, ואין סיבה שהוא לא ירכז מקומות בילוי רבים. ובאותה נשימה - כמו שב"ש הקדימו את פ"ת, הם גם הקדימו את ירושלים, חיפה, ראשל"צ, וערים גדולות נוספות שבהם עדיין לא נפתח בלאק: נתניה, אשדוד ועוד.

בתור מישהי שמשרתת בפיקוד דרום

ראיתי שיש שם הרבה מסעדות וחנויות וכאלה....

למעלה