BIOS לא עולה - IBM THINKPAD E600

b o z z z z

New member
BIOS לא עולה - IBM THINKPAD E600

הושיעו נא.. יש לי מחשב IBM Thinkpad 600E ענתיקה אמיתית פנטיום 2 ... כל ניסיון לפרמט את המחשב באמצעות ה recovery לא עבד (אפילו אין לו עדיין כפתור כחול כזה.. כמו שאמרתי עתיק). אז פירמטתי אותו באמצעות תוכנה שמוחקת לחלוטין את הכונן הקשיח (מאפסת אותו, אני לא זוכר איך קוראים לתוכנה היא הייתה בתוך הדיסק: Hiren's BootCD 8.9 שאיתו איתחלתי כדי למחוק). בכל מקרה, הכל טוב ויפה מערכת ההפעלה הותקנה כראוי אבל... הBIOS לא נפתח. אני חושש שמחקתי אותו או משהו כזה... הבעיה היא שהגדרתי לפני כן ב BIOS לחפש מערכת הפעלה בדיסק כדי להתקין WIN חדש, ועכשיו אני תקוע עם מחשב ולא מסוגל לשנות את ההגדרה של הreboot שיעלה דרך המחשב ולא דרך דיסק. אשמח לעזרה... המחשב הזה משמש אותי נאמנה עד עכשיו.. וחבל לי עליו. דרך אגב, התקנתי win XP במקום WIN 2000 תודה שוב תודה מראש

ali052

New member
ענתיקה!!!!!!!!! מחשב יישן מאוד

מה שאני מציע בתור הצעה רישאונית....להוציא את הסוללה של הBIOS ולהחזירה...אאל''ט בדגם הזה הכניסה לביוס זה F2

bar666xp

New member
א. אי אפשר למחוק ביוס {או שהמחשב לא ידלק כלל}

ב. כניסה לBIOS ברוב המחשבים מקש DEL או F2 {אפשר גם לבחור אמצעי הפעלה חד פעמית בדר"כ מקש F8 או F12}... בכולם מדובר על לחיצה מיד לאחר הפעלת המחשב לפני שהמערכת מתחילה לעלות {מיד לאחר הPOST}. אגב ב99.9% מופיע למטה על מה ללחוץ כדי להיכנס למסך הBIOS ועל מה כדי לבחור אמצעי איתחול להפעלה זו.

bar666xp

New member
א. לא יכול להיות שמחקת את הביוס המחשב לא...

היה נידלק כלל. ב. כניסה לBIOS ברוב המחשבים מקש DEL או F2 {אפשר גם לבחור אמצעי הפעלה חד פעמית בדר"כ מקש F8 או F12}... בכולם מדובר על לחיצה מיד לאחר הפעלת המחשב לפני שהמערכת מתחילה לעלות {מיד לאחר הPOST}. אגב ב99.9% מופיע למטה על מה ללחוץ כדי להיכנס למסך הBIOS ועל מה כדי לבחור אמצעי איתחול להפעלה זו.

ali052

New member
לגבי המחיקה = הוא בטח היתכוין לארד דיסק

מן הסתם...

b o z z z z

New member
נכנס לBIOS אבל הוא פשוט כותב Error

תודה לכולם, הצלחתי להיכנס עם F2 אבל יש פשוט ריבוע ענק שכתוב עליו error ... אפשר רק לעשות RESTART או TEST ... (לא ברור לי מה הREST עושה אבל הכל יוצא שם תקין... איפה הבטריה של הBIOS נמצאת במחשב, אני אנסה להוציא אותה.. יש למישהו עוד רעיונות? המון תודה! :)

ali052

New member
שבוע טוב....מכיר את התופעה

הסוללה שלך גמורה!!! [סוללת הביוס] והיא נמצאת >>>> תקשיב טוב!! מתחת לזיכרונות של הלוח אין צורך לפרק את המחשב!!! [אפשר להוציאה מבחוץ אם יש לך ידים קנטנטות] שים
אתה צריך להחליפה!! אבל!!!! היא מולחמת ל2 חוטים לכן תיצטרך לעבוד עם מלחם עדין.

ali052

New member
נ.ב = איזה קוד ERROR הוא נותן לך ??????

יש שם בצד ימין את הקוד שהוא נותן...

למעלה