Birth יוצא ב-30/11

ערן1987

New member
Birth יוצא ב-30/11

תקופת סרטי הכריסמס.. מה אתם חושבים,זה תאריך טוב בשבילו?

ערן , מה עם

הניקי???

ערן1987

New member
חח,תודה אבל לא(יש בעיה קלה)

כבר סיימתי ואין ממש דרך בה את יכולה לעזור.. אבל יש לי בעיה קלה:יש קטגוריה מסויימת בה 4 מ-5 המועמדים קיבלו מספר קולות שווה.. מה לעשות אנשים?

Lanni

New member
לא הבנתי משהו אחד ערן

(למרות שאני חושב שזה בתחום האחריות של שירה) למה לא הופיע הציטוט ממולאן רוג', שהדבר הכי טוב שיכול לקרות לך זה לאהוב ושיאהבו אותך בחזרה?

Lanni

New member
זה ציטוט.. וזה הופיע בסוף הסרט גם

בתור משפט (במקרה שלשום ראיתי אותו שוב..)

shiray

New member
אז ככה:

דבר ראשון זה באמת משפט משיר וזה יהיה די כמו לבחור את come what may, I will love you until my dying day או כל משפט אחר, אבל זו לא הסיבה העיקרית שבגללה הוא לא היה. הסיבה היא שכשהתחלתי לעבוד על הציוטים פתאום קלטתי שיש מליון ציטוטים אז המיפוי הראשוני היה לבחור רק משפטים שהדמות שניקול גילמה אמרה אותם! אז זו הסיבה. כריסטיאן אמר את זה וטולוז אמר את זה, אבל סאטין לא.

Lanni

New member
אה. אז תגידי שבחרת מIMDB רק את

הציטוטים של ניקול עצמה

shiray

New member
לא בחרתי דווקא מ-IMDB

איזה זלזול... בחרתי ציטוטים יפים שזכרתי מכל מיני סרטים, לאו דווקא את אלה שהיו ב-IMDB... אם שכחתי בדיוק איך הולך הציטוט הלכתי לשם או לאתרים אחרים לבדוק בדיוק...

shiray

New member
חחח רק כשזה חשוב לי

ומסיבה לא ברורה זה חשוב לי... תשאל אותי מתי היה משהו שלמדתי לבגרות בהיסטוריה ממש לא מזמן ואני לא אזכור בכלל... אבל מרוב שאני אומרת את המשפטים האלה בראש וחורשת על הסרטים האלה אני זוכרת...

יאללה...

הציטוטים ששירה העלתה מעולים! יש הרי עד מליוני ציטוטים... וחוצמיזה - מי שרצה יכל אז כששירה פירסמה את זה להעלות עד הצעות לציטוטים! ושירה! ס'חתן על הזיכרון...!

shiray

New member
בר למה לקחת קשה?

הוא שאל למה לא העליתי ציטוט אחד ועניתי... אם אני לא טועה כתבתי ממש בשרשור הראשון מזמן כשפירסמתי את הקובץ שאלה רק ציטוטים שניקול עצמה אמרה ואח"כ לא אמרתי שוב אז טבעי שישאלו למה משהו לא מופיע... חחח ותודה... למרות שחלק יחסית גדול מהציטוטים הייתי צריכה לבדוק בדיוק שכל מילה נכונה (כי לדוגמה זכרתי את התרגום ולא זכרתי בול את הסדר של המשפט...).

למעלה