BIN file - מזה הקובץ הזה??

oReN 101

New member
BIN file - מזה הקובץ הזה??

שלום אנשים, לפני כמה ימים הורדתי איזה חבילת סאמפלים של ביג פיש אודיו , שהיה רשום שיש שם גם סאמפלים בפורמט WAV . בתוך החבילה היו מלא קבצים מכווצים , פתחתי אותם , ואז בתיקייה שנוצרה הופיע לי קובץ בפורמט BIN ששוקל 600 מגה. מישהו יודע מזה הקובץ הזה? ואיך אני משתמש בו? איפה אני יכול להשתמש? זה מה שהורדתי: Big.Fish.Audio.Flamenco.Made.in.Spain.WAV-ALFiSO תודה.

UrBaN Man

New member
BIN זה בעצם קובץ IMAGE,

קובץ BIN תמיד יבוא ביחד עם קובץ CUE. כדי לפתוח את הקובץ המדובר יש לך 2 אופציות. הראשונה והפשוטה יותר, היא אפשרית רק אם יש לך צורב. אם כן, תכנס לNERO, תלך BECKUP, ואז תבחר BURN IMAGE TO DISC. בחלו שייפתח לך תבחר את קובץ הCUE המדובר, ואז פשוט תצרוב כרגיל. כאשר תסיים לצרוב, תכניס את הדיסק בחזרה למחשב, ואז תלך למחשב שלי, ותבחר את הכונן שהדיסק נמצא בו. אתה אמור לקבל תיקיה עם כל הקבצים שהיו טמונים בתוך הקובץ ההתחלתי. האפשרות השניה, למקרה שאין לך קובץ CUE ואין לך צורב, היא להוריד בחינם גרסאת נסיון של אחת מהתוכנות הבאות: DEAMON TOOLS או ALCOHOL 120% (אלו 2 התוכנות הכי מומלצות ופשוטות בשביל זה). אחרי שהתקנת את אחת מהתוכנות, תנסה להתסדר לבד... באופן כללי, התוכנות האלה פותחות לך במחשב כוננים וירטואליים, שזה ממש כמו כונן של דיסקים, רק במקום להכניס דיסק לכונן הפיזי, אתה בוחר דרך התוכנה את הקובץ המדובר, והיא מגדירה אותו לכונן. אם יש לך בעיה תכתוב פה, אני אנסה לפרט יותר.

oReN 101

New member
תודה , הסתדרתי...

דקה אחרי שכתבתי פה את ההודעה , רשמתי את השם של הקובץ בגוגל ומצאתי איזה מדריך מעולה שהסביר בדיוק מה לעשות. תודה בכל זאת!

למעלה