Billbord Music Awards - סיקור.

theone24

New member
Billbord Music Awards - סיקור.

כמו שאתם בטח יודעים, טקס פרסי הבילבורד (AKA טקס פרסי ביונסה
) משודר הערב, וכמו כל טקס פרסים גדול גם לזה פתחתי שירשור מיוחד. יעלו לכאן תמונות מהשטיח האדום (שמתקיים כרגע), הופעות (ברגע שיהיו זמינות) וכולי. מוזמנים להוסיף בכיף.

theone24

New member
../images/Emo79.gifהופעות../images/Emo79.gif

ברגע שיהיו זמינות יעלו לכאן כל הופעות הערב הקשורות לפורום. אז מי צפוי להופיע? ג'ניפר לופז, בלאק אייד פיז, קיילי מינוג, ביונסה (?), בריטני ספירס, ניקי מינאג', קאשה, ליידי גאגא (בהופעת מחווה לביונסה) ועוד.

theone24

New member
Rihanna & Britney Spears - S&M

את הערב פתחה ריהאנה, שסיפקה הופעה מעט משעממת ללהיט האחרון שלה, S&M. באמצע המופע, כמובטח, עלתה לה בריטני ספירס ממרכז הבמה ,לקול תשואות רמות מהקהל, וסיפקה את ה2 וחצי שורות שלה מהרמיקס - שהזניק את השיר למקום הראשון. http://www.youtube.com/watch?v=wI9RBRkYwCU סך הכל חביב, בהחלט לא "וואו".

spiceupmylife1

New member
OMGGG

ריהאנה כזאת מהמממת אהעעעעע♥
בריטני נראית מדהים אבל פאק למה את לא שרה את ה2 משפטים שלך... :\ אהבתי את הסוף...נראה שהן נהנות :p למי אכפת שההופעה הייתי אולי קצת משעממת אני דווקא נהנתי מאוד
סורי אבל בסיבוב הזה רירי לוקחת!!

2Dirrty4U

New member
הופעה ממש חמודה

רהאנה מבחינתי ממש השתפרה בלייב. אני זוכרת את הימים שהיו לזה זיופים בלתי נסבלים אבל עכשיו היא הצליחה להחזיק את השיר טוב למדי וזה פלוס ענק לזכותה. הדבר הקטלני באמת בהופעה זה הידיים האלה שיצאו מהבמה ואז בחלק מסויים יצאו הרקדנים משם - זה היה רעיון מעולה! הקרב כריות בסוף היה קצת מיותר לטעמי אבל זה נראה כיף חח מה שלא אהבתי זה את הפלייבק הנורא של בריטני!
בסדר, הבנו שאת לא יכולה לשיר 2 שורות אבל לפחות הייתה מקליטה אותן מחדש לפני ההופעה עם קול נורמלי ולא הקול הזה שנשמע כאילו חייזר שר אותו. בכללי היא לא נראתה ממש נלהבת להיות שם על הבמה והיא נראתה כזה לגמריי אוף לעומת ריהאנה מלאת האנרגיות. באסה. אבל חוץ מזה באמת הופעה חמודה

theone24

New member
Beyonce – Run The World

ליידי גאגא, מישל אובמה,סולנג' נואלס, הוריה של ביונסה ועוד חברו יחדיו לקטע ווידאו מלוקק ותלוש מהמציאות בו הם מהללים את מעלותיה של הגברת כאילו אין מחר. לאחר מכן B עצמה עלתה על הבמה ונתנה הופעה מרשימה לסינגל החדש, Run The World, וישר אחר כך קיבלה את פרס המילניום כהוקרה על פעילותה בסצינה המוזיקלית. את הכל תוכלו לראות כאן: http://videobam.com/gtOhR כאילו, אין לי בעיה איתה (לרוב) אבל זה כבר יותר מידי...

spiceupmylife1

New member
זה באמת קצת יותר מדי כל הבלה בלה

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בהתחלה אבל ואווו איזה הופעה מדהימה!!!!
פשוט שלמות הבחורה הזו... ממש צבא הבנות של ביונסה
ובהחלט מגיע לה הפרס לדעתי !!!

Bright Unicorn

New member
וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מדהימה!!! לזה אני קורא הופעה... פשוט שלמות כל מה שקורה שם היא הותירה אותי ללא מילים

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif לגמרי....!!../images/Emo47.gif

יותר מהקליפ..לדעתי אבל השיר הזה עדיין חופר... (ומדבק...)

Bright Unicorn

New member
הקליפ גם היסטרי ביותר בעיניי

פשוט תענוג ויזואלי.. השיר אכן קצת חופר, אבל בהחלט ממכר :)

2Dirrty4U

New member
ההתחלה עם כל החפירות הייתה כל כך מיותרת!

מזכיר לי את הוידיאויים לפני מחווה לאדם שנפטר
אבל הוויז'ואלס, וואו! זה בהחלט עשה את כל ההופעה! זאת הייתה הופעה שכיף לראות! ח"ח על הרעיון! באמת הופעה מעולה!

Music Man XD

New member
ככה עושים את זה!

ככה, בדיוק ככה. אחרי חחמש דקות של מחחמאות מאנשים הרבה יותר גדולים ממנה, ביונסה מגיעה ומצדיקה את הזכייה שלה בפרס. כה מופיעים, ככה סוחפים קהל, ככה מצליחים, וככה גורמים לי להזיז את התחת מהכיסא. מסכן מי שעלה אחריה.

הויזואל מדהים,רעיון באמת מעניין!

ביונסה עצמה לא הייתה במיטבה כמו בדר"כ אבל באמת טובה מהשאר (מתעלם מכמה שאני לא סובל אותה,הבחורה פרפורמרית מלידה.)

candyheart

New member
הדיבורים בהתחלה היו הגזמה פראית!

בונו? מישל אובמה? ברברה סטרייטנד? אפשר לחשוב כאילו מדברים על מינימום פול מקרטני.עם כל הכבוד לביוסה,זה היה נראה לגמרי מצוץ והזוי. בכל מקרה,נצחיק אותי שנראה שברברה קוראת משלט מולה.
בקשר להופעה-הויז'ואלס היו מ-ד-ה-י-מ-י-ם! וסחטיין עליה שהיא הצליחה לסנכרן את עצמה איתם.זה בטח לקח מיליון חזרות.באמת הופעה מאוד מרשימה,שהצלחתי להנות ממנה למרות שאני לא ממש אוהבת את השיר. בגדול,אם כבר הלכו ונתנו לה את הפרס,זה לפחות התלווה בהופעה שמצדיקה אותו.

WhyTheFace06

New member
נתנה הופעה מעולה!

השיר עצמו מעצבן, מעיק, חופר ומועתק, אבל אין ספק שההופעה מעולה מבחינה וויזואלית ואפילו קולית! היא הבליטה את המסר שיש בשיר הזה, ובגלל זה אני כבר לא חושב עליו שהוא סתמי. שאני מנסה לראות את הקליפ שלו אני מתייאש אחרי דקה בערך, אבל זאת הופעה שבאמת כיף לראות!

2Dirrty4U

New member
אני לא מתה עליהם

אבל סך הכל עוד הופעה טובה ואנרגטית מצדם

למעלה