יאפ. למה?
N NiKi†a New member 16/6/03 #62 שניה שניה, גמני רוצה לבחור לעצמי שם משפחהההה..לא בעצם לא, אני מעדיפה את שלי אבל זה היה בשביל הקטע של ההודעה
שניה שניה, גמני רוצה לבחור לעצמי שם משפחהההה..לא בעצם לא, אני מעדיפה את שלי אבל זה היה בשביל הקטע של ההודעה
C CAROUSEL New member 15/6/03 #20 מה הקשר? אסור כבר להגן על אנשים בעולם?! היא לא עשתה שום דבר רע... (פאק אני אהיה עורך דין לא רע)
מ מ כ ו ש פ ת New member 15/6/03 #34 לא, אתה תהיה מאוד רע ../images/Emo175.gif סליחה אבל יש לי משהו רע לאנשים שלא מוכנים להזדהות..
T The Pink Dragon New member 15/6/03 #9 ניצול קטן...../images/Emo19.gif יש לי אמ... 2 חברות שדלוקות על איילון. משכבה ט. אממ... אתם יודעים על מי מדובר, נכון? יופי. הוא תפוס? *בתקווה שהן לא נכנסות לפה*
ניצול קטן...../images/Emo19.gif יש לי אמ... 2 חברות שדלוקות על איילון. משכבה ט. אממ... אתם יודעים על מי מדובר, נכון? יופי. הוא תפוס? *בתקווה שהן לא נכנסות לפה*
S SweeTLighT New member 15/6/03 #11 אילוווווווווו ../images/Emo99.gif הוא שלי! אבל הוא חמוד.. למה הנך שואלת? זאת תפוחי, BTW
Y YaLdoNet 4 EveR New member 15/6/03 #14 חחח לא הוא לא ../images/Emo3.gif../images/Emo176.gif ושרון, הוא פנוי. מי החברות אם מותר לשאול?