Billbord Music Awards - סיקור.

Music Man XD

New member
גם אני חשבתי ככה בהתחלה

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2199&MessageId=152503492 אבל אחרי כל השבחים האלה היא באה והראתה לכולם שהיא ראויה להכרה. וחוץ מזה, טיב ההופעה שלה בלט עוד יותר בגלל ששאר ההופעות היו ממוצעות ומטה (ממה שראיתי). יכול להיות שעשו מזה קצת יותר מדי עניין, אבל בתכל'ס האנשים ששיבחו אותה לא אמרו דברים לא נכונים, היא באמת זמרת בעלת שם ענק בעולם ומודל לחיקוי להמון צעירים וצעירות. גם אהבתי את הקטע שהיא הודתה לג'יי-זי, בד"כ היא לא מדברת על זה הרבה אבל למה להתכחש, הפפראצי רואים הכל

theone24

New member
../images/Emo47.gifהזוכים הגדולים!../images/Emo47.gif

אמינם היה הזוכה הגדול של הערב עם 6 פרסים, אחריו ג'סטין ביבר עם 5 פרסים ומיד אחריו קייטי פרי, ליידי גאגא, ריהאנה, אשר וטיילור סוויפט עם 3 פרסים כל אחד. אז מי לקח מה? תוכלו לראות בפירוט ברשימה הבאה: Top Artist: Eminem Top New Artist: Justin Bieber Top Male Artist: Eminem Top Female Artist: Rihanna Top Duo/Group: The Black Eyed Peas Top Billboard 200 Artist: Taylor Swift Top Hot 100 Artist: Katy Perry Top Digital Songs Artist: Katy Perry Top Radio Songs Artist: Rihanna Top Touring Artist: U2 Top Social Artist: Justin Bieber Top Streaming Artist: Justin Bieber Top Digital Media Artist: Justin Bieber Top Pop Artist: Lady Gaga Top R&B Artist: Usher Top Rap Artist: Eminem Top Country Artist: Taylor Swift Top Rock Artist: Train Top Alternative Artist: Mumford & Sons Top Latin Artist: Shakira Top Dance/Electronic Artist: Lady Gaga Top Christian Artist: Chris Tomlin Fan Favorite Award: Justin Bieber ALBUMS AWARDS: Top Billboard 200 Album: Eminem — Recovery Top Pop Album: Justin Bieber — My World 2.0 and Katy Perry — Teenage Dream [TIE] Top R&B Album: Usher — Raymond v. Raymond Top Rap Album: Eminem — Revovery Top Country Album: Taylor Swift — Speak Now Top Rock Album: Mumford & Sons — Sigh No More Top Alternative Album: Mumford & Sons — Sigh No More Top Latin Album: Enrique Iglesias — Euphoria Top Dance/Electronic Album: Lady Gaga — The Fame Top Christian Album: Skillet — Awake SONG AWARDS: Top Hot 100 Song: Taio Cruz — “Dynamite” Top Digital Song: Taio Cruz — “Dynamite” Top Radio Song: Bruno Mars — “Just The Way You Are” Top Streaming Song (Audio): Nelly — “Just A Dream” Top Streaming Song (Video): Justin Bieber Feat. Ludacris — “Baby” Top Pop Song: Taio Cruz — “Dynamite” Top R&B Song: Usher Feat. will.i.am — “OMG” Top Rap Song: Eminem Feat. Rihanna — “Love The Way You Lie” Top Country Song: Lady Antebellum — “Need You Now” Top Rock Song: Train — “Hey, Soul Sister” Top Alternative Song: Neon Trees — “Animal” Top Latin Song: Shakira Feat. Freshleyground — “Waka Waka (This Time for Africa)” Top Dance Song: Edward Maya & Vika Jigulina — “Stereo Love” Top Christian Song: Chris Tomlin — “Our God”

Music Man XD

New member
מי שיצא הכי גדול בכל הטקס הזה,

הוא יוסי - איזה סיקור!
תודה רבה
חיפשתי סיקור מרוכז של הטקס וכל כך שמחתי להגיע לפורום ולראות הכל, תודה!

candyheart

New member
../images/Emo45.gifהמון תודה יוסי!../images/Emo24.gif

סליחה שלא יצא לי להגיב קודם...המחשב שלי היה בתיקון כמה ימים. השקעה מבורכת!

יוסי תודה על השירשור../images/Emo24.gif

נהנתי המון
הטקס עצמו לא היה מי יודע מה ההופעות לא היו כ"כ מעניינות. לראשונה אני מאוכזבת מבריטני
מקווה שבטור היא תפציץ. (לפחות אפשר להתנחם בזה שהיא נראתה מעולה
)

Music Man XD

New member
זה הכי טוב שהיא נראתה בזמן האחרון!

אבל ה"הופעות" (אי אפשר לקרוא לזה הופעה בכלל) באמת
אחד גדול.

theone24

New member
בכיף.../images/Emo24.gif

האכזבה מבריטני כרגע היא כללית, לא נתקלתי במילה אחת טובה על מה שהלך אתמול איתה בערב, ודי בצדק. זה היה די מביש. ממש הרגישו כאילו היא 60, עוד רגע בדרך לגמור את הקריירה והיא קופצת להופעת אורח אחרונה. ממש שירת הברבור. זה הרגיש רע. לפחות היא נראתה טוב.

How I Disappear

New member
סליחה על הבורות ../images/Emo6.gif אבל

למה שם הטקס ידוע גם כ'טקס פרסי ביונסה' ? ובכלל, למה היא הזמרת המרכזית בטקס שקיבלה פרס כלכך חשוב וכל זה ?

theone24

New member
טקס פרסי ביונסה זאת בדיחה קטנה שלי.

במהלך הטקס ליידי גאגא, מישל אובמה ועוד כל מיני אומנים עשו סירטון הוקרה לביונסה בו הם היללו את מעלותיה כמה דקות ארוכות. לאחר מכן היא הופיעה (והפציצה יש לציין) ואז קיבלה את פרס המילניום כהוקרה על תרומתה לסצינה המוזיקלית. למה הבילבורד החליטו להעניק אותו לה? אני לא ממש יודע, אבל זאת החלטה שלהם. איפה היית?

How I Disappear

New member
אהה התכוונת שזה טקס פרסי ביונסה

ספציפית לטקס הזה ? חשבתי שאולי בגלל שבכל טקס פרסי הבילבורד ביונסה מקבלת פרסים וזוכה לתשבוחות בחרת לקרוא לזה 'טקס פרסי ביונסה'
איפה הייתי ? בקשר למה ? חח

How I Disappear

New member
תיקון קל

היא לא באמת מקבלת פרס בכל טקס חשבתי שפשוט ככה זה כל שנה (בגלל שבחרת לקרוא לזה 'טקס פרסי ביונסה')

הופעה של ביונסה הייתה כל כך מגניבה!

כל כך אהבתי את זה שרוב ההופעה הייתה מעין קליפ עם רקע מצוייר שהיו בו דברים ממש ממש ממש מגניבים. זה גם מגניב שלשם שינוי זמרות מיינסטרים מהסוג הזה של ביונסה לא עושה קליפ שכולו מוחשתת על ריקודים,רקדנים ושואו בנאלי כזה או אחר. היה בסוף קצת רקדניות אבל רוב ההופעה הייתה עם המסך המגניב הזה מאחור שמאוד הוסיף וגרם להופעה להיות אדירה. והיא שרה מדהים בלייב-מדהים!!! ויש לה מלא מלא מלא כריזמה,ונוכחות.

היא רוקדת מלא שם אבל בקונספט שונה מהרגיל,

לזה התכווונתי. לא סתם הופעה עם מלא רקדנים ורקדניות(זה כן היה אבל לקראת הסוף עם כל הבנות שהיו סביבה). כל הקטע הזה עם המסך ברקע היה ממש מגניב ושונה יחסית.

למעלה