Billbord Music Awards - סיקור.

candyheart

New member
וויל נשמע נורא.

האוטו-טיון בקושי הסתיר את העובדה שממש לא היה לו קול.פרגי לעומת זאת נשמעה טוב.

voggi

New member
פרגי תמיד נשמעת טוב. היא הדבר היחיד הטוב

בלהקה הזאת.

אני עדיין לא מבינה את זה.

ראיתי כמה הופעות מטקס הבילבורד שהיה ממש עכשיו וראיתי את בריטני עם מיקרופון אבל שרה פלייבק. אבל בשביל מיקרופון? מה את עושה מאיתנו טפשים? הרי כולם יודעים שהיא לא עושה לייב,אז בשביל מה? בשביל האסתטיקה? הזיוף הזה פשוט חורה לי. זה נראה רע. למה את עומדת עם מיקרופון ולא באמת שרה? זה פשוט מגוחך ופתאטי. זמרת שעושה קריוקי היא זמרת מיותרת ומעליבה את האינטיליגנציה. שלא תעלה על הבמה פשוט. אני שואלת את עצמי,זה לא מפדח אותה? או שאולי בגלל שזה סופר מסחרי ומוכר שהיא תופיע שם בגלל השם שם,בגלל המותג שהיא,היא היא עושה את זה והיא מקבלת את זה. ובעבר עוד אמרו "היא רוקדת ושרה בו זמנית,זה קשה לשיר בלייב ככה" וגם בעניין הזה אני חושבת שאם לרקוד ולשיר בלייב זה בלתי אפשרי,אז לוותר על השואו והריקודים ורק לשיר בלייב אבל פה בכלל היא לא רוקדת,היא סתם שם על הבמה הולכת. זה פשוט זלזול. פשוט נורא. אני לא מבינה איך קוראים לה זמרת. ונכון שיש כמה שירים שלה שאני מאוד מאוד אוהבת(וזה לא בגלל ההגשה שלה והקול שלה אלא בגלל כגורמים אחרים בשיר) אבל אני בכללי חושבת שהיא לא צריכה להיות זמרת בכלל-אין לה קול,אין לה נוכחות,היא לא שרה בהופעות,היא לא יודעת לשיר בכלל. למה היא זמרת. זה סתם מעליב אותנו,מפדח אותה ונראה ממש פתאטי.

Someone 2011

New member
את צודקת בחלק מהדברים.

אבל את טועה גם בלחלקם. נכון שהיה עדיף שהיא הייתה שרה לייב, אבל זה כבר השיקולים שלה, וכנראה שהיא לא מסוגלת, אין מה לעשות. יש כאלה שלא מסוגלים. והיא זמרת, אי אשפר להגיד שהיא לא, יש לה קול, פשוט הא צריכה לעשות פיתוח קול כמו שהיא עשתה בתחילת הקרירה שלה ויש שירים שמוכיחים את זה. Britney Spears - Luv The Hurt Away השיר הזה לדוגמא, הוא בלי עריכה בכלל והוא דמו בכלל. זה מהאלבום הראשון שלה. ויש לה טונים טובים בקול. אי אשפר להגיד שאין לה קול. אם לא היה לה קול היא לא הייתה מתפרסמת ומצליחה מלכתחילה. או את השיר הזה - Britney Spears - Baby Boy יש פה קול!! והוא ממש נעים באוזן. ויש עוד כמה שירים שמוכחים את זה. אצל בריטני תמיד אבל תמיד יהיו כאלה שיגידו שאין לה קול, אבל כמו שאומרים, אין אנשים מושלמים, לכל אחד יש נקודות באישיות שלו ובמיומנויות שלו שהוא חזק בהם יותר ופחות, בריטני היא פרפורמרית אדירה. היא מאוד מוכשרת, פשוט עם כל הדברים שהיא עברה שאני לא מאחל לשונאים שלי זה ממש קשה!! גירושים/התחרפנות/דיכאון ומה לא. וכנראה היא עוד לא התגברה על חלקם ... ועדיין יש לה חששות אז אילו התוצאות.

מותק,אני מכירה יפה מאוד את שני השירים הללו.

וכבר היו פה ובפורומים אחרים דיונים שלמים שפתחתי על הקול שלה ועל כמה שאני עצובה שהיא שמרה את הקול שהיה לה בגילאים 6-12 אלא פתחה מאז תחילת הקריירה קול דקיק,מאנפף ומסחרי שפשוט נשמע מעיק,מעפן וחסר עוצמה ורגש. אני חושבת שבשירים הללו יש ניצוצות מאוד מאוד מאוד זעירים וממש ממש מעט שרידים מהקול שהיה לה אז,כשהיא הייתה קטנה ואני אפילו חושבת ש-Baby Boy זה שיר מקסים. כל החיים הקשים שעברו עליה זה בכלל לא קשור לעובדה שהיא לא שרה בלייב,מעמידה פנים במיקרופון ומביכה את עצמה על הבמה בצורה הכי עלובה ופתאטית שיש. אין קשר בין זה שהיא לא שרה בלייב לחיים הקשים שהיא עברה. זה מגוחך. היא לא שרה בלייב כי היא לא יכולה לשיר בלייב,רז שבכלל לא תעלה על הבמה. (אולי אם היא תרד למחתרת,תוריד פרופיל ותשקיע כמה שנים בפיתוח קול וביצירת אלבום שבו היא תיצור אותו הכול בכצמה,הכול לבד,תשקיע בקול,בכתיבה,בהלחנה,בהפקה...הכול לגמרי לבד רק אז אולי אני אוכל לא להתייחס אליה מוצר פופ חסר נשמה או כאל בדיחה. וזה לא יקרה,כי היא מותג. היא מכונה לייצור להיטים ולא יכול לקרות מצב שהיא תוריד פרופיל ותתעסק כמה שנים אך ורק באיך היא מצליחה להעצים את הווקאל שלה).

Someone 2011

New member
טוב, זאת הדעה שלך. אני ממש לא חושב ככה.....

אבל אני מקבל אותה. אבל לנו אין כבר מה לעשות בנידון. היא לא מסוגלת לשיר בלייב עכשיו כי היא הזניחה את כל הפיתוחי הקול שהיו פה .., אבל היא שרה בלייב בתחילת הקרירה שלה וזה היה די טוב בכמה שירים אפילו. אולי ת'כלס זה לא מעניין שכולם חושבים שאין לה קול או כל הבולשיט הזה, אני אוהב ת'קול שלה ואת האמת אני מעדיף את הקול שלה מאשר שאר הזמרות!

גם כשהיא שרה בלייב בתחילת הקריירה שלה,

היא לה קול סביר מאוד שאותו היא פתחה ממש באותה תקופה במקום לשמר את הקול המדהים שהיה לה כשהיא הייתה קטנה. אני אחת שמכירה את הקריירה של בריטני בצורה מאוד מאוד מעמיקה והביקורת המאוד שלילית שיש לי כלפייה היא לא מהאויר. אני מכירה שירים רבים שלא שוחררו,בלדות אלקטרוניות או בלדות בכללי או שירים אחרים שלעומת כל השירים האחרים שלה,שיצאו באלבומים ובהוצאות רשימית,הם יותר מעניינים,טיפה יותר מורכבים ממה ופחות מסחריים ממה והם עדיין לטעמי האישי לא טובים מספיק ולא ממשים את הפוטנציאל שהיה יכול לצאת ממנה מבחינה ווקאלית ומבחינת עוצמת הרגש בהגשה. (אני מדברת למשל על שירים כמו Mad Love או Strip או אפילו Afterglow ו-Guilty שההפקות שלהם מצויינת ומעניינות ושונות מהטראש הנוראי שאני שומעת בלהיטים שלה ובאלבומים שלה. וגם בשירים הללו הקול שלה עדיין מאנפף,דקיק,מעיק ומפריע לי. בתוצאה הסופית השירים שלה רוב השירים שלה באלבומים נעים בין זבליים לבין משעממים,הקול שלה חסר רגש וגם אם היא מעורבת פה ושם בהפקה או בכתיבה היא עדיין לא יוצרת ואני לא מרגישה שום דבר שהיא מביאה מעצמה לשירים שלה. שום עוצמה,שום רגש,שום עניין,שום תיאטרליות. אפילו בשירים הלא משוחררים שלה שיש להם הפקות מצויינות. אפילו בשירים באין דה זה זון,שיש שם הפקות יפייפיות כמו Breath Of Me,The Touch Of My Hand או Early Morning. הדקיקות הזאת של הקול שלה,נשמע לי כל כך תקוע כזה,לא זורם,כאילו היא מצוננת,כאילו דחפו לה משהו לתחת. יש לה קול מכוער ומציק שמבחינתי מפריע לכל הזרימה היפה של ההפקות באלבום הזה.

theone24

New member
Ke$ha - מחרוזת.

קאשה עלתה לבמה בביצוע מעולה לשיר Animal (השיר הכי טוב מאלבומה הראשון
), ולאחר מכן עברה ללהיט האחרון שלה Blow. http://www.youtube.com/watch?v=ogn-rhxjxhc הופעה מצויינת. מלאת אנרגיות ונצנצים!

ואוו נכנסתי לראות רק בגלל Animal

הוא שיר כלכך טוב ,ויפהה!!הכי טוב שלה!!
מאוד אהבתיי!!

גיא246890

New member
היא נשמעת בשיר הראשון כמו אלאניס מוריסט

וזו מחמאה ענקית בשבילה ..

candyheart

New member
חדי הקרן האדומים האלה מלחיצים לגמרי!

נראה כמו איזה מחזמר אימה הזוי... אבל הופעה טובה.

candyheart

New member
השירים שלו ממכרים באותה מידה שהם טראשיים.

חבל שבהופעה לא ממש קרה כלום.הוא לא מספיק כריזמטי בשביל להחזיק הופעה שלא קורה בה שום דבר.

theone24

New member
Nicki Minaj & Britney Spears

ההופעה הסוגרת של הערב. ניקי מינאג' עלתה לבמה על מנת לבצע את הלהיט החדש שלה Superbass. לאחר מכן היא החלה לראפרפ את החלק שלה מהרמיקס של בריטני ספירס לTill The World Ends ולסיום בריטני עצמה עלתה לבמה שוב על מנת לפלייבק חלק קטן מאותו שיר. http://www.youtube.com/watch?v=6ef_DTkT-Dc&feature=player_embedded ההופעה של ניקי לא רעה, אבל היו לה יותר טובות. החלק עם בריטני, היה פשוט מביך...אין מילה אחרת לתאר מה שהלך שם חוץ ממביך.

Music Man XD

New member
ניקי, מזו התלבושת הזו? ממש העכוז הביוני ../images/Emo6.gif

ועכשיו ברצינות - ניקי הייתה חמודה, היא סיפקה את הסחורה. ובאשר לבריטני... אוי.

למעלה