bin?

• פותח הנושא 1515
  • פורסם בתאריך

1515

New member
bin? ../images/Emo8.gif

הורדתי קבצי bin ןהצלחתי לפתוח אותם בעזרת התוכנה virtual daemon. הבעייה שלי היא כזאת, ניסיתי לצרוב לפי המדריך בפורום בעזרת תוכנת הצריבה נרו אקספרס שברשותי. עשיתי העתק cue ל- bin והצלחתי לצרוב את הקובץ, אבל משום מה אני לא מצליח לראות את הקבצים לא במחשב ולא ב dvd. למרות שייצרתי את קובץ ה cue בחרתי באופצייה vcd והdvd שלי כן מזהה את הדיסק כ- dvd. תודה.

Y. Welis

New member
עדיף שתמיר את ה-bin ל-ISO

עם תוכנה כמו WinISO או דומות לה (UltraISO, IsoMagic). הנירו ידע לצרוב את הפורמט הזה בלי בעיה.

1515

New member
ונראה לך שזה יעזור.... יפתור את

הבעייה? תודה.

1515

New member
kkdd תודה על התשובה אבל...

הבנת את השאלה? עבדתי לפי המדריך שלך ואני לא מצליח לראות את הקובץ לאחר הצריבה. הדיוידי מזהה את הדיסק כ vcd אך אין תגובה. ניסיתי בעזרת התוכנה שציינת להמיר את הקובץ והוא רשם לי טעות שהוא לא יכול להמיר. ניסיתי בעזרת התוכנה winiso להמיר וגם שם הוא רשם טעות שהוא לא יכול להמיר יותר מ 100kb. מה הסיבה שאני לא מצליח לראות את הקובץ לאחר הצריבה למרות שאני שם אם קובץ ה bin + cue ביחד באותה תיקייה? תודה.

kkdd

New member
כל התשובות

ב WINISO אתה יכול עד 100KB בגלל שלא רכשת את הגירסה המלאה ייתכן שתוכנות "UltraISO, IsoMagic" הן חינמיות, אני לא עבדתי בהם.. איזה טעות הוא נותן לך ב VCDGEAR? אפשר תמונה של התוכנה עם האפשרויות שבחרת עם הודע השגיאה?

kkdd

New member
סומכים סומכים, אל תדאג, תראה את

תגובתי האחרונה

amitay

New member
והנה תוכנת צריבה חינמית שגם יודעת

לעשות את זה( האמת שהיא עושה את כי היא לא צורבת BIN וCUE ולכן צריך להמיר אותם לקובץ ISO) היא נקראת CDBURNERXP

o0O0o

New member
אני לא מבין מה יש להסתבך,

הקובץ נמצא על כונן וירטואלי. בהנחה שהקובץ תקין וזה לא גורם הבעיה, אתה פשוט יכול לעשות בנרו copy disc, מהכונן הוירטואלי של daemon tools אל הצורב.

1515

New member
../images/Emo45.gifתותח על...... אחי....

במקרה הזה אתה תותח על, הסתדר באמת בלי בעייה. הבעייה היחידה היא שכבר נהרסו לי 5 דיסקים שנזרקו לפח, חחח....

לפי מה שאני זוכר

בנרו אתה עושה לצרוב קובץ אימג' ושם אתה מעלה רק את ה cue וזה נראה לי כבר לבד יעלה לך.

למעלה