Bittersweet Goodbye

p i n g o

New member
Bittersweet Goodbye

חשבתי עכשיו כמה דקות האם לכתוב בכותרת את "So Now Goodbye", כי ברור שחייבים להיפרד עם שורה מתאימה מאחד השירים של קיילי, שליוו אותי בשנים האחרונות. בשנים האלה קיילי הייתה חלק מהחיים שלי ויחד איתה היה הפורום הזה – אנשים נפלאים שהכרתי במהלך למעלה מארבע וחצי שנים של ניהול שלו וכמעט חמש שנים של כתיבה בו. תקופת חיים של ממש...
כפי שוודאי שמתם לב, בזמן האחרון המעטתי בכתיבה כאן, לעומת התקופות הקודמות. הדבר נובע לדעתי משילוב של כמה סיבות, העיקריות שבהן חוסר הזמן שלי- כשהייתי תלמיד תיכון ואח"כ סטודנט באוניברסיטה היה לי יותר זמן להתעסק עם קיילי בכלל ולכתוב כאן בפרט; עכשיו כשאני בצבא אין לי זמן לנשום ואת מעט הזמן שיש לי אני מנצל לדברים אחרים. הסיבה השנייה, וייתכן שהן מאוד קשורות, היא שפשוט קצת ירד לי מקיילי; אומנם אני קורא את כל מה שאתם כותבים כאן (גם אם לא נראה לכם.. חלאס עם שרשורים על מדונה!!
) אבל יש לי פחות מה לכתוב מפעם. לכן, הגעתי בשיתוף עם הנהלת הפורומים למסקנה שעדיף לפורום הזה מנהל שקצת יותר ישקיע ויהיה into קיילי – זאת בנוסף ליניר שאתם רואים איזו עבודה מדהימה הוא עושה עם הקידום של קיילי והפורום! ולכן אני פורש מניהול הפורום, אחרי תקופה די ארוכה שניהלתי אותו. אומנם ידענו עליות ומורדות, אבל תמיד לפורום הייתה פינה חשובה בתוכי. תזכרו את כל המפגשים שהיינו עושים (ועדיין ממשיכים להתקיים, גם אם פחות) בכל פעם שאפרת באה לביקור... ותזכרו את אלה שהיו לפני שהיא בכלל התחתנה לנו וברחה לאמריקה!!
מאוד אהבתי את הפורום במשך כל הזמן שניהלתי אותו ומאוד אהבתי את המשתתפים בו. כמו שנכתב כאן השבוע על ידי אחד החדשים (Welcome...
) זה אחד מפורומי המעריצים היחידים שבו אפשר ואף רצוי לכתוב ביקורת גלויה על מושא ההערצה (ויש לי הרבה ביקורת על האלבום החדש...). אני אמשיך לבקר כאן כמובן ואשתדל לכתוב מדי פעם כדי להראות סימני חיים. תשמרו על המקום הזה ועל הפורום הזה גם כשקיילי תהיה קצת פחות פעילה, כי זה באמת אחלה פורום. אסיים באמירת תודה ענקית לכל מי שעשו את השנים האלה נפלאות מבחינתי במהלך ניהול הפורום, זה באמת מגיע אליכם מכל הלב!

שיהיה בהצלחה דניאל!!!

מקווה עדיין לראותך במפגשי פורום ופה ושם ...
ורק בהצלחה לאן שתלך. אמיר.

שיהיה בהצלחה אדון פינגו

לא כזה יצא לנו להכיר אבל מודה לך על כל מה שעשית עבור הפורום ושיהיה לך רק בהצלחה במה שלא תבחר לעשות

אנו מודים ל-p i n g o

על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לו בהצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

אפרת ר

New member
בהצלחה דניאל, ואתה מוזמן למפגש בכל מקרה ../images/Emo13.gif

למרות שאמרת שברחתי חחחחח אגב נדמה לי שמהפגשים התחילו אחרי שעזבתי לארה"ב... בכל אופן תבוא לבקר גם אם אתה לא בכחול, ואשמח לראות אותך במדים בעוד שבועיים בארץ.

theone24

New member
בהצלחה גבר!

לא הכרתי אותך בכלל.... אבל ממה שנראה בכללי עשית אחלה עבודה, זה פורום מצויין. רק דבר אחד לא ברור לי....איך היית בתיכון ואז באוניברסיטה ורק עכשיו בצבא? {אלה אם אתה עתודאי או משהו כזה}. בכל אופן בהצלחה בהמשך הדרך.

למעלה